Luchtvaartmaatschappijen

Nieuwe Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen

Vueling Airlines

Zuid-Europa   •   14 Reviews

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt.Lees verder »
Corendon Airlines

Zuid-Europa   •   61 Reviews

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit België, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in BrusseLees verder »

Oost-Europa   •   80 Reviews

Wizz Air is een Hongaarse low-fare luchtvaartmaatschappij gericht op Centraal-Europa. De maatschappij opereert volgens het no frills-concept.

Lees verder »
Air Europa

Zuid-Europa   •   41 Reviews

Air Europa werd opgericht in 1986 en maakt deel uit van de Globalia Corporation. Sinds 1991 streeft Air Europa ernaar zich te positioneren als een van de modernste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Air Europa is niet alleen actief in Spanje, maar Lees verder »
Onur Air

Zuid-Europa   •   40 Reviews

Onur Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die gestationeerd is in Istanboel, Turkije. De thuisbasis is Luchthaven Atatürk International (IST), Istanbul. In Nederland wordt de naam Komfly gebruikt, in Turkije heeft het bedrijf de naam Onur Air Lees verder »
Tailwind Airlines

Zuid-Europa   •   28 Reviews

Tailwind Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, die zijn thuisbasis heeft in Istanboel, Turkije. De maatschappij werd in 2006 opgericht. De eerste vlucht werd succesvol uitgevoerd in Mei 2009.Lees verder »
TUIfly

Nederland   •   19 Reviews

TUIfly is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. De maatschappij vormt een onderdeel van de grootste Nederlandse reisorganisatie: TUI Nederland NV. Ze voert voornameliLees verder »
Jetairfly

West-Europa   •   18 Reviews

Jetairfly is een Belgische luchtvaartmaatschappij die gebaseerd is in Zaventem, Brussel en lijnvluchten uitvoert naar 84 bestemmingen. Deze luchtvaartmaatschappij is ook de huiscarrier voor touroperator Jetair.Lees verder »
TAP Portugal

Zuid-Europa   •   16 Reviews

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met als basis Lissabon. Het vliegt op bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.Lees verder »

Zuid-Europa   •   15 Reviews

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanboel. Het is de nationale maatschappij van Turkije en vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, noord- en zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De t

Lees verder »
Iberia

Zuid-Europa   •   12 Reviews

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel reg

Lees verder »
Freebird Airlines

Zuid-Europa   •   11 Reviews

Freebird Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Istanboel. Het is een chartermaatschappij die op veel bestemmingen in Europa vliegt. De thuisbasis van Freebird Airlines is Luchthaven Atatürk International, en daarnaast maakLees verder »
SAS Scandinavian Airlines

Noord-Europa   •   11 Reviews

Scandinavian Airlines is een deel van de SAS Groep, vroeger Scandinavian Airlines System geheten. Scandinavian Airlines is de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Het bedrijf is voorLees verder »
SunExpress

Zuid-Europa   •   10 Reviews

SunExpess is een luchtvaartmaatschappij, met als hoofdkantoor Antalya in Turkije. Haar thuisbasis is Luchthaven Antalya. SunExpress vliegt naar bestemmingen in Europa.Lees verder »

Oost-Europa   •   9 Reviews

Aeroflot is de belangrijkste en grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. De maatschappij werd op 9 februari 1923 opgericht door de Russische overheid. Daarmee is het een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en een van Rusla

Lees verder »
Condor

West-Europa   •   8 Reviews

Condor (voluit: Condor Flugdienst) is een Duitse luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kelsterbach. Condor heeft haar belangrijkste hub in de luchthaven van Frankfurt en heeft daarnaast een secundaire hub op de luchthaven München.Lees verder »
Aegean Airlines

Zuid-Europa   •   7 Reviews

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij. In 1987 werd Aegean Aviation opgericht door Antonis en Nikolaos Simigdalas uit Griekenland. Hieruit werd in maart 1999 Aegean Airlines opgericht. De eerste vluchten binnen Griekenland vinden pLees verder »
KLM

Nederland   •   7 Reviews

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM werd op 7 oktober 1919 opgericht voor Nederland en haar toenmalige ?koloniën?. KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Sinds de fusie in 2004Lees verder »
Norwegian.com

Noord-Europa   •   7 Reviews

Norwegian.com is een Noorse goedkope luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar hoofdkantoor in Fornebu, bij de vroegere luchthaven, direct ten zuiden van Oslo. De basis is Gardermoen, de luchthaven van Oslo. De maatschappij werd in 1993 opgericht ondeLees verder »
Austrian Airlines

West-Europa   •   6 Reviews

Austrian Airlines is de grootste Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij en voert vluchten uit vanaf de luchthaven Wenen. Austrian Airlines is een lid van Star Alliance en vormt samen met Austrian Arrows en Lauda Air de Austrian Airlines Group. Deze groe

Lees verder »

West-Europa   •   6 Reviews

Het bedrijf easyJet is een Britse low-budget luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door de Griekse zakenman Stelios Haji-Ioannou.

Lees verder »
China Southern

Azië   •   5 Reviews

Al meer dan 32 jaar is China Southern Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van de Volksrepubliek China. Het hoofdkantoor van deze maatschappij bevindt zich op het ultramoderne Guangzhou Baiyun International Airport. China Southern beschikt oveLees verder »
Pegasus Airlines

Zuid-Europa   •   5 Reviews

Pegasus Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij gestationeerd in Istanboel, Turkije. De maatschappij vliegt vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar het noorden en westen van Europa. De thuisbasis is Luchthaven Sabiha Gökçen, IstanbulLees verder »
Aer Lingus

West-Europa   •   4 Reviews

Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. De kleuren van de vliegtuigen zijn groen en wit, en in het logo zit een klaverblad, de Seamr�g, het (niet-offici�le) nationale symbool van Ierland. De naam Aer Lingus is Iers-Ga

Lees verder »
Air Arabia Maroc

Afrika   •   4 Reviews

Air Arabia Maroc is een Joint venture van Regional Air Lines en Air Arabia met de basis in Casablanca, Marokko.Lees verder »