6 Reviews

Norwegian.com is een Noorse goedkope luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar hoofdkantoor in Fornebu, bij de vroegere luchthaven, direct ten zuiden van Oslo. De basis is Gardermoen, de luchthaven van Oslo. De maatschappij werd in 1993 opgericht ... Lees verder »

5 Reviews

Scandinavian Airlines is een deel van de SAS Groep, vroeger Scandinavian Airlines System geheten. Scandinavian Airlines is de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Het bedrijf is ... Lees verder »

3 Reviews

Finnair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair opereert vanaf de luchthaven Helsinki-Vantaa en beheerst zowel de binnenlandse als de internationale luchtvaartmarkt in Finland. De Finse staat bezit 80 procent van de aandelen; 20 ... Lees verder »

1 Review

Icelandair is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van IJsland. Ze maken internationale vluchten vanuit hun thuisluchthaven, ... Lees verder »

0 Reviews

Blue1 is een Finse luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Helsinki. Zij is een regionale luchtvaartmaatschappij die Scandinavian Airlines System (SAS) netwerk helpt met vluchten via Stockholm en Kopenhagen vanaf vijf Finse steden. Ze levert ... Lees verder »

''