Vueling Airlines

  •   5 Reviews

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs ... Lees verder »

Corendon Airlines

  •   47 Reviews

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit Belgi, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in Brussel ... Lees verder »

  •   7 Reviews

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel reg ... Lees verder »

claimingo 486x60
Onur Air

  •   40 Reviews

Onur Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die gestationeerd is in Istanboel, Turkije. De thuisbasis is Luchthaven Atatrk International (IST), Istanbul. In Nederland wordt de naam Komfly gebruikt, in Turkije heeft het bedrijf de naam Onur Air ... Lees verder »

Air Europa

  •   35 Reviews

Air Europa werd opgericht in 1986 en maakt deel uit van de Globalia Corporation. Sinds 1991 streeft Air Europa ernaar zich te positioneren als een van de modernste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Air Europa is niet alleen actief in Spanje, maar ... Lees verder »

Tailwind Airlines

  •   27 Reviews

Tailwind Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, die zijn thuisbasis heeft in Istanboel, Turkije. De maatschappij werd in 2006 opgericht. De eerste vlucht werd succesvol uitgevoerd in Mei ... Lees verder »

TAP Portugal

  •   7 Reviews

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met als basis Lissabon. Het vliegt op bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-, Midden- en ... Lees verder »

claimingo 486x60
Freebird Airlines

  •   6 Reviews

Freebird Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Istanboel. Het is een chartermaatschappij die op veel bestemmingen in Europa vliegt. De thuisbasis van Freebird Airlines is Luchthaven Atatrk International, en daarnaast maakt ... Lees verder »

  •   6 Reviews

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanboel. Het is de nationale maatschappij van Turkije en vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, noord- en zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De t ... Lees verder »

Pegasus Airlines

  •   5 Reviews

Pegasus Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij gestationeerd in Istanboel, Turkije. De maatschappij vliegt vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar het noorden en westen van Europa. De thuisbasis is Luchthaven Sabiha Gken, Istanbul m ... Lees verder »

Aegean Airlines

  •   2 Reviews

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij. In 1987 werd Aegean Aviation opgericht door Antonis en Nikolaos Simigdalas uit Griekenland. Hieruit werd in maart 1999 Aegean Airlines opgericht. De eerste vluchten binnen Griekenland vinden p ... Lees verder »

claimingo 486x60
SunExpress

  •   2 Reviews

SunExpess is een luchtvaartmaatschappij, met als hoofdkantoor Antalya in Turkije. Haar thuisbasis is Luchthaven Antalya. SunExpress vliegt naar bestemmingen in ... Lees verder »

Air France

  •   1 Review

Air France onderscheidt zich in een sterk concurrerende markt door een uitgebalanceerd netwerk met Parijs-Charles de Gaulle als thuisbasis, een moderne en uitgekiende vloot en een innovatief productaanbod. Verder hanteert Air France een beleid waarin ... Lees verder »

  •   1 Review

Alitalia-Compagnia Aerea Italiana is actief sinds januari 2009 na de overname van de activa van Alitalia-Linee Aeree Italiane en Air One. Vandaag de dag is Alitalia de leidende luchtvaartmaatschappij van Itali. Met 4.500 vluchten per week vervoert d ... Lees verder »

Air Italy

Air Italy - Biglietti aerei - Voli nazionali - internazionali - intercontinentali Scopri le offerte voli Air Italy, prenota i voli in Italia, Europa e altre destinazioni nel ... Lees verder »

claimingo 486x60
Air Malta

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta. De thuisbasis is Malta International Airport op het eiland Malta in het district Luqa. Air Malta vliegt naar ongeveer 50 bestemmingen in Europa en ... Lees verder »

Air Nostrum

Air Nostrum is een regionale luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Valencia, Spanje, Air Nostrum levert diensten als partner van Iberia Airlines. Zij levert vele binnenlandse en buitenlandse vluchten en ook priv charter vluchten. Air Nostrum is ... Lees verder »

Cyprus Airways

Cyprus Airways is een Cypriotische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Larnaca. Cyprus Airways werd opgericht in 1947 door British European Airways en de Cypriotische regering met hoofdzetel in ... Lees verder »

Fly Frontier

Low Fares Done Right | Frontier Airlines Frontier Airlines offers Low Fares Done Right. Find the best flight deals and book your ticket ... Lees verder »

claimingo 486x60
Fly Level

LEVEL | Airline Tickets and Fares - Search ... Lees verder »

Meridiana

Meridiana is een lage-tarief luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Luchthaven Olbia-Costa Smeralda op Sardini in Itali. Meridiana is tevens hoofdaandeelhouder van Geasar S.p.A., de uitbater van de luchthaven van ... Lees verder »

MyAir.com

MyAir.com is een Italiaanse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in ... Lees verder »

Olympic Air

Olympic Air is de grootste Griekse luchtvaartmaatschappij naar aantal bestemmingen, die is ontstaan na de privatisering van Olympic Airlines. Op 29 september 2009 werd begonnen met enkele vluchten, nadat Olympic Airlines was gestopt. De officile sta ... Lees verder »

claimingo 486x60
SATA Internacional

SATA International is een luchtvaartmaatschappij met als hoofdkwartier Ponta Delgada op de Azoren, Portugal. De luchtvaartmaatschappij voert lijnvluchten uit naar Madeira, het vasteland van Portugal en andere bestemmingen in Europa en Noord-Amerika, ... Lees verder »

''