Nieuwe Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen

Czech Airlines

Oost-Europa

Czech Airlines biedt als dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Tsjechische Republiek verbindingen vanuit Praag, en in toenemende mate ook via Praag, naar belangrijke bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dankzij meer dan taLees verder »

West-Europa   •   2 Reviews

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Belgi�. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagiers.

Lees verder »

Vueling Airlines

Zuid-Europa   •   5 Reviews

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt.Lees verder »

Smart Wings

Oost-Europa   •   1 Review

Smart Wings is een Tsjechische low-cost luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Praag. Het is een dochter van de chartermaatschappij Travel Service. Naast een hub in Praag opereert zij ook vanuit Boedapest, Brno en Ostrava.Lees verder »

TUIfly

Nederland   •   18 Reviews

TUIfly is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. De maatschappij vormt een onderdeel van de grootste Nederlandse reisorganisatie: TUI Nederland NV. Ze voert voornameliLees verder »

Corendon Airlines

Zuid-Europa   •   47 Reviews

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit België, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in BrusseLees verder »

Iberia

Zuid-Europa   •   7 Reviews

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel regLees verder »

Lion Air
TunisAir Express
Asky Airlines

Afrika

Welcome to Asky Airlines Official Website Lees verder »

Air Zimbabwe
Fly Blue Crane

Afrika

Fly Blue Crane – A fresh approach Lees verder »

Nesma Airlines

Afrika   •   1 Review

Sucuri WebSite Firewall - Access Denied Lees verder »

Nile Air

Afrika

Nile Air | النيل للطيران {{metatags.decription}}Lees verder »

Pro Flight Zambia

Afrika

Flights to Lusaka, Flights Zambia Flights Lusaka to Ndola, Livingstone, Mfuwe, Solwezi, Kasama, Durban, Harare and LilongweLees verder »

Air Burkina
Coastal

Afrika

Coastal Aviation – The Flying Safari Company Lees verder »

Regional Air Services

Afrika

Regional Air Services Regional Air ServicesLees verder »

Auric Air

Afrika

Auric Air Services Ltd Auric AirLees verder »

Fast Jet

Afrika

Cheap flights to Zimbabwe, South Africa and Mozambique. With fastjet you can enjoy cheap flights between Zimbabwe, South Africa and Mozambique. We fly between Johannesburg, Harare, Bulawayo, Maputo, Quelimane, Beira, VictoLees verder »

ZanAir
Air Tanzania
Precision Air

Afrika

PrecisionAir - Home Precision Air Services PlcLees verder »

Fly Egypt
Fly Arik Air

Afrika

Fly Arik Air - West-Africa's leading airline offering domestic, regional and international flights. Lees verder »