Reviews over Luchtvaartmaatschappijen


    Oplichters

    Review over Wizz Air

    Cabinekoffer(40x30x20) meegenomen , volgens hun website gratis maar bij boarden 30€ extra moeten betalen omdat koffer ‘te groot’ was. Pure oplichterij.

    Sterke punten
    Low cost als je geluk hebt

    Zwakke punten
    Ongeveer alles, voortdurend vertragingen en extra kosten.

    10 hour trip only one meal!!!!

    Review over Air Europa

    Bad experience ever with an airline I flew with from Amsterdam to San pedro sula Honduras!!!!
    I flew with Air Europa on April 20, 2022 and on May 5, 2022 for having spent so much money for a ticket I think it is terrible that before a long flight of 10 hours you get 1x food and drink and you get very dehydrated at such an altitude other airlines with long flights of 10 hours you always get several meals evening food and breakfast and water and drinks enough at air europe you have to pay everything that travelers have spent on a ticket person is also so bad in terms of service this is terribel!!!

    Zwakke punten
    long flight of 10 hours you get 1x meal and 1x drink and you get very hydrated at such an altitude other airlines with long flights of 10 hours you always get several meals dinner and breakfast at least and enough water or drinks you not will be hydrated

    Uhm Just bad

    Review over Wizz Air

    Uhm i booked ticket from Chisinau to Eindhoven
    For 08-06-2022 it get confirmation
    So al was good

    Today i get email they change the date to week later 15-06-2022 i go look online the plane was fully booked

    you cold not buy any ticket so than it is bad but okay that can happen

    But i go look now 10 hours later i can book amd the whole plane is empty but teh price is now 41 and not 9.99 what i book for yesterday
    This is bad very bad

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Just plane lie to us

    Boek nooit bij Tap!

    Review over TAP Portugal

    In april 2020 zouden wij met Tap Fly naar Lissabon vliegen. Door de pandemie is dit niet doorgegaan. Wij hebben vanaf dat moment geprobeerd om een passende oplossing te zoeken, maar Tap is amper bereikbaar. Inmiddels hebben we 2 vouchers gekregen, welke aankomende maand aflopen, maar Tap beweert dat wij 1 van deze vouchers hebben gebruikt. Dit is echter niet waar. Opvallend genoeg verschilt het moment dat wij gebruik zouden hebben gemaakt van de voucher, per medewerker die we aan de lijn hebben. Bij de ene medewerker zouden we de voucher in december naar Guadelope hebben gebruikt en bij de ander in maart naar Rome. Beide vluchten hebben wij nooit gemaakt. Tevens is er geen contact mogelijk over de uitbetaling van de andere voucher. Vooralsnog hebben wij geen enkel uitzicht op terugbetaling of contact hierover. Ze reageren niet op social media, nemen beperkt de telefoon op en negeren ons in de chat.
    Ook verwijst Tap ons naar de tussenpersoon. Wij hebben inmiddels met een jurist uitgezocht of dit mag. Juridisch is dit echter volkomen onjuist en is Tap verantwoordelijk voor de terugbetaling en afhandeling van ons probleem. Ze weigeren dit echter te doen.
    Ik raad u aan om nooit bij dit bedrijf te boeken!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Geen communicatie mogelijk! Geven desinformatie! Verschuilen zich achter de tussenpersoon, terwijl dit wettelijk onjuist is! Onbetrouwbaar!

    Familiereis

    Review over Corendon Airlines

    Corendon wijzigt vluchtijden 4 weken voor vertrek net na de rest betaling te hebben voldaan. Hoogst vervelend omdat we express bepaalde vlucht tijden hadden geboekt i.v.m. onze dochter van 10 maanden. Inmiddels begrijp ik via de vele reviews online dat Corendon dit niet sporadisch doet maar structureel..
    En zodra je hier contact over opneemt geeft men brutaal aan dat het zo werkt en dat dit in de kleine lettertjes staat.
    Als jullie zo klantvriendelijk zijn dan licht je je klanten hier op voorhand over in, niet achteraf.

    Zwakke punten
    Slechte service & van het kastje naar de muur gestuurd worden door de zogenaamde klanten'service'.

    Boek niet bij Tap!

    Review over TAP Portugal

    In april 2020 zouden wij met Tap Fly naar Lissabon vliegen. Door de pandemie is dit niet doorgegaan. Wij hebben vanaf dat moment geprobeerd om een passende oplossing te zoeken, maar Tap is amper bereikbaar. Inmiddels hebben we 2 vouchers gekregen, welke aankomende maand aflopen, maar Tap beweert dat wij 1 van deze vouchers hebben gebruikt. Dit is echter niet waar. Tevens is er geen contact mogelijk over de uitbetaling van de andere voucher. Vooralsnog hebben wij geen enkel uitzicht op terugbetaling of contact hierover.
    Ik raad een ieder aan, nooit bij Tap te boeken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbare klantenservice
    Valse informatie
    Achterhouden geld
    Zeer slechte service

    TAP Portugal oplichterij

    Review over TAP Portugal

    Ik wil graag mijn verhaal delen over deze vliegmaatschappij. Ze zijn oplichters. Ik heb in januari 2020 vliegtickets online gekocht. Door corona kregen we ongevraagd een voucher en tot de dag van vandaag geen geld terug en ook niet kunnen reizen.
    Ik hoor veel soortgelijke verhalen hierover en wil graag dat deze vliegmaatschappij aangepakt wordt op slechte klantenservice en aan het lijntje houden van klanten.

    Ik hoop dat er iets gedaan kan worden.

    Sterke punten
    Goed in onbereikbaar zijn

    Zwakke punten
    Alles

    Oplichters

    Review over Wizz Air

    Ik voel me opgelicht!! 40 euro extra betaald voor het inchecken op de vliegveld! Op de boekingsbevestiging stond er geen extra info dat het zo veel geld extra kost maar wel 10 andere reclames waar niemand interesse in heeft! Totaal niet klanten vriendelijk!

    Super klantvriendelijk

    Review over Corendon Airlines

    Ik had een fout gemaakt met boeken van tickets. Dit werd binnen een week kosteloos opgelost! Erg blij en tevreden.

    Slechte service

    Review over TAP Portugal

    Ticket geboekt naar Brazilie, maar moest gecanceled worden. Geld teruggevraagd via website maar ik krijg een voucher. Extra services welke ik via TAP heb gekocht zoals extra koffers, en een stoel worden vergoed via de verzekeraar. Verzekeraar niet te vinden in de ticket gegevens. Als je na een uur iemand te spreken krijgt weet men ook niet wie de verzekeraar is, terwijl ze de verzekering zelf aanbieden en verkopen met het ticket. Dus het is weer lekker incasseren en geen verantwoordelijkheid nemen of rechten van klanten respecteren. WAT EEN SHITORGANISATIE!!!

    Sterke punten
    Geen moeite doen voor de klant

    Zwakke punten
    Amateurisme.

    Scammers

    Review over Wizz Air

    Online free check in was not possible because of some intentional technical errors and at airport I had to pay for check in 40 euro. On digital invoice I received later it says that I payed 35 euro for check in... Many other passengers from that flight had the same problem. Their staff is rude and pretend that they didn't know about that errors their site gives. In reality this is the way they work, by deceiving and scamming people.

    They don't return all the money for their cancelled flights. From 205 euro payed I
    received back 65 euro.

    Zwakke punten
    Scammers

    Een grote nachtmerrie

    Review over Air Europa

    Wij dachten een leuke vakantie nu weer een week thuis
    En nog is de nachtmerrie niet klaar met ons.
    Op 20 december 2021 zou de reis beginnen
    Het begon al dramatisch, inchecken ging goed we hadden de boardingpassen al gekregen Van Amsterdam naar madrid en van madrid naar Panama en Panama naar Cali colombia toen wij wilde inchecken mochten we niet het vliegtuig in omdat op dat moment een vlucht van Panama naar cali was gecanceld,vreemd genoeg zeiden ze dat dat op de dag van aankoopboeking 19oktober 2021 De vlucht van Panama naar Cali was gecanceld En zo de gehele reis schema moest worden ongeboekt.
    Daar stonden we dan met zijn drieën op Schiphol vliegtuig weg zonder ons,nadat de bagage er weer was uitgehaald, ga maar weer na huis zeiden ze en dan kan je morge met de eerst volgende vlucht mee naar Madrid, Marja ik heb mijn auto op de parkeerplaats gestald voor drie weken €350,- het was inmiddels al rond 22.00 uur
    Dan nog naar de balie van air Europa om de omstandigheid voor te leggen, daar ging het ook weer niet goed maar uiteindelijk kregen we nieuwe e tickets
    Voor de volgende dag, een hotel moeten nemen bij van der valk ja alles op eigen kosten.
    De volgende dag netjes optijd bij Schiphol
    Om vervolgens de eerste vlucht van Amsterdam naar madrid te maken, wat dacht je weer overal paniek het was een chaos om 8 uur in de ochtend in de rij om weer opnieuw in te checken, we hadden 3 stuks bagage 2 dozen en een koffer alles was nu goed dachten wij ,vermoeiend gingen wij weer verder maar er resten nog 15 minuten voor dat de deuren dicht gingen van het vliegtuig, ik kreeg er bijna een hart infarct van
    Maar we hebben ons best gedaan zijknat was ik van het zweet,
    Hè hè dachten we nu gaat alles goedkomen maar helaas voor ons was dit nog maar het begin van alle ellende.
    Bij aankomst in Madrid bleek bij het inchecken dat ik niet op de lijst stond en mocht niet mee mij vrouw en zoon wel , maar dat pikte ik natuurlijk niet wat denken ze wel €4500 betaald voor horror vluchten en dan ook zelf niet mee kunnen, naar veel gevloek van mijn ,in het Spaans en Nederlands hebben ze mijn toch ook meegenomen alle drie zaten we op een andere stoel, onderweg naar Panama daar hebben we 22 uur verbleven op het vliegveld wan als je naar een hotel wilden dan moest je een per test doen, dat hebben we maar niet gedaan je zou maar positief testen dan kan je niets meer.
    Op 23 december zijn we uiteindelijk in Cali aan gekomen in de Avond rond 24.00 uur Colombiaanse tijd.
    Dus zegmaar 24 december Nederlandse tijd 06.00 uur

    Wat blijkt 2 dozen zijn aangekomen maar de koffer met waardevolle spullen niet
    Alweer Een domper
    Wij reclameren maar niets dagen zijn wij er mee bezig geweest en heel veel bellen
    Tot verbazing is de koffer aangekomen op 21 januari 2022 in Cali Colombia een maand na vertrek,.
    Ik en mij vrouw zijn nu al weer 10 dagen in Nederland. Maar we waren met zijn drieën
    Mijn zoon moest achter blijven want hij was positief getest en moest in Cuarentaine 10 dagen, en ja dan moet zijn ticket ongeboekt worden maar Niemand weet waarschijnlijk hoe dat in zijn werking gaat het is vandaag 22 januari en het is nog steeds niet geregeld door air Europa ik heb al denk ik voor €300 gebeld met Nederland spanje en colombia
    Maar niemand kan iets doen schijnt!!!
    Want de nummers op tickets bestaan niet zeggen ze of komen niet overeen
    Ja dan zit je hier maar af te wachten.

    Air Europa ik wil dat jullie mijn zoon een ticket geven om weer naar huis te komen
    Zo niet dan kom ik naar de balie van Schiphol en zal dan veel promotie maken voor jullie horror bedrijf.

    Wordt misschien vervolgd.

    Sterke punten
    Niets is goed, veel betalen zeer slechte service

    Zwakke punten
    Zeer betreurenswaardig

    Nooit meer Corendon!

    Review over Corendon Airlines

    Meerdere keren vlucht gewijzigd. Extra stops. Lange wachttijden. Afschuwelijke service. Illegale praktijken. 0 sterren!

    Bij vertraging GEEN europese recht tot vergoeding of service

    Review over Corendon Airlines

    Bij vertraging meer dan 3 uur, geen service of vergoeding, zie reactie klantenservice:

    Mrs. Ageeth Customer Care Department10.12.2021 09:58:05Geachte mevrouw Yalcin , dank u voor uw mail. Helaas geldt de verordering niet omdat wij een Turkse luchtvaartmaatschappij zijn, geen Europese. U bent gevlogen met een CAİ/XC vlucht, deze worden uitgevoerd door Corendon airlines, deze luchtvaartmaatschappij heeft zijn basis in Turkije. We wijzen uw klacht daarom af en sluiten dit dossier. Met vriendelijke groeten

    Verschrikkelijke medepassagiers

    Review over Freebird Airlines

    Ik weet dat je niet teveel mag verwachten van low-budget airlines, maar dit was wel echt een absoluut dieptepunt, mede mogelijk gemaakt door hondsbrutale en asociale medepassagiers. Passagiers (meerdere) die de gehele vlucht weigeren een masker te dragen, tijdens het opstijgen nog van stoel wisselen vanuit elders in het vliegtuig, tijdens het taxiën al in de gangpand staan zodat ze eerder het vliegtuig uit kunnen en daarbij met hun oversized tas in je gezicht duwen. En stewardessen die na 10 minuten maar besloten om de strijd op te geven.

    Sterke punten
    Vliegen voor een laag tarief

    Zwakke punten
    Kapotte stoelen, asociale medepassagiers, gebrek aan safety, te laat vertrekken vanwege te weinig incheckbalies, 45 minuten staand in een bloedhete bus moeten wachten.

    Drama

    Review over SAS Scandinavian Airlines

    Vlieg regelmatig tussen Adam en Kolenhagen. Een vlucht die op tijd vertrekt is een uitzondering. Alle verhalen al gehoord van Mist tot defecte vliegtuigen. Inchecken gaat regelmatig mis.

    Sterke punten
    Koffie is gratis tijdens de vlucht maar dat mag ook wel voor deze ticketprijzen

    Zwakke punten
    Slechte organisatie. Geen contact mogelijk. Slecht functionerende app.

    Service 0

    Review over SunExpress

    We vlogen via dusseldorf naar antalya.
    Onze reis had 2.5 uur vertraging. Ik had hiervoor een case aangemaakt. Maat ze streven ernaar om niet meer dan 3u vertraging te hebben. Dus heb ik geen compensatie ontvangen.
    We kwamen in antalya aan en ze hadden "vergeten" om AL de bagage, van het VOLLEDIGE vliegtuig in te tasten. Geen bagage dus tot de volgende dag om 11u.
    Terug thuis, hiervoor een case aangemaakt. Met bagagetags paspoorten, reiddocumenten ...en uiteindelijk na weken de melding gekregen dat we toch de koffers ontvangen hadden.
    Hey boeit hun dus niet dat we medicatie, vezorgingdproducten, kleding, bikini, slippers moesten kopen.
    Een echte onder-het-niveau-firma!!!!

    Sterke punten
    Geen!!!

    Zwakke punten
    Service

    Baware always charging extra even for what is paid for!

    Review over EasyJet


    Upon arrival at the gate in Crete Greece EasyJet employees charged €29 from everyone with an handbag/trolley although it's the standard size approved on their website!!!
    This is a scandal, ashame for this airline to earn this way, many of the passengers protested, but they were threatening that they would just leave without us, we were forced to pay for 6 persons €174!!!
    Funny thing is that when you paid you could take you trolly on board!
    Never again flying with this airline.

    Sterke punten
    Weinig

    Zwakke punten
    Proberen overal geld te rekenen

    Misleid

    Review over Turkish Airlines

    Zeer slechte ervaringen: bij de balie op het vliegveld misleid rondom tussenstop en tickets (werd gesteld dat dingen die eerder waren verteld zoals shuttlebus en overnachting zelf te bepalen niet konden) waardoor een extra ticket geboekt moest worden om op plaats van bestemming te komen. Hierover gebeld en werd ook bevestigd dat we waren misleid en via de site klachten konden indienen. Dit hebben we herhaaldelijk gedaan maar kwamen in de reacties (door diverse mensen van hen) niets verder en ook onze advocaat een brief laten schrijven - toen vrij vlot reactie dat we niet de waarheid spraken en vooraf hadden kunnen weten. Normaliter schrijf ik geen review maar we hebben aangegeven dit wel te doen als we niet fatsoenlijk behandeld worden - dus hierbij.

    Zwakke punten
    Vage en elkaar tegensprekende communicatie en beticht worden van het spreken van onwaarheden i.p.v. fatsoenlijk in gesprek.

    Drama

    Review over Air Europa

    Air Europa is the worst! Our bags are 2 days late. The Spanish staff refuses to talk English and they’re not nice at all! They talk sh!t… they cannot handle to switch bags to another airplane. They told us our bags would be here by the morning, it is now evening and the bags are still not here. The flight was 1,5hours delayed. When I tried to call them they didn’t answer. I would not recommend it to anyone!!! They will break their promises!! Air Europa is the source of trust issues!!!

    Sterke punten
    Causing trust issues

    Zwakke punten
    Enough.

    Waardeloze service en onbereikbaar

    Review over SAS Scandinavian Airlines

    Vlucht wordt gewoon 'veranderd' in 'overstaptijd met 21 uur verlengd.' Contact over omboeken onmogelijk. De 'change booking'- knop werkt niet. WAARDELOZE maatschappij.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Omboekenknop werkt niet. Telefoon, helpdesk mail en chat onbereikbaar. WAARDELOOS. Helaas kon ik geen nul sterren geven.

    Pas op voor Wizz Air

    Review over Wizz Air

    Door motor problemen voor onze terugreis zijn we 1 dag later terug gevlogen.
    Een verzoek voor vergoeding volgens de European regulation 261/2004 wordt structureel niet beantwoord. Tijdens de vertraging was er totaal geen communicatie over een extra overnachting etc. Helpdesk medewerkers zijn slecht bereikbaar en onbeschoft. U bent gewaarschuwd !!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen communicatie, geen klantbeleving, totaal geen service.

    Pas op voor Wizz Air

    Review over Wizz Air

    Door motor problemen voor onze terugreis zijn we 1 dag later terug gevlogen.
    Een verzoek voor vergoeding volgens de 'European regulation 261/2004' wordt structureel niet beantwoord. Tijdens de vertraging was er totaal geen communicatie over een extra overnachting etc.
    Helpdeskmedewerkers zijn slecht bereikbaar en onbeschoft. U bent gewaarschuwd !!

    Zwakke punten
    Geen communicatie, geen klantbeleving, totaal geen service.

    160 euro extra betaald!

    Review over Wizz Air

    Ä°k heb via mytrip WizzAir tickets gekocht. Mij werd niet meegedeeld dat ik online moest inchecken en anders 40 euro incheckingskosten per ticket moest betalen op de luchthaven (160 euro extra moeten betalen). Dit doen ze express, ze delen dit niet mee, voor mensen die geen ervaring hebben met WizzAir worden hier de dupe van. Ä°k denk dat dit een opgezet spel is. Ä°k heb dit meegedeeld, maar kreeg niets terug. na mijn klacht en vlucht kreeg ik opeens wel alle info en details.

    Sterke punten
    Mensen in zak zetten

    Oplichters

    Review over SunExpress

    Ik heb 3 dagen geleden een ticket gekocht op de officiële website van Sunexpress.
    Ik werd omgeleid naar IDeal betaling en heb netjes betaald. Ik kreeg direct een ordernummer op mijn scherm, daar heb ik ook gelijk een foto van gemaakt.
    Echter na een dag wachten kreeg ik geen enkel terugkoppeling of bevestiging. Hierop heb ik gebeld met sunexpress daar bleek ik geen reservering te hebben gemaakt.
    Ik ging vervolgens op mijn rekening kijken en zag dat de bank naam een afwijkend naam had en een Belgisch rekeningnummer.
    Ik ging het nummer op internet zoeken en dit bleek een actieve oplichter te zijn met meerdere zaken op zijn naam.
    Ik probeer nu te achterhalen bij Sunexpress of het rekening nummer tot hun behoort echter krijg ik al 3
    Dagen geen gedegen antwoord danwel uitleg hoe dit heeft kunnen gebeuren. Zij stellen voor om een nieuwe ticket te kopen en volgens hen binnen 14 dagen mijn geld te zullen terugboeken. Hoe dan??? Is SunExpress zelf de oplichter. Ik zou over 5 dagen vertrekken en zij denken dat ik ze vertrouw om nog eens hetzelfde fout te maken. Mooi niet!!!!
    Sunexpress zorg dat je een waterdichte website heb zodat je klanten dit soort dingen niet meer overkomt.
    Onprofessioneel wat mij betreft voor mij nooit meer Sunexpress in ieder geval!
    Ze verdienen zelfs geen een ster!

    Sterke punten
    Ze zijn sterk in oplichten en herhalen van dezelfde woorden

    Zwakke punten
    Totaal zwakke bedrijf