Nieuwe websites

Luchtvaartmaatschappijen

Czech Airlines

Oost-Europa

Czech Airlines biedt als dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Tsjechische Republiek verbindingen vanuit Praag, en in toenemende mate ook via Praag, naar belangrijke bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dankzij meer dan ta ... Lees verder »

Brussels Airlines

West-Europa   •   2 Reviews

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen ... Lees verder »

Thomas Cook Airlines

West-Europa   •   1 Review

Thomas Cook Airlines is een Britse chartermaatschappij gevestigd in Manchester, Engeland. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit vanaf 11 luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. De luchtvaartmaatschappij vervoerde in 2009 8.202.534 passagier ... Lees verder »

Vueling Airlines

Zuid-Europa   •   5 Reviews

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs ... Lees verder »

Smart Wings

Oost-Europa   •   1 Review

Smart Wings is een Tsjechische low-cost luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Praag. Het is een dochter van de chartermaatschappij Travel Service. Naast een hub in Praag opereert zij ook vanuit Boedapest, Brno en ... Lees verder »

TUIfly

Nederland   •   17 Reviews

TUIfly is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. De maatschappij vormt een onderdeel van de grootste Nederlandse reisorganisatie: TUI Nederland NV. Ze voert voornameli ... Lees verder »

Corendon Airlines

Zuid-Europa   •   47 Reviews

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit België, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in Brusse ... Lees verder »

Zuid-Europa   •   7 Reviews

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel reg ... Lees verder »

Nederland   •   6 Reviews

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM werd op 7 oktober 1919 opgericht voor Nederland en haar toenmalige ?koloniën?. KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Sinds de fusie in 2004 ... Lees verder »

Martinair

Nederland

Martinair is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die op 24 mei 1958 werd opgericht door Martin Schröder en John Block onder de naam Martin's Air Charter. In 1966 werd de naam gewijzigd in 'Martinair Holland'. Per 31 december 2008 maakt Martinair ... Lees verder »

Nederland   •   1 Review

De luchtvaartmaatschappij Transavia.com is een Nederlandse low cost lijndienst- en chartermaatschappij met de Luchthaven Schiphol als thuisbasis. Transavia.com opereert daarnaast vanaf Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en heeft een Franse t ... Lees verder »

Singapore Airlines

Azië   •   2 Reviews

About Singapore Airlines Singapore Airlines has come a long way since our founding in 1972, evolving from a regional airline to one of the most respected travel brands around the world. We fly one of the youngest aircraft fleets in the world to desti ... Lees verder »

China Airlines

Azië   •   3 Reviews

Al sinds haar oprichting in 1959 is China Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van Taiwan en inmiddels ook een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen van Azië. China Airlines vliegt vanaf Taoyuan International Airport (TPE) in Taiwan. ... Lees verder »

China Southern

Azië   •   5 Reviews

Al meer dan 32 jaar is China Southern Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van de Volksrepubliek China. Het hoofdkantoor van deze maatschappij bevindt zich op het ultramoderne Guangzhou Baiyun International Airport. China Southern beschikt ove ... Lees verder »

Korean Air

Azië

Korean Air, medeoprichter van SkyTeam, beschikt over een vloot van 133 moderne toestellen en behoort daarmee tot de twintig grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Korean Air voert circa 400 passagiersvluchten per dag uit naar 112 steden in 39 ... Lees verder »

Vietnam Airlines

Azië

Met een nieuwe en moderne vloot van 70 vliegtuigen tilt Vietnam Airlines de kwaliteit en het comfort van de vluchten naar een hoger niveau. Deze nationale luchtvaartmaatschappij is stevig verankerd in de traditionele Vietnamese cultuur en verbindt bi ... Lees verder »

Arkia

Azië   •   2 Reviews

Arkia Israeli Airlines is een luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Tel Aviv in Israël. Het is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij in Israël die binnenlandse diensten verleent en ook charters naar west Europa en het Middellandse Zeeg ... Lees verder »

Armavia

Azië

Armavia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Armenië. De thuisbasis van Armavia is de luchthaven Zvartnots International Airport gelegen in de hoofdstad van Armenië, Jerevan. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 35 beste ... Lees verder »

Azië   •   1 Review

Cathay Pacific Airways is een Aziatische luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongkong. De thuishaven is Hong Kong International Airport, wat ook wel bekend staat onder de naam Chek Lap Kok Airport. De luchtvaartmaatschappij opereert met een vloot van ... Lees verder »

El Al Israel Airlines

Azië   •   2 Reviews

El Al Israel Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël. Het hoofdkantoor bevindt zich op Ben Gurion International Airport nabij Tel Aviv. El Al gebruikt het IATA aangegeven symbool LY. El Al werd opgericht eind 1948, vlak na de o ... Lees verder »

Emirates

Azië   •   3 Reviews

Emirates is een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Thuishaven is Dubai International Airport van Dubai. Vanaf 27 juni 2010 maakt Emirates ook gebruik van de nieuwe luchthaven in Dubai: Al Maktoum International Airport. ... Lees verder »

EVA Air

Azië   •   1 Review

EVA Air is een luchtvaartmaatschappij die in 1989 opgericht is op Taiwan. De thuisbasis voor de onderneming is Taiwan Taoyuan International Airport wat in de buurt ligt van Taoyuan en Taipei. EVA Air is een volle dochter van de Evergreen Group, ee ... Lees verder »

Garuda Indonesia

Azië   •   1 Review

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Thuishaven is de luchthaven Soekarno-Hatta International Airport in Tangerang ... Lees verder »

Iran Air

Azië

Iran Air of Airline of the Islamic Republic of Iran is de nationale luchtvaartmaatschappij van Iran. De maatschappij heeft vluchten naar in totaal 60 bestemmingen, waarvan 35 international vluchten en 25 binnenlandse vluchten. De vrachtvloot vliegt o ... Lees verder »

Malaysia Airlines

Azië   •   2 Reviews

Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van ... Lees verder »