Oost-Europa

80 Reviews

Wizz Air is een Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij gericht op Centraal-Europa. De maatschappij opereert volgens het no frills-concept.

Lees verder »
claimingo 486x60

9 Reviews

Aeroflot is de belangrijkste en grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. De maatschappij werd op 9 februari 1923 opgericht door de Russische overheid. Daarmee is het een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en een van Rusla

Lees verder »
Bulgaria Air

2 Reviews

Bulgaria Air is de nationale Bulgaarse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Sofia. Zij voert vanaf Sofia, Varna en Boergas passagiers- en chartervluchten uit binnen Europa en naar het Midden-Oosten.Lees verder »
Air Baltic

1 Review

Air Baltic is de Letse nationale luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Riga. De belangrijkste basis is Riga International Airport, met een tweede hub in Vilnius, Litouwen.Lees verder »
Blue Air

1 Review

Blue Air is een Roemeense low-cost luchtvaartmaatschappij uit Boekarest. De thuisbasis is Aurel Vlaicu International Airport, Boekarests tweede vliegveld. Blue Air heeft het plan om vliegtuigen met een kleinere capaciteit te leasen voor het starteLees verder »
claimingo 486x60
Carpatair

1 Review

Carpatair is een regionale luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Timişoara, Roemenië. Zij levert diensten naar 25 bestemmingen in 6 landen. Haar belangrijkste hub is Traian Vuia International Airport, Timişoara en haar tweede basis is Lees verder »
LOT Polish Airlines

1 Review

LOT Polish Airlines Polskie Linie Lotnicze LOT is een luchtvaartmaatschappij met als basis Polen. Ze heeft 4200 werknemers en vliegt op 54 bestemmingen in 31 landen. De thuisbasis is de luchthaven Warschau.Lees verder »
Smart Wings

1 Review

Smart Wings is een Tsjechische low-cost luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Praag. Het is een dochter van de chartermaatschappij Travel Service. Naast een hub in Praag opereert zij ook vanuit Boedapest, Brno en Ostrava.Lees verder »

Adria Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Slovenië. De maatschappij begon in 1961 begonnen als charteraar. In de jaren tachtig werd dit uitgebreid met vaste routes, hoofdzakelijk door Europa. ZonvakantieLees verder »
claimingo 486x60
Air Astana

Air Astana is een Kazachse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Astana. Ze fungeert als de nationale luchtvaartmaatschappij voor Kazachstan. Air Astana werd opgericht in 2001 door de Kazachse overheid en BAE Systems. Luchthaven parkeerplaatsen ve

Lees verder »
B&H Airlines

B&H Airlines is een Bosnische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Sarajevo.Lees verder »
Belavia

Belavia of Belarusian Airlines is een Wit-Russische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Minsk.Lees verder »
Croatia Airlines

Croatia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Kroatië, met hoofdkwartier in Zagreb. Croatia Airlines werd opgericht op 20 juli 1989 als Zagal-Zagreb Airlines. Op 23 juli 1990 werd de huidige naam Croatia Airlines ingevoerd.Lees verder »
claimingo 486x60
Czech Airlines

Czech Airlines biedt als dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Tsjechische Republiek verbindingen vanuit Praag, en in toenemende mate ook via Praag, naar belangrijke bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dankzij meer dan taLees verder »
Georgian Airways

Georgian Airways is een Georgische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Tbilisi. Georgian Airways is opgericht in 1994 als Air Zena. Na een fusie in 1999 met Air Georgia werd de naam gewijzigd in Air Zena Georgian Airlines. Vanaf 2004 wordt deLees verder »
TAROM

TAROM Romanian Air Transport werd in 1954 opgericht en is uitgegroeid tot een eersteklas luchtvaartmaatschappij die vrijwel het hele Europese continent en daarbuiten bedient. Vanuit de thuisbasis in Boekarest vliegt TAROM naar 49 bestemmingen in EuroLees verder »
Ukraine International Airlines

Ukraine International Airlines is een Oekraïense luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Kiev.Lees verder »
claimingo 486x60