Delta Airlines

Delta Airlines, met het hoofdkantoor in Atlanta, vervoert jaarlijks meer dan 160 miljoen passagiers. Delta en de Delta Connection-luchtvaartmaatschappijen bieden met hun globale netwerk, dat het meest uitgebreid is binnen de sector, vluchten naar 356 bestemmingen in 65 landen op zes continenten. Delta Airlines heeft wereldwijd circa 80.000 werknemers in dienst en heeft een vloot van meer dan 700 toestellen. Samen met wereldwijde alliantiepartners biedt Delta Airlines passagiers meer dan 13.000 dagelijkse vluchten. Delta Airlines is onderdeel van SkyTeam.

Delta Airlines Video


Delta Airlines Reviews

  Delta Comfort+

  In maart 2016 gevlogen met Delta JFK - AMS met een airbus a330-300. Mooi en schoon vliegtuig, veel beter dan de oude Boeing 767 BRU - JFK. Ik reis meestal Comfort+ vanwege mijn lengte 2 mtr. Voldoende beenruimte inclusief de extra's, priority check in en boarding, gratis alcohol, groter schermpje en zeer uitgebreidde keuze films, series en spelletjes. Vriendelijk personeel die hun werk verstaan en professioneel uitvoeren en niet de "kijk naar mij met mijn blonde haren en lange benen stewardessen" die geen antwoord kunnen geven op een simpele vraag. (Transavia)

  Delta heeft heel goed zijn best gedaan met regelen en omboeken van de terugvlucht ivm de aanslagen op Brussel Airport.

  Sterke punten
  Comfort+ goede beenruimte en extra's

  Deze airline NIET BOEKEN!

  Afgelopen zaterdag retour van New York (Newark). Bij het boarden ging veel fout. 2 passagiers die zeer slecht ter been waren moesten tot drie keer toe het vliegtuig in en uit. Schande. De instapprocedure was chaotisch. Passagiers die voorin zaten werden eerst ingechecked wat tot gevolg had toen de rest erin moest de gangen vol stonden. De stoelen zijn klein. Het on board entertainment is bagger. Zitten allerlei spelletjes op die je touch screen moet bedienen. Dat touch screen zit vast aan de hoofdsteun van de passagier die voor je zit. Dus in mijn geval regelmatig uit mijn slaap getikt als ik al niet wakker werd van het licht. De bemanning vindt niets leuker dan in de nacht de gehele verlichting aan en uit te zetten. Dus geen nachtrust. Beenruimte beperkt. Eten slecht. Vliegtuig niet schoon. Piloten die bij mooi weer nog een bumpy ride en landing realiseren. En oh ja er stonden bij vertrek wat snoepjes klaar voor de pAssagiers. Wat doet de bemanning: handenvol in eigen zakken waardoor ervoor de betalende passagiers niet veel meer over bleef. Echt nooit meer! Bij DELTA AIRLINES voel je je absoluut geen klant. Service met een 0 en kwaliteit is 0.:@:@

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte piloten. Slechte bemanning. Slecht eten. Slechte stoelen. Geen schoonmaak bagger

Bezoek Delta Airlines

Schrijf een review