Tailwind Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, die zijn thuisbasis heeft in Istanboel, Turkije. De maatschappij werd in 2006 opgericht. De eerste vlucht werd succesvol uitgevoerd in Mei 2009.

Tailwind Airlines Reviews

  • Ik heb met Tailwind Airlines gevlogen van Dusseldorf naar Antalya en weer terug. Van te voren heb ik deze reviews gelezen en maakte me toen wel een beetje zorgen aangezien er veel negatieve reviews tussen zitten. Ik heb daarom besloten om ook een review te schrijven.

    De vlucht was echt een dikke prima! Heen- en terugweg op tijd vertrokken, klein beetje turbulentie gehad maar verder ging alles hartstikke goed. Vriendelijk personeel en schoon vliegtuig. De vliegtuigen zijn inderdaad wel iets ouder, er is bijvoorbeeld geen tv-scherm of iets aanwezig maar dat was geen probleem.

    Mijn vriend is 2 meter lang dus ik heb stoelen geboekt met extra beenruimte bij de nooduitgang. Dit was wel nodig aangezien de normale stoelen niet veel beenruimte hebben. De stoelen bij de nooduitgang hebben meer dan genoeg ruimte voor een persoon van 2 meter.

    Ik heb eerder met TUI gevlogen, een aardig dure vliegmaatschappij en hier ging alles mis. Veel last gehad met opstijgen en dalen (omdat de piloot te snel ging dalen), op de terugweg zijn we helemaal niet vertrokken, pas de volgende dag.

    Het maakt dus echt niets uit of je nu een dure of goedkope vliegmaatschappij hebt.

    Ik zal zeker nog een keer met Tailwind vliegen!

    Sterke punten
    Vriendelijk, op tijd vertrokken, schoon vliegtuig

    Zwakke punten
    geen

    Door Anna op 22 mei 2019 Reageer
  • Vlucht nummer TWI464 van Brussel naar antalya.
    Zou 18.05 vliegen en later werd gezegt. 22.10 en nu is het 23.50 geworden en nog steeds geen vliegtuig en niemand die informatie geeft. Het is nu 21.35 en we staan nog stads te wachten en vooral gezienen met kleine kinderen. Hebben het heel moeilijk. Wij hadden maar een week vakantie en door deze maatschappij is het verzikt. Heb ook foto’s van de vertraging en kon op deze site niet plaatsen en ga zeker mijn geld terug claimen.

    Sterke punten
    Nog niets gemerkt

    Zwakke punten
    Tot nu toe alleen maar

    Door Cihan Tunc op 20 oktober 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn in april 2018 met Tailwind airlines van Düsseldorf naar Antalya gevlogen. Ik had van tevoren de recensies gelezen en ik was enigszins bezorgd.
    Maar het viel me erg mee allemaal! Inderdaad, het vliegtuig ziet er oud uit, zowel van binnen als van buiten, maar de stoelen zaten prima. Beenruimte is krap, maar dat is in alle vliegtuigen het geval.
    De stewardessen waren wel druk tijdens de vlucht. Ze liepen maar heen en weer met eten, drinken en artikelen. Dat gaf wel wat onrust maar niet storend. Wat ik wel irritant vond is dat er elke keer een hard geluid klonk door het vliegtuig alsof je je gordel om moest doen. Maar dat bleek het geluid te zijn als iemand een stewardess had opgeroepen via een knopje boven de stoel.

    Sterke punten
    Prima vlucht, goede stoelen

    Zwakke punten
    Veel heen en weer lopende stewardessen en veel geluiden.

    Door Rebel op 1 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 5 november gevlogen van Antalya naar Dusseldorp. Vlucht TWI0331 met een Boeing 737 400.
    Interieur was schoon, voldoende beenruimte (rij 1).
    Vriendelijke stewardessen die behalve Turks ook Duits en Engels spraken.
    Rustige vlucht, aan niets was te merken dat het vliegtuig ruim 20 jaar oud is.
    Vlekkeloze landing in Dusseldorp.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel met kennis van Duits en Engels.
    Keurig op tijd.
    Aangename vlucht.

    Zwakke punten
    geen

    Door E.Jongkoen op 6 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij vlogen per ongeluk met Tailwind, we hadden laat geboekt en dachten met een andere maatschappij te vliegen.Maar we bleken met Tailwind te vliegen.
    Vlucht op zich verliep goed.Op tijd vertrokken en geland.
    Maar het vliegtuig zelf was heel erg oud, enigzins vies en vuil, afgeleefd en totaal geen plek voor de benen.Ook was er geen radio geen filmpje en mocht je totaal geen elektronische apparaten gebruiken gedurende de gehele vlucht. Dus kun je, je fijn zitten vervelen.Er werd ook meteen gedreigd met een boete als je dit wel zou doen.Ook was het zeer warm in het vliegtuig.

    Sterke punten
    Op tijd vertrokken en geland.
    Technisch goed uitgevoerde vlucht.

    Zwakke punten
    Zeer warm in het vliegtuig.
    Oud vliegtuig, oncomfortabel weinig plek voor de benen etc.
    Afgeleefd toestel, enigzins vies en vuil.We hadden vlekken in de kleding van vieze zittingen en tafeltjes.
    Geen gebruik mogen maken van telefoon, mp3 etc,ook niet in vliegtuigstand.Er werd ook meteen gedreigd met een fikse boete als je dit wel zou doen.
    Niks van radio of filmpje aan boord.Dan duurt een vlucht waar niks mag wel heel lang !!

    Door Ekelhoff op 22 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 27-08-2017 van Brussel naar Antalya gevlogen en op
    11-09-2017 weer retour. Gevlogen met 737-400, 168 passagiers. Zeer goede vluchten gehad. Stewardessen
    spraken goed Engels en Duits.Een van de stewardessen
    was Nederlandse. Plaatsen gereserveerd bij nooduitgang,
    veel beenruimte. Gratis koffie/water gekregen. Precies op tijd vertrokken en op tijd geland.
    Tailwind is niet beter en ook niet slechter als de andere
    airlines waar ik mee gevlogen heb. Ik vlieg zo weer, zonder
    voorbehoud met Tailwind Airlines.

    Sterke punten
    Op tijd vertrokken
    Vriendelijk personeel
    Goede landingen
    Heb mij op geen enkel moment onveilig gevoeld

    Zwakke punten
    Geen

    Door har op 17 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maandag 15 augustus gevlogen van Antalya naar Frankfurt met Boeing 737-800, TC-TLG. Oud vliegtuig uit 1999. Beenruimte was niet heel comfortabel, maar naar mijnmening in dit toestel niet anders dan in andere vakantie charters.

    Check inn Antalya ging vlotjes, boarden ook. Op tijd gevlogen en iets vroeger dan gepland geland. Vlucht ging heel geleidelijk alleen de landing was wat aan de harde kant en het toestel remde erg laat en dus erg hard. Net voordat we bij de gate kwamen blokkeerden de remmen ook iets, je hoorde het geluid van piepende banden.

    Aan boord is geen entertainment. In dit toestel mocht je wel gebruik maken van elektronische apparatuur, alleen niet bij het stijgen en landen, ook niet in vliegtuigmodus.

    Verzorging aan boord was standaard.

    Mijn conclusie: in ons geval was de prijs-kwaliteit oké, toestel ook maar is als ik het goed nagelezen was het het jongste toestel van de vloot....

    Sterke punten
    Snelle check inn en boarding

    Zwakke punten
    Comfort aan boord in alle opzichten eigenlijk. Allemaal een beetje net niet.

    Door Melis op 17 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen dat ik voor het eerst gingen vliegen met Tailwind keek ik eerst naar de reviews. En die schrikken je best hard af. Maar ik had mezelf voorgenomen om ook een eerlijke review te schrijven, dus hier is ie'.

    -*-*-*-
    Gevlogen van Brussel [EBBR] - Izmir [LTBJ]
    En dan ofc van Izmir [LTBJ] - Brussel [EBBR]

    Over het vliegtuig zelf:
    Het is een best klein vliegtuig. En als je Ryanair al krap vond moet je hier zeker niet gaan boeken want de been ruimte is echt heel klein. Verder is het een vrij oud vliegtuig wilde gok: 1990. Je zag wel dat het is overgenomen van een Portugese / Spaanse vliegtuigmaatschapij want je ziet nog duidelijk dingen zoals 'Servicios, Lavatorios' ofzo.

    Piloten:
    Geweldig, desondanks ik er nog steeds niet uit ben of dat het nu de piloot was die Nederlands spraak of de crew, waren het heel goede piloten. Mooi een manoeuvre gedaan om een storm te ontwijken, perfecte landing. Echt geweldig.

    Cabine Personeel:
    Nog zo'n plus punt. Ze zijn echt heel vriendelijk. Ze kunnen wel soms een beetje heen en weer lopen maar dat moet je er dan maar bij nemen. Ook konden ze allemaal perfect Nederland , Frans , Engels en Turks obviusly.

    1 zéér groot nadeel naar mijn mening: Je mag geen enkel elektronisch apparaat gebruiken tijdens de hele vlucht

    Dan nog even als commentaar op sommige andere reviews:
    * Turbulentie komt deels door het weer grote vrienden, het vliegtuig kan daar ook een kleine rol inspelen maar dat is vooral het weer!!!!!!

    Sterke punten
    Cabine Personeel
    Eten
    Piloten

    Zwakke punten
    Geen apparaat gebruik tijdens de hele vlucht...
    Weinig been ruimte

    Door Anoniempie op 17 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar gevlogen met ons gezin van Turkije naar Düsseldorf met Tailwind !
    Bij het inchecken al vertraging en een half uur moeten staan .
    Geen uitleg over hoe en wat Wel grond stewardessen die met walkie talkies communiceren .
    Eindelijk aan board wordt er met spoed de start en landingsbaan opgedraaid waar 10 seconden eerder een andere jet is geland !
    De verdere vlucht naar Düsseldorf niets anders dan onrustige stewardessen die de cockpit in en uitlopen of met zijn allen staan te overleggen in de staart van het toestel !
    Gordijn voor de cockpit open de dicht etc etc .
    Normaal slaap ik altijd in een toestel maar deze schommelde continu heen en weer dus geen oog dicht gedaan !
    Had meer het idee dat de piloot handmatig aan het vliegen was !
    Bij de landing ging het uiteindelijk goed want dat was de beste en rustigste ooit !
    En ik heb veel gevlogen !
    Maar voor mij en ons gezin geen Tailwind meer !
    Wel de piloot alleen al vanwege de soepele landing !

    Sterke punten
    Zeer goede piloot op zo'n oude vliegtuig !
    Toch een broodje en drinken !

    Zwakke punten
    behalve de piloot ,Co piloot en voedsel !
    Alles !

    Door Ren op 30 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb altijd het vertrouwen dat elk vliegtuig dat vliegt en elke piloot dat ermee vliegt genoeg training heeft en dat het vliegtuig gekeurd is, hoe oud ook. Maar hier had ik voor de eerste keer toch écht schrik in. Wij vlogen van Brussel naar Antalya en terug. In het heengaan vlogen we al een klein uurtje toen de piloot plots de fasten seat-belt teken aanzetten, nog geen 5 seconden later kwamen we een halve minuut in enorm zware turbulentie terecht. Zo erg dat iedereen echt heel veel schrik kreeg. Als je dan weet dat die vliegtuigen gemiddeld 18 jaar oud zijn heb je best wel schrik. Van dat moment was het turbulentie tot aan de landing. Minder erg wel. En dan de landing was echt héél hard en dan zijn er nog mensen die daar voor applaudisseren, ik heb al veel gevlogen maar dit vond ik echt eng. In het terugkomen heel veel schrik, stond de piloot daar aan de inkom, Die kerel zag er eind de 60 uit, was precies ook heel moe,... Nee, als je je 3,5 uur op vlucht moet zorgen maken en schrik hebben, doe ik dit liever nooit meer. Beenruimte is ook heel slecht, voor iedereen die het tegendeel beweert moet je echt eens met een normale vliegtuigmaatschappij gaan vliegen.

    Sterke punten
    Het persooneel vond ik op zich wel vriendelijk en een deel kon goed Nederlands. Wij kregen gratis water/koffie..

    Zwakke punten
    Bijna GEEN beenruimte.
    Oude vliegtuigen --> slechte of geen airco
    zware landing
    enge vlucht (plotse zware turbulentie)

    Door Sam op 28 september 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik had echt heel veel schrik om met deze maatschappij te vliegen door de slechte commentaren die je leest. We zijn sinds gisteren terug uit Antalya en ik moet zeggen dit was de beste vlucht die we al gehad hebben. Dit was de eerste keer dat we niet met jetair opreis gingen dus anders hadden we altijd met jetairfly gevlogen. We hadden exit seats besteld omdat we allebei groot zijn dus beenruimte hadden we allesinds genoeg. Het personeel is heel vriendelijk. In het doorgaan was er inderdaad maar 1 iemand van het personeel die nederlands kon, maar in de terugvlucht spraken ze allemaal Nederlands. Het eten was in de doorvlucht ratatouille en in de terugvlucht kip met aardappelen en erwtjes en wortelen. We hebben dus 2x warm eten gekregen. Tailwind is echt een aanrader om mee te vliegen. De kindjes kregen in de doorvlucht ook een petje van tailwind.

    Sterke punten
    - veel beenruimte bij de exit seats
    - heel vriendelijk personeel
    - veiligheid boven alles. Vrouwen en kinderen mochten niet aan de exit plaatsvinden en de mannen kregen nog extra uitleg wat ze moesten doen in geval van nood. Indien het gezelschap enkel uit vrouwen bestond werden ze verplaats en kwam er een gezelschap met een man in de plaats.

    Zwakke punten
    - geen animatie aan boord (bij jetairfly heb je zo tv schermen waar ze een film op tonen of waar je kan zien boven welk land je vliegt)

    Door joyce op 20 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op juni 2014 mee naar dalaman gevlogen. en ik moet zegen het viel beter mee dan ik dacht echt. meer beenruimte , vriendelijk personeel , oprijd , eten was best te eten. alle ik had er bang voor maar deze is volledig on terecht, nu verwacht geen grote luxe aan boord hè: maar je geraakt op een confortabele manier op je bestemming

    Sterke punten
    was op tijd
    vriendelijk cabinepersoneel
    eten was in orde

    Zwakke punten
    misschien iets wat verouderd vliegtuig

    Door Bjorn vs op 14 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onze eerste vlucht met deze maatschappij en kreeg toen deze reviews onder ogen waardoor ik terugschrok en dacht dat ik de boel maar moest annuleren, ik heb mij toen voorgenomen om wel te gaan en als het allemaal meeviel, dan zou ik een positieve review schrijven... bij deze...

    Wij zijn gewoon op tijd vertrokken, het broodje met kaas, de drankjes en koffie/thee was prima en in tegenstelling tot andere maatschappijen gratis.

    Personeel heel vriendelijk en het vliegtuig zelf deed niet onder voor de maatschappijen als Martinair en Transavia, zij spreken inderdaad geen Nederlands.. maar wat wil je met een Turkse organisatie... we konden ons met Engels en Duits heel goed verstaanbaar maken en zo ook andersom.

    Kortom... de prijs/kwaliteit verhouden was prima in orde en raad iedereen aan gewoon met deze maatschappij te vliegen.

    Sterke punten
    Zeer vriendelijk personeel, het is maar hoe je jezelf opstelt, wie kaatst...

    Zwakke punten
    Voor de prijs zie ik geen echte zwakke punten, prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Door Jean-Pierre op 11 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 11 oktober zouden wij om 10 uur vanaf Dusseldorf naar Antalya vertrekken. Echter, werd een half uur voor boarding gemeld dat het 11 uur zou worden, daarna 15 uur. Gevraagd, weet u het zeker, of kan het nog later worden? Nee, het is zeker. Daarna werd het 18 uur. 2x werden wel te goed bonnen uitgedeeld, om wat te eten. Alleen moest je dan toevallig in de buurt zijn, anders had je pech. Als je de tijd vulde met op het vliegveld te snuffelen, moest je per toeval van mede-passagiers dit horen. Bonnen waren €10 pp. Maar een flesje water kost al € 3,50, dus dat is snel op. Het ergste is nog de slechte, of eerder, gebrek aan terug koppeling. Buiten de bonnen bijna €100 kwijt aan eten en drinken voor ons viertjes. En lekker je kleine kinderen rustig proberen te houden. Vliegtuig is wat ouder en erg krap. Hollandse mannen komen met hun benen niet weg. Op de terugreis een uur vertraging. Zaten al in het vliegtuig, met de melding dat de plaats van bestemming slecht weer had en dus niet vertrokken kon worden. Een kwartiertje later kwam een tankwagen. Er moest gewoon nog getankt worden! Veilig hoor, met de passagiers al aan boord. Ja, voor de veiligheid, gordels weer los maken. Maar of dat je zal redden....In ieder geval noooooiiiiit meer met deze maatschappij!

    Sterke punten
    Het vliegt uiteindelijk wel.

    Zwakke punten
    Alles!

    Door apekop op 21 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 7/9/2013 vertrokken vanuit Brussel naar Antalya (TWI463) - geen problemen, vriendelijk cabinepersoneel - ontbijtje gewoontjes - mss een beetje te weinig beenruimte maar je kan de plaatsen natuurlijk ook niet groter maken dan ze zijn hé... Zeer verstaanbaar Nederlands - Frans - Engels gesproken.
    16/9/2013 was er de terugvlucht - gereserveerde plekken aan de nooduitgangen zorgden ervoor dat het probleem van de beenruimte ook van de baan was
    Wederom vriendelijk cabinepersoneel en boordcommandant die ons eveneens heeft toegeproken daar er een beetje turbulentie was. Het eten (gebakken patatjes, een kippefiletje, worteltjes en erwtjes alsook een speculaascakeje) was ook lekker.
    Als ze me morgen een vlucht aan de hand doen met Tailwind zal ik daar zeker GEEN problemen mee hebben.

    Sterke punten
    gewoon goed

    Zwakke punten
    mss de beenruimte, maar dat valt op te lossen als je snel genoeg bent en zorgt voor plekken aan de ingang of aan de nood-uitgangen hé

    Door katrien op 27 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net terug met de tailwind antalya, dresden, dusseldorf in 1 woord een drama dat vliegtuig,
    Toen ik het vliegtuig zag dacht ik komt dit wel goed,Alles zag er erg
    veroudert en vies uit,personeel onverstaanbaar ,tijdens het opstijgen begonnen mensen te gillen alles rammelde schokte ,van hoog naar laag een ramp ,Geen enkele informatie tijdens de vlucht,alleen wat onverstaanbaar turks,en wat engels en duits gebrabbel, foute informatie dat de druk was weggevallen , Tijdens een tussenstop om bij te tanken,moet er iets gerepareerd worden bij een vleugel,en kwam de brandweer binnen,nou lekker daar zit je dan ,Dus ik vroeg aan een stewardes waarom dat was in het duits kreeg ik een antwoord kan het in het engels ik spreek geen duits haha leuk,ze negeerde me gewoon kortom veel turbulentie slecht slecht, nooit meer

    Sterke punten
    geen

    Door martha op 23 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aftans vliegtuig, temperatuur zeker 30 graden aan boord, stewardess hier op aangesproken, er was geen airco, ze vonden het beter vergelijkbaar met turkse tempraturen? lijkt wel een grap... Eten werd neergegooid als of de passagiers vee waren. Een drama.

    Sterke punten
    Geen

    Door Stijn op 4 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vlucht TWI 385 op 11 mei 2013 van Antalya naar Bremen bestond helemaal niet of niet meer toen wij midden in de nacht op het vliegveld stonden.
    Geen vlucht of vluchttijdverandering ontvangen van onze Duitse touroperator AMA Reisen. Uiteindelijk omgeboekt naar een vlucht met Germania ...13 uren later.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door de jager op 2 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wanneer je je bagage afgeeft, geef je ook best je benen mee af want beenruimte in dit aftands vliegtuig is 0,0!
    Vriendelijkheid, daar hebben ze nog nooit van gehoord. Heel de vlucht, buiten de maaltijden die bijna naar je hoofd geworpen worden zitten ze samen in hun "hokje" achter het gordijn.
    Op de terugweg lag de "chef de cabine" gewoon te slapen op 3 passagiersstoelen.
    brussel- gazipasa in 4u maar Gazipasa-brussel in 5u want eerst langs Izmir om te tanken want dit kan niet in Gazipasa.
    Nochtans is dit geweten maar weigeren ze hiervan de mensen op voorhand te verwittigen. wij zaten met een 2jarig kindje op deze vlucht en het gevolg was een oververmoeid kind want vertrokken om 18u in het hotel en pas om 3u(!!) in zaventem waar normaal 00.20u voorzien was!!!!

    Sterke punten
    niks, echt niks!!!!!!!!

    Zwakke punten
    Alles!!

    Door Sonja op 30 juni 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vlucht 11juni 2013 van gazipasa naar brussel.bleken 18 passagiers uit verschillende gezinnen niet op passagierslijst te staan.uiteindelijk na 45 min opgelost. daarna nog eens 1.45u vertraging.ondertussen reeds 22u.begonnen ze aan de maaltijden.bleek dat wij eveneensniet op die lijst stonden.hier de nederlands sprekende steward over aangesproken die ons uiterst onvriendelijk antwoorde dat dit de schuld was van de touroperator.dus geen eten voor een 10tal personen.(zonder problemen maaltijd op heenvlucht!)bij ons zaten de maaltijden nogthansstandaard inbegrepen.dat ons zoontje van 5 en nog een ander kindje van die leeftijd al sedert 16u niets meer hadden gegeten trokken ze zich helemaal niet aan! enkele andere passagiers besloten dan maar hun maaltijd te delen. na 3 uur kwam een andere stewardess met een maaltijdlijst.wat bleek?mijn vrouw stond wel degelijk als enige toch vermeld!maar toch geen maaltijd ontvangen!
    eerst werd nog gezegd dat er een tussenlanding zou zijn op ismir,plots werd omgeroepen dat die toch niet doorging. beenruimte... is er wel beenruimte???
    uiteindelijk geland om 00.20u in brussel met een uitgehongerd kindje van 5!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zeer onvriendelijk personneel
    zeer kindonvriendelijk
    geen beenruimte

    Door peter op 12 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • oud vliegtuig en teveel gevraagd om naast elkaar te zitten...
    mijn zoon studeert bijna af als lijnpiloot en vroeg heel beleefd
    om gewoon eens even in de cockpit te mogen kijken, waarop
    hij op een bitsige en heel onvriendelijke manier door een stewardess
    werd toegebeten dat dat niet kon wegens te druk...komaan zeg!!!!
    mijn zoon wordt op school bijgebracht om de passagiers op een
    brede glimlach te verwelkomen,ook als het er druk aan toegaat
    want uiteindelijk zorgen de passagiers er toch voor dat iedereen
    zijn centjes verdient...tja hopelijk een veilige vlucht en zo'n service:
    eerste en laatste keer tailwind voor ons

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ongemanierde stewardessen en aftandse vliegtuigen

    Door BRUYNSEELS op 11 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle bevenstaande comentaren kan ik beamen ... Maar door de staking verloren wij onze bagage. Swissport handeld dat normaal af , maar bij urenlange navraag op zaventem , blijkt er niemand oets te maken te hebben met TAILWIND ... Ik werd bijna behandeld als een misdadiger.
    Bij NECKERMAN weten ze het ook niet goed ...
    Wat nu ...'
    Reis zeer veel , ook voor het werk ...maar dit tart alle verbeelding .

    Graag reactie van mensen die ook zoekende zijn naar de bagage

    Sterke punten
    Geen

    Door Geert op 22 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vlucht van Munster-Osnabruck naar Antalya en vice versa.
    Geen vertraging enigste pluspunt, voor de rest geen aanrader.
    Geen beenruimte, broodje kaas wordt je toegeworpen, geen video of audio, personeel spreekt slecht of geen engels of duits, stoelen zijn smerig, onboard magazine te ranzig om in te bladeren, check-in chaotisch met indelen stoelen.
    op de heenreis sowiezo 3 gezinnen die verspreid over het vliegtuig geplaatst werden met kleine kinderen. Al met al de slechtste maatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb. Ik snap ook wel dat reisorganisaties zo goedkoop mogelijk vluchten willen hebben richting vakantiebestemming maar dit lijkt me niet de bedoeling.

    Sterke punten
    op onze zowel heen als terugreis geen vertraging

    Zwakke punten
    zie bovenstaand

    Door sander op 13 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit meer dat ik in een vliegtuig stap van deze maatschappij. Onze terug vlucht vertrok van Antalya naar Brussel. Tijdens het taxiën met het vliegtuig naar de startbaan bleek de linker motor olie te lekken, dus werd het toestel weer terug geplaatst op de boarding plaats. Na een half uur in het toestel gewacht te hebben werd zonder aanvullende informatie werd bekend gemaakt dat we het vliegtuig inclusief handbagage moest verlaten en dat een ander toestel geregeld zou worden. Dus weer terug naar de wachtruimtes, na 45 min. mocht er weer geboard worden en bleek het verouderde toestel gerepareerd te zijn. Bij vertrek steeg het toestel naar grote hoogte en zette vervolgens weer een sterke daling in. Ongeveer 1,5 uur werd er op geringe hoogte terug gevlogen langs diverse vliegvelden. Ook tijdens de vlucht ongeveer 2 uur last gehad van flinke turbulentie, zonder dat het toestel van hoogte veranderde. Tijdens de vlucht is er geen enkele informatie verstrekt, en het personeel was ook zeer onvriendelijk en hadden het achter het gordijn iets te druk met elkaar en een zak pinda’s. Al met al één helse vlucht met incompetente bemanning waarbij ik nooit meer in het toestel zal stappen.

    Sterke punten
    - Prijs

    Zwakke punten
    - Incompetent
    - Onvriendelijk
    - geen informatie verstrekken
    - geen service
    - Verouderd materieel

    Door Daniel op 27 februari 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een reiziger dat de helft van de wereld heefd afgereist maar wat ik hier op een vlucht vanuit Antalya heb meegemaakt grenst aan het ongelooflijke.
    Eten één grote nul.
    Vuil vliegtuig.
    Oude en ongemakkelijke zetels.
    Mijn vriendin is ongesteld geworden, normaal bevind er zich een zakje voor deze behoefte, die ontbraken in alle zetels, ik heb alles zelf mogen regelen geen enkele hulp van een hosstes, zelf kwam men nog niet vragen of men U kon helpen of U het beter stelde, men bracht noch zelfs geen glas water.
    Bij welke beestengroep die hun opleiding hebben gekregen is onbegrijpelijk.
    Een echte blaam voor Thomes Coock.
    Een afrader voor wie hiermee een reis maakt.

    Sterke punten
    Geen enkel

    Zwakke punten
    Vuil en ondermaats.
    Onbegrijpelijk waar het boordpersoneel zijn opgeleid.

    Door Beeckmans U op 5 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Tailwind Airlines

Schrijf je eigen review