Reviews over Luchtvaartmaatschappijen


  ticket gekocht en geannuleerd door TA en mijn geld niet trug gekregen. - Review over Turkish Airlines

  ik heb boeking van 2018 die geannuleerd is en nog hebben ze niet terug betaald , nog andere boeking van 7 maanden geleden die ook door TA geannuleerd is, ze zeggen elke keer ja je krijgt je geld over twee weken terug maar doen ze niet. ze zijn echt oplichters.

  Zwakke punten
  100000

  TAP komt afspraken niet na - Review over TAP Portugal

  Vanwege Corona werden 11 tickets geannuleerd die wij met onze familie hadden geboekt van Amsterdam naar Porto. De vlucht was gepland voor 23 april 2020. Ondanks diverse telefoontjes, toezeggingen en indiening klachtformulier hebben we geen cent terug gekregen. Schandalige klantenservice. Totaal niet bereikbaar en komen afspraken niet na. Fam Smeets.

  Zwakke punten
  Telefonisch niet bereikbaar en komt afspraken over terugbetaling niet na.

  Nooit meer !!!! - Review over Turkish Airlines

  De berichten op deze forum gelezen. Het klopt allemaal. Turkish airlines hierop aangeschreven ivm annulering van mijn vlucht door Corona. Ik heb ze gewezen dat zij volgens de Europese regelgeving hun ticket verkopen en dus in feite een contract hebben met de klant. Zij bevestigen dat zij geen gehoor geven aan de klachten van europese klanten. Dus Sjapoo Turkish Airlines maar NOOIT MEER !!!

  Zwakke punten
  1000.000.000.000

  Oplichters - Review over SunExpress

  Even een verduidelijking over de firma sunexpress: geloof hen nooit aan de telefoon. Voor onze reis was er een negatief reisadvies door ons land. We nemen voor vertrek contact op met sunexpress welke ons telefonisch kan meedelen dat dit geen probleem is. We krijgen een voucher welke zal geldig voor een heel jaar, ze vragen ons een mail te sturen met onze IK’s en de tickets. Hetgeen wij VOOR de vlucht doen. Enkele vele telefoons later (met telkens de belofte dat we een voucher zouden krijgen, er werd ons ook de belofte gedaan dat we probleems zouden kunnen omboeken) krijgen we plots verleden week te horen dat ze niets kunnen doen. Het enige dat we kunnen doen is een klacht indienen, ze zullen ons zeker contacteren. Nadat we zelf dagelijks bellen krijgen wij nog steeds geen telefoon van hun diensten, hoewel ze ons steeds gaan terugbellen. Hoewel ze de gespreken opnemen, Kunnen ze blijkbaar niets terugvinden?? Sedert enige tijd nemen we steeds zelf de gesprekken op.. hopelijk vinden ze nu de tijd om contact op te nemen en hun beloftes na te komen!! Een goeie raad neem steeds zelf de gesprekken op en geloof hun nooit op hun woord!!! Mijn gegevens moet ik niet achterlaten deze zitten al veelvuldig in hun bestanden !!! - [ ]

  Sterke punten
  Afwimpelen

  Do not book. Do not book Don’t. Please don’t - Review over Norwegian.com

  I have booked a flight which had been cancellen die to covid-19. I just received an e-mail from Norwegian airlines (do not book!!!) saying they van hide themselves behind Norwegian rules implicating they do not Refund my cancelled flight. So you can choose between throwing your money in a garbage can or norwegian airlines. Norwegian airlines is an illusion.

  Sterke punten
  Creating illusions Irresponsible

  Zwakke punten
  No cure you do pay

  Very sad - Review over SunExpress

  Sunexpress has no understanding at all about the corona. It is now July 20 and on August 11 we would fly to Antalya with 6 people, but it is still code orange and that will remain for the time being, when you return home you will have to quarantine for 3 weeks, and travel with a self-employed person who does not have 2 can be quarantined for weeks, and they say you should look at the terms and conditions, in other words, there is no corona for Turkey, do not give a voucher for next year, just find out for yourself, Sunexpress thinks about the customers, totally no understanding.

  Sterke punten
  No points

  Zwakke punten
  Not custumer friendly

  vlucht geannuleerd door TA, geen geld terug - Review over Turkish Airlines

  Ik had een vlucht geboekt business Class Amsterdam-Bangkok. Ik zou op 14 mei vertrekken maar door Corona zijn alle vluchten geannuleerd. Daar ik mijn ticket had geboekt via GATE1.NL kan ik niet met TA communiceren omdat ze mij telkens naar GATE1.NL terug verwijzen. Als ik GATE1.NL aanspreekt verwijzen ze mij weer naar TA. Vicieuze cirkel dus. Nu 2 maanden verder nog steeds geen 1600 euro terug gekregen. Schandalig gewoon. Ik ben me nu aan het orienteren hoe ik mijn geld wel snel terug kan krijgen. Deurwaarder, advocaat ??? Onbegrijpelijk dat dit zomaar kan. Ik vind het gewoon diefstal. Nooit meer met TA.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  klanten zijn niet belangrijk voor TA. Alleen geld.

  Beneden alle peil - Review over Wizz Air

  Vlucht in mei van Eindhoven naar Sofia geboekt. Corona, dus inreisverbod. Gemaild met Wizzair en geen reactie gekregen. Door inreisverbod onmogelijk om naar Bulgarije te vliegen. Wizzair maakt misbruik van situatie en steekt geld voor betaalde ticket gewoon in eigen zak. Geen recht op resititutie of voucher of omboeken. Deze hufterige behandeling van klanten is beneden alle peil. Andere luchtvaartmaatschappijen behandelen je tenminste coulant met voucher of resititie, maar Wizzair heeft domweg schijt aan zijn klanten en harkt al het geld binnen. Kortom, ik boek hier nooit meer en roep iedereen op Wizzair vanaf nu te boycotten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Schofterige behandeling van klanten. Maakt misbruik van de corona-crisis.

  Verschrikkelijke ervaring, feitelijk opgelicht - Review over Transavia.com

  Verschrikkelijke ervaring. Ten eerste letterlijk anderhalf uur in de wacht gestaan, en geen reactie gekregen via Whatsapp. Wij wilden onze tickets omboeken, waar we in eerste instantie 200 euro voor betaald hebben. De tickets die we nu wilden zijn 50 euro per stuk (via hun website). Nu blijkt dat als wij willen omboeken, we zogenaamd in een "hoge prijsklasse" zaten, en voor ons de tickets dus 240 euro per stuk zijn. Oftewel, we moeten 40 euro BIJBETALEN om een ticket te krijgen die normaal 50 euro per stuk is. Het is gewoon je reinste diefstal en oplichterlij. De prijs was namelijk exact hetzelfde, voor welke datum we ook wilden boeken. Oftewel, het had niks met prijsklasses voor vluchten te maken, maar ze proberen je gewoon waar mogelijk geld afhandig te maken. Ik mag hopen dat ze snel failliet gaan. De man van de klantenservice (Martijn) was ook nog eens erg onbeleefd en kon het niet goed uitleggen, behalve wat schermen met prijsklasses en voorwaarden. Het was echt hopeloos. Wij vliegen nooit maar dan ook nooit meer met Transavia.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review, het was verschrikkelijk.

  Hier niet boeken - Review over Wizz Air

  Oplichters! ik heb een reis geboekt naar Bosnie. Alleen mag je er in met een Bosnisch Paspoort, helaas heb ik die niet. Wizz air gebeld, maar ze denken totaal niet mee met hun klanten. Zij zeggen wij vliegen wel dus je moet annuleren, maar je krijgt geen vergoeding. Dit is hoe zij geld willen verdienen door mensen op te lichten

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar

  Geen compensatie voor kwijt gemaakte bagage - Review over SAS Scandinavian Airlines

  De vlucht zelf heb ik geen klachten over, die heb ik ervaren als elke andere vlucht van om het even welke maatschappij. De bagage afhandeling heb ik echter nog nooit zo beroerd mee gemaakt. Tussen de 3 reizigers die ons gezelschap telde zijn er op de heen- of terug reis maarliefst 5 stuks bagage zoek geraakt. Op de heen reis is alles met vertraging nog wel goed gekomen, maar op de terug reis is er 1 ongeveer een week later bezorgd, en 1 is definitief weg. Na een eindeloze reeks pogingen via website, mail, bagage depots, callcenters van SAS met nauwelijks verstaanbare medewerkers, formulieren invullen, foto's en beschrijvingen uploaden; geen sukses. Nu zou je nog kunnen denken, overal gaat weleens iets mis. Maar als dan na enkele maanden zoeken je vermiste bagage nummer niet meer geldig blijkt, kun je ook op geen enkele manier nog in contact komen met SAS. Alleen automatisch gegenereerde afwijzingen krijg je nog terug. Dus naar compensatie, die 'de lading'sowiezo al niet zou dekken, kunnen we fluiten. De communicatie is echt intens beroerd.

  Sterke punten
  Het vliegtuig is op de bestemming aangekomen

  Zwakke punten
  De bagage handling is zwaar onder de maat. De communicatie daarover zo mogelijk nog slechter.

  Personeel grijpt niet in bij agressie - Review over Aeromexico

  Helaas was er een agressieve man in het vliegtuig, hij duwde een aantal maal hard tegen mijn stoel aan toen ik mijn stoel naar achteren deed om te slapen. Persooneel ervaren niet adequaat, de steward liep zelfs weg teen meneer fysiek werd (hij duwde hard tegen mijn stoel). Zogenaamd om security te halen (denk ik?), Maar de steward kwam alleen terug. Toen ik later aangaf dat ik niet veilig voelde en me hardop afvroeg of het nog een keer zou gebeuren, werd er lacherig gereageerd. "Wij weten niet of hij het nog eens doet, mevrouw". Ik voelde me niet serieus genomen en ben erg bang geweest de rest van de vlucht. Ik ben ergens anders gaan zitten, ook later is er niet meer op terug gekomen. Ik heb me in deze vlucht van 10 uur, 8 uur onveilig gevoeld.

  Zwakke punten
  inadequaat handelen van personeel bij onveilige situatie

  TUIFLY staat gelijk met maffia en oplichterij - Review over TUIfly

  Beste lezers, graag wil ik u allen informeren als een bewust consument over TUIfly. NOOIT heb ik een slechtere service ontvangen dan van deze onprofessionele organisatie. Ik had een ticket voor een vlucht van Zaventem naar Banjul Gambia op 17 april 2020. Ik ontving al enkele mails van Tuifly over de maatregelen Covid 19. Dat is heel logisch natuurlijk. MAAR: in hun mails beloofde ze me compensatie en ook de belofte dat ze contact zouden opnemen over deze geannuleerde vlucht. Dit bleek dus een puur FAKE verhaal. NOOIT was er enig contact noch compensatie, noch voucher. Ik heb tweemaal klacht ingediend tegen dit soort wanpraktijken van Tuifly. ER was GEEN enkele reactie van Tuifly. Ik heb hen tweemaal telefonisch gecontacteerd. De eerste maal was dat met een vriendelijke begrijpende man. De Tweede maal was dat met een dame die heel onvriendelijk was.Ze hield ervan om te spotten met een gedupeerde klant. Van professionele service gesproken!! Ondanks meermaalse belofte om compensatie kwam er NIKS! Toevallig had ik ook een reis geboekt voor de komende maanden via Corendon. Zonder enig initiatief van mij werd ik de voorbije weken gecontacteerd door Corendon. Ik kreeg onmiddellijk een compensatie aangeboden. Dit getuigt van ECHT professionalisme. Daar kan Tuifly nog heel VEEL van leren. Bovendien is dit niet mijn eerst zeer slechte ervaring met TUI. 3 jaar geleden vloog ik via Tui naar Gambia. De vlucht had 5 uur vertraging. Ik heb hen daarover gecontacteerd en ze stuurde me 300 euro compensatie. Achteraf bleek dit niet WETTELIJK. Voor langeafstandsvluchten met zoveel vertraging moet je volgens Europese regulering 600 euro's ontvangen. Tui heeft me dus bedrogen.Ze volgen de wetgeving niet. TUI is een malafide organisatie. Vertrouw NOOIT in TUI.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles omtrent hun service

  Cabin crew een 9 customer care een 0 - Review over Qatar Airways

  Paar keer met Qatar airways gevlogen en zolang alles volgens plan gaat heb je geweldige ervaringen maar.... na onze laatste vlucht 24 uur vertraging omdat zo men zei vanaf Singapore onze aansluiting op Doha naar Amsterdam niet meer haalbaar was. We hadden op Singapore al een vertraging van ruim 2,5 uur maar ondanks dat hadden we nig bijna 60 min om op onze aansluitende vlucht te stappen op Doha Airport. Nee men had al besloten dat we 24 uur vertraging hadden en alles wat er gezegd werd op de luchthaven, sorry, schrijft u uw klacht maar naar customor service van Qatar Airways en ook na tig mailtjes met onvrede en vele reacties op hun Facebook site zegt men alleen, sorry, onze excuses , niets meer en niets minder. Nou ja ze noemen mij zwaar gefrustreerd maar dat ben ik niet, ik ben zwaar teleurgesteld in de after sales want zo ga je iet met je klanten om !!! Heb zelf het voorstel gedaan dat ze een geste kunnen maken van bv 25% korting op volgende ticket boeking of 2e ticket gratis bij boeking maar niets, 0,0 als geste naar de klant. Iedereen mag van mij/ons dan ook horen dat het cabinepersoneel geweldig is maar after sales, de zogenaamde customer care ecnt waardeloos is. Ze hebben wat dat betreft echt MALING aan hun klant en dat heeft ons er toe gebracht om onze 2 volgende vakanties , tickets, met andere luchtvaartmaatschappijen te boeken die meer en betere after sales service bieden dan Qatar Airways waarschijnlijk ooit zal doen. Het gehele plaatje , van vlucht, cabine personeel als wanneer nodig de after sales, maakt toch het gevoel van en naar de luchtvaartmaatschappij. Lees alle negatieve reviews maar eens op hun fb site. Schandalig !!!!

  Sterke punten
  Cabine personeel !!!?

  Zwakke punten
  After sales, klanten service, uiteindelijke service .

  Entertainment op vliegtuig: zero! Reactie klantendienst na klacht: zero! - Review over KLM

  Oud vliegtuig dat nu aan de grond zal blijven. Entertainmentsysteem werkte de hele vlucht niet, ook niet bij onze buur. Meerder keren een poging gedaan om systeem te resetten. Tevergeefs. Leuk als je weet dat je vrouw vliegangst heeft en enkel deze vlucht 'ondergaat' om dochterlief te bezoeken die een jaar in Curaçao werkt. Ook armleuning kon niet ingeklapt en stoelen enkele cm achteruit. Klacht ingediend en om een compensatie gevraagd. Vlug antwoord, maar de aangehaalde (non)argumenten slaan werkelijk alles. Eerste antwoord: "U vraagt om een compesnatie voor het geleden ongemak. Vanuit economisch belang en om de voorwaarden voor al onze passagiers duidelijk en transparant te houden zijn wij, gezien de huidige situatie met de coronaviruspandemie, niet in staat positief te reageren op uw verzoek een compensatie aan te bieden." Ik reageer dat ik niet akkoord ga. Weer antwoord: "Hartelijk dank voor uw bericht, het spijt mij te lezen dat u niet eens bent met mijn besluit. Ik heb uw verzoek om een compensatie te geven heroverwogen, en moet u helaas meedelen dat ik bij mijn besluit blijf. Graag geef ik u meer uitleg. KLM moet, om als commerciële onderneming te overleven, op dit moment een streng beleid voeren." In een reactie wijs ik erop dat dit niet terzake doet en vraag een compensatie van 50 euro (5% van twee tickets). Nieuw antwoord: "Harteljk dank voor uw reactie, ik kan mij goed voorstellen dat u op moment erg teleurgesteld bent in KLM, ik moet u echter meedelen dat wij niet zullen meegaan in uw verzoek en bij ons standpunt blijven. Wij informeren u hierbij dat wij uw bericht hebben toegevoegd in uw dossier en dat KLM niet meer zal ingaan op verdere correspondentie over dit onderwerp." Mijn laatste reactie: "Ik stel voor dat u uw info over 'Entertainment tijdens uw vlucht' aanvult als volgt, zodat de klant duidelijk weet dat hij niet op een compensatie hoeft te rekenen als dat Entertainment niet functioneert. Bovendien spaart u op deze manier - zeker bij een commerciële onderneming die moet overleven - veel tijd die u nuttiger kunt besteden dan klanten te weigeren waar ze gewoon aanspraak op moeten maken: Als de techniek het laat afweten tijdens uw vlucht, dan beschouwen wij dit als overmacht en kunt u op geen enkele manier aanspraak maken op een compensatie, van welke aard ook." Voegt u dit ook maar toe aan mijn dossier, waar u toch niets mee aanvangt. Ik schaam mij in uw plaats." Ik zal nu bezwaar maken via Test-Aankoop omdat de website van KLM duidelijk vermeldt m.b.t. Entertainment: "U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm ..." Lekker niet, dus. Nog dit: cabin crew gaf aan dat er vaak problemen mee zijn, maar dat er niets aan gedaan wordt, temeer omdat veel te weinig mensen een klacht formuleren. Bij deze een warme oproep dat wél te doen.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel en stipt.

  Zwakke punten
  Oud toestel (nu uit de vloot genomen): veel mankementen: armleuning, stoel kantelen, entertainmentsysteem dat de hele vlucht niet thuis geeft. Klantendienst die wel mails kan sturen, maar geen compensatie wil geven voor faciliteiten waarvoor betaald is, maar die niet functioneren.

  reservering bij Air Lingus niets waard - Review over Aer Lingus

  Voorafgaand aan onze reis had ik zowel op de heen als terugvlucht plaatsen met beenruimte betaald op stoelnummer 2E en 2D. Op de heenreis (05-03) verliep de reis perfect. Op de terugreis (09-03) werden mijn vrouw en ik van onze stoelplaatsen weggestuurd ten overstaan van alle passagiers. De hoofdstewardess had ik mijn bevestigingspapieren gegeven maar als een betrapte verstekeling mocht ik op rij 13 (daar was nog beenruimte) haar besluit afwachten, mijn vrouw mocht op rij 3 zitten. Haar redenatie was dat sinds 6 maanden er bij Air Lingus nieuw beleid was en dat de door ons betaalde stoelplaatsen vielen onder de regeling van 'air space' en zouden vallen onder businessclass en dat dit een speciale behandeling zou betreffen. Wij hebben hier op de heenreis echter niets van gemerkt want voor elk drankje en hapje hebben we de gewone prijs dienen te betalen dus deze uitleg van haar was niet correct. Ik heb mijn boosheid kunnen inhouden maar vond de behandeling van het personeel incorrect en onbehouwen wat ik ook bij verlaten van vliegtuig nogmaals heb benadrukt. Wat het geheel nog wranger maakt is dat tijdens de gehele vlucht onze gereserveerde plaatsen onbezet zijn gebleven. Dus wees gewaarschuwd: zelfs bij van te voren gereserveerde plaatsen kun je bij Air Lingus zo van jouw plaats worden weggestuurd. Ik heb me nog niet eerder zo slecht behandeld en vernederd behandeld gevoeld. Voor mij geen Air Lingus meer!

  Zwakke punten
  incorrecte behandeling, niet honoreren gereserveerde stoelplaatsen, willekeurig beleid

  Geen Engels, informatie slecht, overstappen waardeloos - Review over Aeroflot

  We hadden een overstap, geen informatie over vlucht vervroeging. Wij kwamen bij de verkeerde gate en kwamen daar toen pas achter, met een zwangere vrouw naar de andere kant van het vliegveld. Gate sluit in 20 minuten, 3 minuten te laat, sta je daar zonder engels sprekend personeel. Zoeken naar een info balie van earoflot, andere kant van het vliegveld. Dan blijkt dat je binnen 24 uur weg moet zijn, dat klinkt erg gast vrij. Geen vervangende vlucht, toen hebben we zelf online iets geboekt. Bagage moet je zelf bij informatie balie 4, of toch 3 of ga dan toch maar naar 2 inboeken. Als er niemand is moet je gewoon lekker wachten totdat er iemand aan komt sloffen die ook geen engels kan. Na een hoop gezeik kom je na je vlucht van Moskou naar Shanghai er dan achter dat de terug vlucht gecanceld is door de maatschappij en niet vrijgegeven kan worden, ook al zeggen ze dat het wel zou moeten kunnen bij CheapTickets. Last minute hebben we nog even een derde vlucht afgetikt om het af te maken. Hoop stress, slechte informatie en je wordt van het kast je naar de muur gestuurd zonder dat mensen bij earoflot weten wat een kastje nou eigenlijk is. Wat een waardeloze maatschappij, te triest voor woorden, 1 ster is net te veel

  Klaren MISBRUIKEN - Review over TAP Portugal

  KLANTEN MISBRUIKEN 2019-0000646667/SLIMAN EL NOOIT MEER. MENSEN KIJK UIT. Ik geef een ster omdat de site de optie 0 ster niet heeft. In Fez airport hebben ons gevraagd om de volgende vlucht te nemen in verband met de overboeking. Mijn vrouw, mijn 2 kinderen en ik zouden 400 euro per persoon krijgen ter compensatie als we in Lissabon zijn. Wij zijn akkoord gegaan met hun bod. Omdat we in Lissabon heel weinig tijd hadden bij de overstap in Lissabon, konden wij niet bij de klantenservice van TAP gaan. Bij de aankomst in Orly airport hebben wij geprobeerd de vouchers in te leveren maar mocht het niet. Wij moesten dat via de site van de TAP doen. In het reglement staat dat wij het bedrag van 1600 euro binnen 5 dagen zouden krijgen. Wij zijn nu meer dan 6 maanden aan het wachten nog steeds geen bericht. Klantenservice van de TAP heel vaak gebeld zonder resultaat. Ik gaf aan dat Ik in het Frans wilde spreken kreeg Ik iemand die portugees spreekt. Ik was een klant van de TAP en ik heb vaak collega's, vrienden en familieleden aangeraden om bij de TAP te boeken. Nooit meer. Wat zij doen is MENSEN belazeren om hun problemen van overboekingen op te lossen en daarna ze in de steek laten. Het probleem is dat ik de kinderen heb beloofd om iets leuks te gaan doen met dat geld als zij akkoord zouden gaan met de bod van de TAP. TAP is nul komma nul. MENSEN NIET DOEN SVP. TAP KOMEN DE AFSPRAKEN NIET NA. KLANTEN MISBRUIKEN DAT IS WAT ZIJ DOEN.

  Zwakke punten
  Klanten MISBRUIKEN

  shame - Review over Onur Air

  Terugweg vanuit Turkije word ik met mijn rollator uit de rij gehaald en met truck aan boord gebracht. Niet nodig, maar ok. Dan vliegtuig niet ok. Allemaal weer van boord. Weer in die truck. Rollator word niet na gebracht na verzoeken. bijn a 5 uur later vervangend vliegtuig. Maar nu neemt de medewerker de andere gehandicapte mee...maar ik mag niet mee. Onur zou t onderzoeken, maar geeft na heel veel tijd aan, dat ik me had moeten melden voor die service. Een service waar ik niet om gevraagd had.

  Sterke punten
  het vliegt

  Zwakke punten
  integriteit, verantwoordelijkheid nemen, klantvriendelijkheid

  Miskleum - Review over Iberia

  Boekte een reis van Tanger naar Amsterdam. Moet in Madrid overstappen. Krijg bericht dat de reis van Tanger naar Madrid twee uur later is, maar het vliegtuig Madrid naar Amsterdam vertrekt als ik aankom in Madrid. En dan is het opeens mijn eigen zaak dat ik niet op die vlucht ben.... Ik vind het opl***ters.

  Sterke punten
  Bla Bla

  Zwakke punten
  Geen e-mail adres. Telefoonnummer onbereikbaar of slecht sprekende lieden die de hoorn op de haak gooien.

  Vertraging - Review over Divi Divi Air

  We zitten nog steeds op Hato, 4 uur vertraging, service en begeleidingsniveau onder nul, vlieg niet met Divi Divi, waardeloos!!!!

  Sterke punten
  Zijn er tot nu toe niet

  Zwakke punten
  Reliability/ betrouwbaarheid

  VERSCHRIKKELIJK - Review over TAP Portugal

  Heb veel betaald voor business class uiteindelijk zelfde als economy verschrikkelijk ziet het eruit zo erg alles ziet er vies uit bah nooit meer never ik ga mijn klacht indienen bij vliegmaatschappijen! Hoe durven ze stoelen kapot etc!!!

  Sterke punten
  Niks nada

  Zwakke punten
  Alles maar dan ook echt alles

  Slechter is er niet - Review over Onur Air

  1 ster is nog te veel! 4 januari gevlogen met deze maatschappij van Hurghada naar Dusseldorf. 5,5 uur is een toestel wat geen voorzien had van ventilatoren bij de zitplaatsen en temperatuur van een 30 graden had en zitplaatsen waar een persoon van 1.76 nog niet normaal kan zitten. Ergste van alles er was zelfs geen service aan boord en hapje of drankje te verkrijgen. We hebben al vaak gevlogen hebben geen hoge eigen maar dit sloeg werkelijk nergens op nog niet gesproken over de zure koppen van de bemanning deze leken niet veel plezier in hun werk te hebben!

  Sterke punten
  Absoluut Geen

  Zwakke punten
  zeer onvriendelijk personeel geen service aan boord werkelijk geen zitruimte oude vieze toestellen erg warm aan boord geen ventilatie

  Never but seriously never ever again - Review over Aeroflot

  We gave aeroflot a chance, many people said you booked with aeroflot... Good luck... We thought yeah right.... Here it starts: we paid 100 euro more to select seats, with this I hoped because of my length(205cm) that I would be able to book the extra leg space, I would not even mind to pay again a bit extra, this was not possible, we called with the airline and asked if they could book them for us. This was not possible, we should do this at the airport 24 hours before check in, we went specially 24 hours to the airport to arrange this, this was not possible, we should do th is in Moskou... There were we had 1.5 hour transfer time.... Next day we checked in and we said OK... We will fix the extra leg space in Moskou, when we arrived in Moskou... We literally entered the HELL... We had to wait in a line with inhuman staff which were everything but friendly, because of a delay we had 45 minutes transfer time. We passed the whole line and asked other travelers if we could go first... Luckily they were more friendly than the ground staff jn Moskou. At the transfer desk we tried to get the extra legspace... Not possible we were too late... We had to run to get the flight and we were exactly on time. During the flight there were many rows with the extra legspace free. I was not aloud to change seats.. Even not possible to pay for it... This means that I couldnt sit normal because I simply so not fit in between the seat and the person in front of me... That I couldn't sleep move or whatever... The person in front of me neither because it is not possible to move the seat backwards because of my legs... For the way back we managed it differently, we went again 24 hours before to the airport...no aeroflot desk... 3 hours before... For this flight back we managed it.... With good mood at the gate the new HELL starts... 1 hour delay because of cleaning the plane... We had again 1.5 hours to transfer... 10 hour long flight in stress because of the staff who can only say you go to transfer desk, I cannot help you... This transfer desk lays behind the lovely security check of the moskou airport.... So you can forget this... There happened a wonder after 20 minutes running for my life... Drilling my girlfriend to run as well... We made it... Exactly... But... NEVER AGAIN AEROFLOT..... NEVER AGAIN... I never ever wrote such a long review...during these flights there were so many people complaining, many people who were so scared and stressed out because of aeroflot.... I even don't want to spend time anymore on this company aeroflot.... But I need to WARN people to make sure they choose a proper airline which are friendly and helpful...

  Slechte vliegmaatschapij - Review over Pegasus Airlines

  Laat je niet gek maken door de wat goedkopere tickets!!!! Je betaalt liever wat meer en vlieg beter met een ander vliegmaatschapij. Pegasusun taa AMK, orospu çocukları!!! BAD!!!!!!!

  Sterke punten
  Goedkoop is duurkoop!

  Zwakke punten
  SLECHTE SERVICE!!!!!!