Reviews van deze auteur

Tailwind... BEST GOED!

Review over Tailwind Airlines

Toen dat ik voor het eerst gingen vliegen met Tailwind keek ik eerst naar de reviews. En die schrikken je best hard af. Maar ik had mezelf voorgenomen om ook een eerlijke review te schrijven, dus hier is ie'.

-*-*-*-
Gevlogen van Brussel [EBBR] - Izmir [LTBJ]
En dan ofc van Izmir [LTBJ] - Brussel [EBBR]

Over het vliegtuig zelf:
Het is een best klein vliegtuig. En als je Ryanair al krap vond moet je hier zeker niet gaan boeken want de been ruimte is echt heel klein. Verder is het een vrij oud vliegtuig wilde gok: 1990. Je zag wel dat het is overgenomen van een Portugese / Spaanse vliegtuigmaatschapij want je ziet nog duidelijk dingen zoals 'Servicios, Lavatorios' ofzo.

Piloten:
Geweldig, desondanks ik er nog steeds niet uit ben of dat het nu de piloot was die Nederlands spraak of de crew, waren het heel goede piloten. Mooi een manoeuvre gedaan om een storm te ontwijken, perfecte landing. Echt geweldig.

Cabine Personeel:
Nog zo'n plus punt. Ze zijn echt heel vriendelijk. Ze kunnen wel soms een beetje heen en weer lopen maar dat moet je er dan maar bij nemen. Ook konden ze allemaal perfect Nederland , Frans , Engels en Turks obviusly.

1 zéér groot nadeel naar mijn mening: Je mag geen enkel elektronisch apparaat gebruiken tijdens de hele vlucht

Dan nog even als commentaar op sommige andere reviews:
* Turbulentie komt deels door het weer grote vrienden, het vliegtuig kan daar ook een kleine rol inspelen maar dat is vooral het weer!!!!!!

Sterke punten
Cabine Personeel
Eten
Piloten

Zwakke punten
Geen apparaat gebruik tijdens de hele vlucht...
Weinig been ruimte

reacties: