Bulgaria Air

Bulgaria Air is de nationale Bulgaarse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Sofia. Zij voert vanaf Sofia, Varna en Boergas passagiers- en chartervluchten uit binnen Europa en naar het Midden-Oosten.

Bulgaria Air Video


Bulgaria Air Reviews

  Terug naar het communisme

  Als je eens wilt meemaken hoe het is om in de communistische tijd geleefd te hebben boek dan een vliegreis met Bulgaria Air. Wij gingen op wintersportvakantie en mochten de ski's wel meenemen maar niet mee terug nemen. We hebben de ski's uiteindelijk maar achter gelaten in het toilet omdat we anders door alle bureaucratische processen onze vlucht gemist zouden hebben. Het personeel van Bulgaria air maakt er werkelijk een sport van om de klanten af te snauwen en als vuil te behandelen. Die lui hebben werkelijk geen idee van klantenservice. Als je als Bulgaria Air medewerker glimlacht wordt je waarschijnlijk direct ontslagen en verbannen naar een eiland in de Donau. Ik vrees dat het nog minimaal 50 jaar zal duren voordat ze het een beetje gaan begrijpen.

  Sterke punten
  Je gaat echt terug in de tijd naar het communisme van weleer, echt een hele aparte beleving.

  Zwakke punten
  Zo'n beetje alles

  Nooit meer!

  Wij vertrekken met 7 mensen op 1 juni 2016 naar Sofia met Bulgaria Àir voor een citytrip! Wij hebben reeds geboekt in oktober verleden jaar! Intussen is het uur van vertrek en aankomst verschillende malen verandert! Eerst is het uur van vertrek verandert VAB Sabines naar smirgens om 6 u en verleden week is het uur van vertrek in Brussel veranderd van smirgens om 9 u naar 20.25 u savonds dus komen we toe in Sofia om 12 u snachts. Resultaat is dart wij 2 volledig dagen verliezen van onze citytrip! Dus...... Nooit meer met Bulgaria Air!

Bezoek Bulgaria Air

Schrijf een review