Blue Air

Blue Air is een Roemeense low-cost luchtvaartmaatschappij uit Boekarest. De thuisbasis is Aurel Vlaicu International Airport, Boekarests tweede vliegveld. Blue Air heeft het plan om vliegtuigen met een kleinere capaciteit te leasen voor het starten van binnenlandse vluchten, naast de huidige internationale diensten waar een Boeing 737 voor wordt gebruikt.

Blue Air Video


Blue Air Reviews

  klacht over behandeling door Blue iar

  Ik wens hier de houding van de vertegenwoordiger aan de kaak te stellen

  Sterke punten
  Klacht. De vlucht OB124 van 4 april 2012,normaal vetrek om O9.40;hr werd zonder ook maar enige info naar de passagiers toe , voortdurend uitgesteld,
  Omstreeks 11.00 hr moesten we in de bus stappen om overgebracht te worden
  naar het vliegtuig. de bus heeft één uur (een uur)met geloten deuren gewoon stilgestaan voor het gebouw, verschillende mensen kregen het moeilijk met ademen, we mochten terug naar het luchthavengebouw.
  De vertegenwoordiger van Blue air was nergens te bereiken door personeel luchthaven. en zij hadden geen enkel info. omstreeks 18.00 hr verscheen.
  hij eindelijk en deed zeer uit dee hoogte tegen de passagiers.hij behandelde ons als vuil, de politie en de luchthaven inspectie was er ondertussen ook.
  De vertegenwoordiger deed zeer onbeleefd , en weigerde elke medewerking.
  Mijn partner werd ziek (nog andere personen ook )de luchthaven dokter kwam ter plaatse. Aangezien niemand scheen te weten of de vlucht nog wel zou doorgaan. verschillende mensen (waaronder wij) wilden de vlucht anuleren.
  Volgens de vertegenwoordiger van Blue air ging dit niet. De luchthaven inspectie
  heeft hem dan verplicht (onder begeleiding politie )de nodige formulieren te gaan halen. ons werd ook veerzekerd dat onze bagage terug zou uitgeladen worden, en wij die op band 7 zouden terug vinden. Niet dus , volgens informatie bij de bagage afdeling is niets uiitgeladen en zijn onze koffers naar Bucarest.
  Volgens de luchthaven verantwoordelijke is de houding en behandeling van de vertegenwoordiger van Blue air beneden alle pijn, ronduit slecht.
  Ik wens hier op een antwoord van Blue air

Bezoek Blue Air

Schrijf een review