Air Europa - 33 Reviews

Last updated: 1 maart 2019
Air Europa Logo

28.1% aanbevolen, 33 Reviews

  1. Air Europa
  2. Air Europa Video
  3. Air Europa Reviews
  4. Schrijf ook een review over Air Europa

Niet tevreden over Air Europa? Probeer dan eens Vueling Airlines.

Air Europa

Air Europa werd opgericht in 1986 en maakt deel uit van de Globalia Corporation. Sinds 1991 streeft Air Europa ernaar zich te positioneren als een van de modernste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Air Europa is niet alleen actief in Spanje, maar ook in andere delen van Europa, Noord-Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. In 2010 vervoerde Air Europa 9 miljoen passagiers; daarmee was het bedrijf de op een na grootste Spaanse luchtvaartmaatschappij. Air Europa respecteert het milieu en voldoet dankzij geavanceerde technologie aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Air Europe is onderdeel van SkyTeam.

Air Europa Details

Hits: 2122

URL: http://www.aireuropa.com/

CategorieŽn: Zuid-Europa

Reviews: 33

Air Europa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NuTrfQa0bDs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


claimingo 486x60

Air Europa reviews (33):

Air Europa - Goeie ervaring met Air Europa.

0

Review:
Het was pas na het on-line aankopen van Air Europa tickets voor de route Brussel-Madrid-Bogota en terug, dat ik de niet altijd goede reviews voor deze maatschappij onder ogen kreeg.
Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring voor de 4 vluchten zeer positief was. Alle vluchten mooi op tijd, geen gedoe bij het inchecken, doorgaans vriendelijk personeel, en voor de lange vluchten werden vrij nieuwe toestellen Boeing 787 Dreamliner ingezet.
O.K., ik ken plaatsen waar men beter kan eten, maar dit was dan ook een discount ticket, dus alles dik boven de gestelde verwachtingen
Als het goed nieuws is mag het ook gezegd worden.

Koen Debou beveelt Air Europa aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Do not take the flight

0

Review:
Hi, in februari i booked with supersaver a flight to Santo Domingo. I only had one hand luggage and 1 suitcase. When i came to the airport they charged me for 250 euro extra to transport my suitcase. Never on a long distance flight i had to pay extra. The suitcase was 23 kg. I blame Air Europa and Supersaver for not warning me this would happen. In the contract it should be clearly mentioned the luggage i can take with me on the flight. At the airport this happened to other passengers to. Air Europa knows about the problem they are causing the passengers but fail to do something about this. I advise everybody not to fly with Air Europa because you can not trust the ticket price. STAY AWAY AND DO NOT GET FOOLED BY THEM!!!

Zwakke punten:
Het besodemieteren van hun klanten.

Henk beveelt Air Europa NIET aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - een schande

0

Review:
vlucht zomaar geschrapt en nieuwe boeking 36 uur later, geen compensatie, geen excuses...never again

Air Europa - Verkeerde tot geen aanwijzingen leid tot missen vl

0

Review:
De klacht is dat wij niet goed geinformeerd zijn in de loop naar het inchequen en boarden van vlucht KL 3331 van Ibiza op d.d. 21 oktober 2017naar Madrid om daar de vlucht van Madrid naar Amsterdam te kunnen nemen. Wij hebben bij KLM een retour Amsterdam / Ibiza gekocht Waarna wij In Madrid dienden over te stappen op een KLM vlucht naar Amsterdam.

Wij hebben nergens informatie gevonden over hoe laat we moesten inchecken of boarden. We hebben online willen inchecken bij Air Europa maar dat was niet mogelijk omdat de tickets door KLM bij Air Europa waren gekocht daarom was er een foutmelding op de site van Air Europa .Wij hebben gebeld met Air Europa en zij melden ons dat wij niet online kunnen inchecken.

Wij zijn niet geinformeerd over de tijd van inchecken en van boarden. De vertrektijd van de vlucht op 21-10-2017 was 15.10 uur. Wij waren in de hal bij de incheckbalie van Air Europa om 14.00 uur. Er was op dat moment geen personeel aanwezig van Air Europa. Pas om 14.30 was er weer personeel aanwezig van Air Europa. Toen werd ons verteld dat de tijd van het inchecken voorbij was. We werden doorverwezen naar de verkoopbalie van Air Europe en daar verwezen ze ons weer terug naar de incheckbalie. Na dat heen en weer gestuur was de boarding tijd verstreken. En werd ons gezegd dat we nieuwe tickets moesten kopen.

We hebben gebeld met KLM en zij hebben onze tickets omgeboekt naar de d.d. 22-10-2017. De kosten van deze omboeking zijn voor ons gezin van 4 zoín 885 euro. Daarbij opgeteld nog de kosten van een hotelovernachting en autohuur, maakt dat wij 1000 euro kwijt zijn door deze gebrekkige communicatie van een partner waar jullie mee samen werken. De medewerkers van Air Europe hebben geen empathie, verlenen geen service, sturen je van het kastje naar de muur, geven verkeerde informatie en verhinderen het aan boord gaan en dit allemaal met slecht Engels.


Sterke punten:
nope

Zwakke punten:
Zie hierboven

HE Wiese beveelt Air Europa NIET aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Air Europa - beveelt niet aan

0

Review:
In januari met een klein vliegtuig van Air Europa vertrokken naar Madrid en vandaar doorgevlogen naar Sao Paulo (Brazilie). Vanwege de lange vlucht (11 uur) van Madrid naar Sao Paulo hadden we bij het boeken via vliegwinkel.nl goed gekeken of er entertainmentsysteem was op deze vlucht, dit was het geval net als Wi-Fi dus wij hebben enthousiast geboekt. Helaas bleek de entertainment alleen via centrale monitoren te zijn geregeld welke de hele heen vlucht niet aan zijn geweest. We zaten verder in een oud vliegtuig waar zelf bij de WC's de asbakken voor het roken nog inzaten.

Op de terug vlucht hetzelfde verhaal weer alleen entertainment via centrale monitoren, dit maal werd er wel een film afgespeeld maar deze was in het Spaans zonder ook maar enige ondertiteling in het Engels of iets dergelijks. Wij hadden ook de pech dat aan het begin van de vlucht een kindje voor ons moest overgeven waarna we nog 8 uur in de lucht van braaksel moesten vertoeven.

Verder is de beenruimte bij de stoelen krap, waardoor mijn vriend de hele vlucht (heen en terug, beide 11 uur vliegen) met zijn knieën tegen de stoel voor hem heeft aangezeten.

Ik had meer verwacht van het vliegen met deze maatschappij vooral voor een lange vlucht en zou zelf niet meer met deze maatschappij vliegen. Ik raadt Air Europa ook niet aan anderen aan. Je weet van te voren niet of je in een modern vliegtuig zit of in een oude zoals wij waar het entertainmentsysteem en de beenruimte te wensen overlaat.

Sterke punten:
n.v.t.

Zwakke punten:
Beenruimte stoelen
Entertainment
Oud toestel

M. Koops beveelt Air Europa NIET aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Niks mis mee

0

Review:
Gevlogen AMS-MAdrid, Madrid-LasPalmas en LasPalmas-Madrid met 2 volwassenen en 2 kinderen. Drie keer prima. Genoeg beenruimte (1.89m) ook in de Boeing 737. Vriendelijk personeel, sprak goed Engels. Comfortabele vlucht, ondanks vertraging heenvlucht de aansluiting wel gehaald.

Eric beveelt Air Europa aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Air europe afraden

0

Review:
Heenweg gevlogen met KLM naar Madrid klein hapje en drankje gekregen van attente stewardessen. We verbleven 5 uur op Madrid voor volgende vlucht naar miami bij inchecken veel vragen over esta aanvraag , niet nodig want was goedgekeurd uiteraard in het Spaans want personeel spreekt nauwelijks engels.vliegtuig al snel wat te eten gekregen en daarna gedurende een uur of 5 helemaal.niets , stewardessen spreken ook hier nauwelijks engels.na 2 weken terugvlucht naar Madrid eigenlijk precies hetzelfde.van Madrid naar Amsterdam in een.koekblik.gevlogen, hier helemaal niets gekregen en wederom slecht engels sprekende stewardessen .geef mij de KLM of corendon maar

Sterke punten:
Van Madrid naar miami en terug naar Madrid gevlogen met dreamliner , dat was top.de vliegtuigen vertrokk er nog op tyd

Zwakke punten:
Slecht ongeïnteresseerd stewardessen maar ook piloot stelde zich laat op de vlucht door ook in slecht eng er ls

Robert beveelt Air Europa NIET aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Krap en geen entertainment

0

Review:
Vlucht van Santa Cruz (Bolivia) naar Madrid. Personeel was 'oké' en het eten goed. Maar: zeer krappe stoelen, ik ben 1,72 maar zat met mijn knieën tegen de volgende stoel aangedrukt. Entertainment alleen via oude centrale monitoren. Klein beeld en slecht geluid. Ik raad deze maatschappij niet aan.

Sterke punten:
Consumpties en personeel

Zwakke punten:
Beenruimte stoelen (veel te krap)
Entertainment

E. beveelt Air Europa NIET aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - prima! aanrader

0

Review:
Na het boeken van 6 (!) retourvluchten naar Miami, gekozen voor de goedkoopste aanbieder, ben ik pas de reviews gaan lezen. Tickets waren al besteld en betaald, dus na alle negatieve reviews hier gelezen te hebben, waren we op het ergste voorbereid, maar...het was prima! We vlogen vanuit AMS naar MAD met een redelijk gedateerd vliegtuig, aansluiting in MAD was prima, inderdaad wel ver lopen, maar geen enkel probleem en we vlogen door naar Miami met een gloednieuw toestel, de Dreamliner! zeer comfortabel, met IFE per stoel en prima service aan boord. Ik kies volgende keer echt weer voor Air Europa. Het gezeur over slecht eten is zo achterhaald. Neem dan je eigen broodje mee, ik vind het eten aan boord van de KLM of Emirates net zo goed/slecht als aan boord van Air Europa.

liesbeth beveelt Air Europa aan bij vrienden/bekenden

Air Europa - Goedkoop maar niet geweldig

0

Review:
Voor E 500 retourtje Amsterdam Miami via Madrid. Aangezien je altijd naar Miami een overstap hebt kan je beter checken op prijs dan op tijd. 3 uur tussenstop. Madrid de terminal is bagger slecht en veel lopen en weinig toiletten. De vertraging terug naar Amsterdam was ivm slecht weer in NL dus kon Air Europa niets aan doen. Niet geweldig maar als je al EUR 250 aan airport tax betaald tegenwoordig is die EUR 250 voor heen en weer best weinig. Delta is vaak net iets duurder maar wel eigen tv en wifi on board dus die prefereer ik

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Kwaliteit

claimingo 486x60

Schrijf ook een review over Air Europa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Air Europa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Air Europa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Air Europa


Home Ľ Zuid-Europa Ľ Air Europa