•   4 Reviews

United Airlines, vaak afgekort tot United, is n van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Sinds 1 oktober 2010 is United Airlines gefuseerd met Continental Airlines tot n luchtvaartmaatschappij met de naam van United en het logo van Cont ... Lees verder »

  •   2 Reviews

Delta Airlines, met het hoofdkantoor in Atlanta, vervoert jaarlijks meer dan 160 miljoen passagiers. Delta en de Delta Connection-luchtvaartmaatschappijen bieden met hun globale netwerk, dat het meest uitgebreid is binnen de sector, vluchten naar 356 ... Lees verder »

Air Canada

  •   1 Review

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Het hoofdkantoor staat in Montral (Qubec). Het bedrijf kent 160 bestemmingen, zowel lijndienst als charter voor passagiers en vracht. Naar 90 bestemmingen worden vakantiepakketten aangeb ... Lees verder »

claimingo 486x60
Air Transat

  •   1 Review

Air Transat is een luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Montral in de provincie Qubec in Canada, die chartervluchten en lijndiensten uitvoert naar 90 bestemmingen in 25 landen. Tijdens het zomerseizoen voert Air Transat vooral vluchten uit tu ... Lees verder »

American Airlines

  •   1 Review

American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van de wereld gemeten naar het aantal gevlogen passagierskilometers (het aantal betalende passagiers vermenigvuldigd met het gemiddelde aantal kilometers dat ze vliegen). De maatschappij is de o ... Lees verder »

US Airways

US Airways of USAir is een Amerikaanse low-budget luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Tempe in Arizona. Het is een onderdeel van de US Airways Group, Inc.. Dit is de zevende luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten. De maatschappij heeft ... Lees verder »

''