• Beneden alle peil - Review over Wizz Air

    Vlucht in mei van Eindhoven naar Sofia geboekt. Corona, dus inreisverbod. Gemaild met Wizzair en geen reactie gekregen. Door inreisverbod onmogelijk om naar Bulgarije te vliegen. Wizzair maakt misbruik van situatie en steekt geld voor betaalde ticket gewoon in eigen zak. Geen recht op resititutie of voucher of omboeken. Deze hufterige behandeling van klanten is beneden alle peil. Andere luchtvaartmaatschappijen behandelen je tenminste coulant met voucher of resititie, maar Wizzair heeft domweg schijt aan zijn klanten en harkt al het geld binnen. Kortom, ik boek hier nooit meer en roep iedereen op Wizzair vanaf nu te boycotten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Schofterige behandeling van klanten. Maakt misbruik van de corona-crisis.

    Door Max Kersten op 5 juli 2020 Reageer
  • Verschrikkelijke ervaring. Ten eerste letterlijk anderhalf uur in de wacht gestaan, en geen reactie gekregen via Whatsapp. Wij wilden onze tickets omboeken, waar we in eerste instantie 200 euro voor betaald hebben. De tickets die we nu wilden zijn 50 euro per stuk (via hun website). Nu blijkt dat als wij willen omboeken, we zogenaamd in een "hoge prijsklasse" zaten, en voor ons de tickets dus 240 euro per stuk zijn. Oftewel, we moeten 40 euro BIJBETALEN om een ticket te krijgen die normaal 50 euro per stuk is. Het is gewoon je reinste diefstal en oplichterlij. De prijs was namelijk exact hetzelfde, voor welke datum we ook wilden boeken. Oftewel, het had niks met prijsklasses voor vluchten te maken, maar ze proberen je gewoon waar mogelijk geld afhandig te maken. Ik mag hopen dat ze snel failliet gaan. De man van de klantenservice (Martijn) was ook nog eens erg onbeleefd en kon het niet goed uitleggen, behalve wat schermen met prijsklasses en voorwaarden. Het was echt hopeloos. Wij vliegen nooit maar dan ook nooit meer met Transavia.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie review, het was verschrikkelijk.

    Door R op 1 juli 2020 Reageer
  • Hier niet boeken - Review over Wizz Air

    Oplichters! ik heb een reis geboekt naar Bosnie. Alleen mag je er in met een Bosnisch Paspoort, helaas heb ik die niet. Wizz air gebeld, maar ze denken totaal niet mee met hun klanten. Zij zeggen wij vliegen wel dus je moet annuleren, maar je krijgt geen vergoeding. Dit is hoe zij geld willen verdienen door mensen op te lichten

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door Jasenko op 13 juni 2020 Reageer
  • De vlucht zelf heb ik geen klachten over, die heb ik ervaren als elke andere vlucht van om het even welke maatschappij. De bagage afhandeling heb ik echter nog nooit zo beroerd mee gemaakt. Tussen de 3 reizigers die ons gezelschap telde zijn er op de heen- of terug reis maarliefst 5 stuks bagage zoek geraakt. Op de heen reis is alles met vertraging nog wel goed gekomen, maar op de terug reis is er 1 ongeveer een week later bezorgd, en 1 is definitief weg. Na een eindeloze reeks pogingen via website, mail, bagage depots, callcenters van SAS met nauwelijks verstaanbare medewerkers, formulieren invullen, foto's en beschrijvingen uploaden; geen sukses. Nu zou je nog kunnen denken, overal gaat weleens iets mis. Maar als dan na enkele maanden zoeken je vermiste bagage nummer niet meer geldig blijkt, kun je ook op geen enkele manier nog in contact komen met SAS. Alleen automatisch gegenereerde afwijzingen krijg je nog terug. Dus naar compensatie, die 'de lading'sowiezo al niet zou dekken, kunnen we fluiten. De communicatie is echt intens beroerd.

    Sterke punten
    Het vliegtuig is op de bestemming aangekomen

    Zwakke punten
    De bagage handling is zwaar onder de maat. De communicatie daarover zo mogelijk nog slechter.

    Door wouter op 18 mei 2020 Reageer
  • Helaas was er een agressieve man in het vliegtuig, hij duwde een aantal maal hard tegen mijn stoel aan toen ik mijn stoel naar achteren deed om te slapen. Persooneel ervaren niet adequaat, de steward liep zelfs weg teen meneer fysiek werd (hij duwde hard tegen mijn stoel). Zogenaamd om security te halen (denk ik?), Maar de steward kwam alleen terug. Toen ik later aangaf dat ik niet veilig voelde en me hardop afvroeg of het nog een keer zou gebeuren, werd er lacherig gereageerd. "Wij weten niet of hij het nog eens doet, mevrouw". Ik voelde me niet serieus genomen en ben erg bang geweest de rest van de vlucht. Ik ben ergens anders gaan zitten, ook later is er niet meer op terug gekomen. Ik heb me in deze vlucht van 10 uur, 8 uur onveilig gevoeld.

    Zwakke punten
    inadequaat handelen van personeel bij onveilige situatie

    Door Mirthe Stoop op 12 mei 2020 Reageer
  • Beste lezers, graag wil ik u allen informeren als een bewust consument over TUIfly. NOOIT heb ik een slechtere service ontvangen dan van deze onprofessionele organisatie. Ik had een ticket voor een vlucht van Zaventem naar Banjul Gambia op 17 april 2020. Ik ontving al enkele mails van Tuifly over de maatregelen Covid 19. Dat is heel logisch natuurlijk. MAAR: in hun mails beloofde ze me compensatie en ook de belofte dat ze contact zouden opnemen over deze geannuleerde vlucht. Dit bleek dus een puur FAKE verhaal. NOOIT was er enig contact noch compensatie, noch voucher. Ik heb tweemaal klacht ingediend tegen dit soort wanpraktijken van Tuifly. ER was GEEN enkele reactie van Tuifly. Ik heb hen tweemaal telefonisch gecontacteerd. De eerste maal was dat met een vriendelijke begrijpende man. De Tweede maal was dat met een dame die heel onvriendelijk was.Ze hield ervan om te spotten met een gedupeerde klant. Van professionele service gesproken!! Ondanks meermaalse belofte om compensatie kwam er NIKS! Toevallig had ik ook een reis geboekt voor de komende maanden via Corendon. Zonder enig initiatief van mij werd ik de voorbije weken gecontacteerd door Corendon. Ik kreeg onmiddellijk een compensatie aangeboden. Dit getuigt van ECHT professionalisme. Daar kan Tuifly nog heel VEEL van leren. Bovendien is dit niet mijn eerst zeer slechte ervaring met TUI. 3 jaar geleden vloog ik via Tui naar Gambia. De vlucht had 5 uur vertraging. Ik heb hen daarover gecontacteerd en ze stuurde me 300 euro compensatie. Achteraf bleek dit niet WETTELIJK. Voor langeafstandsvluchten met zoveel vertraging moet je volgens Europese regulering 600 euro's ontvangen. Tui heeft me dus bedrogen.Ze volgen de wetgeving niet. TUI is een malafide organisatie. Vertrouw NOOIT in TUI.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles omtrent hun service

    Door Bart Roebben op 22 april 2020 Reageer
  • Paar keer met Qatar airways gevlogen en zolang alles volgens plan gaat heb je geweldige ervaringen maar.... na onze laatste vlucht 24 uur vertraging omdat zo men zei vanaf Singapore onze aansluiting op Doha naar Amsterdam niet meer haalbaar was. We hadden op Singapore al een vertraging van ruim 2,5 uur maar ondanks dat hadden we nig bijna 60 min om op onze aansluitende vlucht te stappen op Doha Airport. Nee men had al besloten dat we 24 uur vertraging hadden en alles wat er gezegd werd op de luchthaven, sorry, schrijft u uw klacht maar naar customor service van Qatar Airways en ook na tig mailtjes met onvrede en vele reacties op hun Facebook site zegt men alleen, sorry, onze excuses , niets meer en niets minder. Nou ja ze noemen mij zwaar gefrustreerd maar dat ben ik niet, ik ben zwaar teleurgesteld in de after sales want zo ga je iet met je klanten om !!! Heb zelf het voorstel gedaan dat ze een geste kunnen maken van bv 25% korting op volgende ticket boeking of 2e ticket gratis bij boeking maar niets, 0,0 als geste naar de klant. Iedereen mag van mij/ons dan ook horen dat het cabinepersoneel geweldig is maar after sales, de zogenaamde customer care ecnt waardeloos is. Ze hebben wat dat betreft echt MALING aan hun klant en dat heeft ons er toe gebracht om onze 2 volgende vakanties , tickets, met andere luchtvaartmaatschappijen te boeken die meer en betere after sales service bieden dan Qatar Airways waarschijnlijk ooit zal doen. Het gehele plaatje , van vlucht, cabine personeel als wanneer nodig de after sales, maakt toch het gevoel van en naar de luchtvaartmaatschappij. Lees alle negatieve reviews maar eens op hun fb site. Schandalig !!!!

    Sterke punten
    Cabine personeel !!!?

    Zwakke punten
    After sales, klanten service, uiteindelijke service .

    Door Jurrian op 15 april 2020 Reageer
  • Oud vliegtuig dat nu aan de grond zal blijven. Entertainmentsysteem werkte de hele vlucht niet, ook niet bij onze buur. Meerder keren een poging gedaan om systeem te resetten. Tevergeefs. Leuk als je weet dat je vrouw vliegangst heeft en enkel deze vlucht 'ondergaat' om dochterlief te bezoeken die een jaar in Curaçao werkt. Ook armleuning kon niet ingeklapt en stoelen enkele cm achteruit. Klacht ingediend en om een compensatie gevraagd. Vlug antwoord, maar de aangehaalde (non)argumenten slaan werkelijk alles. Eerste antwoord: "U vraagt om een compesnatie voor het geleden ongemak. Vanuit economisch belang en om de voorwaarden voor al onze passagiers duidelijk en transparant te houden zijn wij, gezien de huidige situatie met de coronaviruspandemie, niet in staat positief te reageren op uw verzoek een compensatie aan te bieden." Ik reageer dat ik niet akkoord ga. Weer antwoord: "Hartelijk dank voor uw bericht, het spijt mij te lezen dat u niet eens bent met mijn besluit. Ik heb uw verzoek om een compensatie te geven heroverwogen, en moet u helaas meedelen dat ik bij mijn besluit blijf. Graag geef ik u meer uitleg. KLM moet, om als commerciële onderneming te overleven, op dit moment een streng beleid voeren." In een reactie wijs ik erop dat dit niet terzake doet en vraag een compensatie van 50 euro (5% van twee tickets). Nieuw antwoord: "Harteljk dank voor uw reactie, ik kan mij goed voorstellen dat u op moment erg teleurgesteld bent in KLM, ik moet u echter meedelen dat wij niet zullen meegaan in uw verzoek en bij ons standpunt blijven. Wij informeren u hierbij dat wij uw bericht hebben toegevoegd in uw dossier en dat KLM niet meer zal ingaan op verdere correspondentie over dit onderwerp." Mijn laatste reactie: "Ik stel voor dat u uw info over 'Entertainment tijdens uw vlucht' aanvult als volgt, zodat de klant duidelijk weet dat hij niet op een compensatie hoeft te rekenen als dat Entertainment niet functioneert. Bovendien spaart u op deze manier - zeker bij een commerciële onderneming die moet overleven - veel tijd die u nuttiger kunt besteden dan klanten te weigeren waar ze gewoon aanspraak op moeten maken: Als de techniek het laat afweten tijdens uw vlucht, dan beschouwen wij dit als overmacht en kunt u op geen enkele manier aanspraak maken op een compensatie, van welke aard ook." Voegt u dit ook maar toe aan mijn dossier, waar u toch niets mee aanvangt. Ik schaam mij in uw plaats." Ik zal nu bezwaar maken via Test-Aankoop omdat de website van KLM duidelijk vermeldt m.b.t. Entertainment: "U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm ..." Lekker niet, dus. Nog dit: cabin crew gaf aan dat er vaak problemen mee zijn, maar dat er niets aan gedaan wordt, temeer omdat veel te weinig mensen een klacht formuleren. Bij deze een warme oproep dat wél te doen.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel en stipt.

    Zwakke punten
    Oud toestel (nu uit de vloot genomen): veel mankementen: armleuning, stoel kantelen, entertainmentsysteem dat de hele vlucht niet thuis geeft. Klantendienst die wel mails kan sturen, maar geen compensatie wil geven voor faciliteiten waarvoor betaald is, maar die niet functioneren.

    Door Bever op 24 maart 2020 Reageer
  • Voorafgaand aan onze reis had ik zowel op de heen als terugvlucht plaatsen met beenruimte betaald op stoelnummer 2E en 2D. Op de heenreis (05-03) verliep de reis perfect. Op de terugreis (09-03) werden mijn vrouw en ik van onze stoelplaatsen weggestuurd ten overstaan van alle passagiers. De hoofdstewardess had ik mijn bevestigingspapieren gegeven maar als een betrapte verstekeling mocht ik op rij 13 (daar was nog beenruimte) haar besluit afwachten, mijn vrouw mocht op rij 3 zitten. Haar redenatie was dat sinds 6 maanden er bij Air Lingus nieuw beleid was en dat de door ons betaalde stoelplaatsen vielen onder de regeling van 'air space' en zouden vallen onder businessclass en dat dit een speciale behandeling zou betreffen. Wij hebben hier op de heenreis echter niets van gemerkt want voor elk drankje en hapje hebben we de gewone prijs dienen te betalen dus deze uitleg van haar was niet correct. Ik heb mijn boosheid kunnen inhouden maar vond de behandeling van het personeel incorrect en onbehouwen wat ik ook bij verlaten van vliegtuig nogmaals heb benadrukt. Wat het geheel nog wranger maakt is dat tijdens de gehele vlucht onze gereserveerde plaatsen onbezet zijn gebleven. Dus wees gewaarschuwd: zelfs bij van te voren gereserveerde plaatsen kun je bij Air Lingus zo van jouw plaats worden weggestuurd. Ik heb me nog niet eerder zo slecht behandeld en vernederd behandeld gevoeld. Voor mij geen Air Lingus meer!

    Zwakke punten
    incorrecte behandeling, niet honoreren gereserveerde stoelplaatsen, willekeurig beleid

    Door H. op 13 maart 2020 Reageer
  • We hadden een overstap, geen informatie over vlucht vervroeging. Wij kwamen bij de verkeerde gate en kwamen daar toen pas achter, met een zwangere vrouw naar de andere kant van het vliegveld. Gate sluit in 20 minuten, 3 minuten te laat, sta je daar zonder engels sprekend personeel. Zoeken naar een info balie van earoflot, andere kant van het vliegveld. Dan blijkt dat je binnen 24 uur weg moet zijn, dat klinkt erg gast vrij. Geen vervangende vlucht, toen hebben we zelf online iets geboekt. Bagage moet je zelf bij informatie balie 4, of toch 3 of ga dan toch maar naar 2 inboeken. Als er niemand is moet je gewoon lekker wachten totdat er iemand aan komt sloffen die ook geen engels kan. Na een hoop gezeik kom je na je vlucht van Moskou naar Shanghai er dan achter dat de terug vlucht gecanceld is door de maatschappij en niet vrijgegeven kan worden, ook al zeggen ze dat het wel zou moeten kunnen bij CheapTickets. Last minute hebben we nog even een derde vlucht afgetikt om het af te maken. Hoop stress, slechte informatie en je wordt van het kast je naar de muur gestuurd zonder dat mensen bij earoflot weten wat een kastje nou eigenlijk is. Wat een waardeloze maatschappij, te triest voor woorden, 1 ster is net te veel

    Door Jas op 28 februari 2020 Reageer
  • KLANTEN MISBRUIKEN 2019-0000646667/SLIMAN EL NOOIT MEER. MENSEN KIJK UIT. Ik geef een ster omdat de site de optie 0 ster niet heeft. In Fez airport hebben ons gevraagd om de volgende vlucht te nemen in verband met de overboeking. Mijn vrouw, mijn 2 kinderen en ik zouden 400 euro per persoon krijgen ter compensatie als we in Lissabon zijn. Wij zijn akkoord gegaan met hun bod. Omdat we in Lissabon heel weinig tijd hadden bij de overstap in Lissabon, konden wij niet bij de klantenservice van TAP gaan. Bij de aankomst in Orly airport hebben wij geprobeerd de vouchers in te leveren maar mocht het niet. Wij moesten dat via de site van de TAP doen. In het reglement staat dat wij het bedrag van 1600 euro binnen 5 dagen zouden krijgen. Wij zijn nu meer dan 6 maanden aan het wachten nog steeds geen bericht. Klantenservice van de TAP heel vaak gebeld zonder resultaat. Ik gaf aan dat Ik in het Frans wilde spreken kreeg Ik iemand die portugees spreekt. Ik was een klant van de TAP en ik heb vaak collega's, vrienden en familieleden aangeraden om bij de TAP te boeken. Nooit meer. Wat zij doen is MENSEN belazeren om hun problemen van overboekingen op te lossen en daarna ze in de steek laten. Het probleem is dat ik de kinderen heb beloofd om iets leuks te gaan doen met dat geld als zij akkoord zouden gaan met de bod van de TAP. TAP is nul komma nul. MENSEN NIET DOEN SVP. TAP KOMEN DE AFSPRAKEN NIET NA. KLANTEN MISBRUIKEN DAT IS WAT ZIJ DOEN.

    Zwakke punten
    Klanten MISBRUIKEN

    Door SLIMAN op 12 februari 2020 Reageer
  • shame - Review over Onur Air

    Terugweg vanuit Turkije word ik met mijn rollator uit de rij gehaald en met truck aan boord gebracht. Niet nodig, maar ok. Dan vliegtuig niet ok. Allemaal weer van boord. Weer in die truck. Rollator word niet na gebracht na verzoeken. bijn a 5 uur later vervangend vliegtuig. Maar nu neemt de medewerker de andere gehandicapte mee...maar ik mag niet mee. Onur zou t onderzoeken, maar geeft na heel veel tijd aan, dat ik me had moeten melden voor die service. Een service waar ik niet om gevraagd had.

    Sterke punten
    het vliegt

    Zwakke punten
    integriteit, verantwoordelijkheid nemen, klantvriendelijkheid

    Door Joost op 9 februari 2020 Reageer
  • Miskleum - Review over Iberia

    Boekte een reis van Tanger naar Amsterdam. Moet in Madrid overstappen. Krijg bericht dat de reis van Tanger naar Madrid twee uur later is, maar het vliegtuig Madrid naar Amsterdam vertrekt als ik aankom in Madrid. En dan is het opeens mijn eigen zaak dat ik niet op die vlucht ben.... Ik vind het opl***ters.

    Sterke punten
    Bla Bla

    Zwakke punten
    Geen e-mail adres. Telefoonnummer onbereikbaar of slecht sprekende lieden die de hoorn op de haak gooien.

    Door Blank op 6 februari 2020 Reageer
  • Vertraging - Review over Divi Divi Air

    We zitten nog steeds op Hato, 4 uur vertraging, service en begeleidingsniveau onder nul, vlieg niet met Divi Divi, waardeloos!!!!

    Sterke punten
    Zijn er tot nu toe niet

    Zwakke punten
    Reliability/ betrouwbaarheid

    Door L. BRECHEISEN op 15 januari 2020 Reageer
  • Heb veel betaald voor business class uiteindelijk zelfde als economy verschrikkelijk ziet het eruit zo erg alles ziet er vies uit bah nooit meer never ik ga mijn klacht indienen bij vliegmaatschappijen! Hoe durven ze stoelen kapot etc!!!

    Sterke punten
    Niks nada

    Zwakke punten
    Alles maar dan ook echt alles

    Door Nadia op 11 januari 2020 Reageer
  • 1 ster is nog te veel! 4 januari gevlogen met deze maatschappij van Hurghada naar Dusseldorf. 5,5 uur is een toestel wat geen voorzien had van ventilatoren bij de zitplaatsen en temperatuur van een 30 graden had en zitplaatsen waar een persoon van 1.76 nog niet normaal kan zitten. Ergste van alles er was zelfs geen service aan boord en hapje of drankje te verkrijgen. We hebben al vaak gevlogen hebben geen hoge eigen maar dit sloeg werkelijk nergens op nog niet gesproken over de zure koppen van de bemanning deze leken niet veel plezier in hun werk te hebben!

    Sterke punten
    Absoluut Geen

    Zwakke punten
    zeer onvriendelijk personeel geen service aan boord werkelijk geen zitruimte oude vieze toestellen erg warm aan boord geen ventilatie

    Door Olof op 5 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • We gave aeroflot a chance, many people said you booked with aeroflot... Good luck... We thought yeah right.... Here it starts: we paid 100 euro more to select seats, with this I hoped because of my length(205cm) that I would be able to book the extra leg space, I would not even mind to pay again a bit extra, this was not possible, we called with the airline and asked if they could book them for us. This was not possible, we should do this at the airport 24 hours before check in, we went specially 24 hours to the airport to arrange this, this was not possible, we should do th is in Moskou... There were we had 1.5 hour transfer time.... Next day we checked in and we said OK... We will fix the extra leg space in Moskou, when we arrived in Moskou... We literally entered the HELL... We had to wait in a line with inhuman staff which were everything but friendly, because of a delay we had 45 minutes transfer time. We passed the whole line and asked other travelers if we could go first... Luckily they were more friendly than the ground staff jn Moskou. At the transfer desk we tried to get the extra legspace... Not possible we were too late... We had to run to get the flight and we were exactly on time. During the flight there were many rows with the extra legspace free. I was not aloud to change seats.. Even not possible to pay for it... This means that I couldnt sit normal because I simply so not fit in between the seat and the person in front of me... That I couldn't sleep move or whatever... The person in front of me neither because it is not possible to move the seat backwards because of my legs... For the way back we managed it differently, we went again 24 hours before to the airport...no aeroflot desk... 3 hours before... For this flight back we managed it.... With good mood at the gate the new HELL starts... 1 hour delay because of cleaning the plane... We had again 1.5 hours to transfer... 10 hour long flight in stress because of the staff who can only say you go to transfer desk, I cannot help you... This transfer desk lays behind the lovely security check of the moskou airport.... So you can forget this... There happened a wonder after 20 minutes running for my life... Drilling my girlfriend to run as well... We made it... Exactly... But... NEVER AGAIN AEROFLOT..... NEVER AGAIN... I never ever wrote such a long review...during these flights there were so many people complaining, many people who were so scared and stressed out because of aeroflot.... I even don't want to spend time anymore on this company aeroflot.... But I need to WARN people to make sure they choose a proper airline which are friendly and helpful...

    Door Bart op 4 januari 2020 Reageer
  • Laat je niet gek maken door de wat goedkopere tickets!!!! Je betaalt liever wat meer en vlieg beter met een ander vliegmaatschapij. Pegasusun taa AMK, orospu çocukları!!! BAD!!!!!!!

    Sterke punten
    Goedkoop is duurkoop!

    Zwakke punten
    SLECHTE SERVICE!!!!!!

    Door Serkan op 31 december 2019 Reageer
  • Ik heb betaald maar hun geven mijn tickets niet

    Door Tulay op 28 december 2019 Reageer
  • Meer dan 12 uur vertraging vanaf Düsseldorf, géén informatie, vliegtuig kwam gewoon niet. Per bus naar Keulen, en vandaar uit 12uur later op de plaats van bestemming. Aan Europese wetgeving heeft men maling, claim voor een vergoeding wordt gewoonweg aan de kant geschoven. Schaamteloze bedoening!

    Sterke punten
    Géén.

    Zwakke punten
    Zware vertragingen en geen compensatie, waardeloze communicatie op de airport.

    Door Marcel. op 3 december 2019 Reageer
  • Vlucht Brussel - Windhoek; bagage 4 dagen te laat toegekomen Vlucht Windhoek - Brussel: Bagage geopend (door security ? want er zal een groen securitylabel aan beide valiezen) en laptop, lader en flesje parfum gestolen. Claim ingediend; 7 weken geen teken van leven en dan mail dat ze niets kunnen doen en niet tussenkomen. Op concrete vragen komt geen antwoord. Schandalig! Nooit meer met BA!

    Door Luts Luk op 21 november 2019 Reageer
  • Meer dan 3 uur vertraging gehad vlucht Bodrum Brussel . Nauwelijks info gekregen over de vertraging. Vlucht was gecharterd voor TUI. Moest eten en drinken op het vliegveld . Normaal gesproken moest de kosten vergoed worden maar als je ze dit aankaart weigeren ze .Hun uitleg was simpel wij opereren vanuit Turkije en EE regels geldt of interesseert ons niet. TUI speelt de bal naar hun ,zij schuiven de probleem aan TUI. Mooi spelletje en uiteindelijk de klant wordt benadeeld. Ergste van allemaal dat TUI een mail stuurt dat de probleem afgesloten is volgens hun met 100% tevredenheid ????

    Sterke punten
    Geen te vinden

    Zwakke punten
    Slecht service Slechte communicatie

    Door E.Y. op 10 november 2019 Reageer
  • TUI Arrogant - Review over TUIfly

    6 uur voor vertrek (11:40 uur. 4 oktober) werd ik geïnformeerd per SMS dat De vlucht s,avonds om 19:15 uur zou vertrekken. Pick-up tijd van hotel 16:40 uur. Van de chauffeur gehoord dat wij niet naar de luchthaven gingen maar naar een ander hotel. In dit hotel van TUI hostes gehoord dat de vlucht om 13:20 uur op 5 oktober gaat. Weer in NL 3 keer telefonisch en 4 keer per E-Mail geprobeerd de reden van vertraging te achterhalen. TUI geeft geen antwoord en reageert helemaal niet meer. Super arrogant.

    Sterke punten
    Vliegen vanaf Groningen.

    Zwakke punten
    Bij vertraging beter informeren. Onvriendelijke helpdesk medewerker.

    Door Lucky op 7 november 2019 Reageer
  • Wij hadden een vlucht geboekt vanaf Antalya om 09:30 uur terug naar huis. Er waren ook goedkopere opties voor de terugvlucht, maar we wilden niet tussen 06:00 en 08:00 uur vliegen omdat we dan midden in de nacht moeten opstaan. Maar, nadat we de inlog gegevens hadden gekregen bleek deze vlucht op 06:30 uur te staan. Kortom, Corendon verkoopt een 'mooie' vluchttijd voor een voor Corendon gunstigere prijs (voor Corendon) dan de concurrentie, terwijl er 'onderwater' al een beroerde tijd bekend is. Toen begon het circus met Corendon. In het kort, er werd ontkend dat de tijd op 06:30 uur stond. Dat moest een foutje zijn... Uiteraard kwam er 3 weken voor vertrek een mailtje dat de vluchttijden veranderd zijn. We hebben weer verzocht om een andere tijd te krijgen, of onze vlucht te annuleren. Maar dat werd weggewimpeld door het servicecenter. Op een officiëel ingediende klacht (dwaling) werd niet gereageerd. En helaas val je met deze klacht ook buiten de reikwijdte van het ECC, ILT en Consuwijzer. Er zat niets anders op dan de vroege tijd te accepteren. En jammer genoeg kan je zulke praktijken bij geen enkel loket aan het licht brengen. Voor ons in ieder geval geen Corendon meer.

    Zwakke punten
    Corendon in Nederland staat 'los' van Corendon Airlines. Servicecenter in Duitsland is niet telefonisch bereikbaar. Je moet daarom een Turks nummer bellen als je telefonisch contact wil.

    Door G Hueting op 5 november 2019 Reageer
  • Geachte lezer, Wij hadden spullen in de bagage goed ingepakt in doosjes en folie en deze spullen inclusief een blik was totaal verbogen. Twee potjes waren stuk dit is voor ons een teken dat er zeer ruw wordt omgesprongen met bagage. Dit waren cadeautje voor onze ouders die wij niet mee konden nemen in het vliegtuig. Is toch mogelijk om normaal met andermans spullen om te gaan wij hadden nu voor €50,00 schade en veel werk om alles schoon te maken! Met vriendelijke groeten, Eelke Wiersma.

    Door Eelke Wiersma op 1 november 2019 Reageer