Austrian Airlines

Austrian Airlines is de grootste Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij en voert vluchten uit vanaf de luchthaven Wenen. Austrian Airlines is een lid van Star Alliance en vormt samen met Austrian Arrows en Lauda Air de Austrian Airlines Group. Deze groep werd in september 2009 opgekocht door Lufthansa.


Austrian Airlines Video


Austrian Airlines Reviews

  Nightmare service from ground crew at the gate

  We had a connecting flight with Austrian from Bangkok to Vienna and the connecting flight was also Austrian airline we can to the connecting gate 15 minutes before there were people walking in the gate access and we were refused because the gate was closed and that was 15 min before flight from Vienna to Düsseldorf The gate crew was very very rude and inflexible we could easily get boarded So we bought a new ticket € 700+ for 2 persons and waited 5 hours My advice I NEVER EVER FLY WITH AUSTRIAN DON’T DO IT!!!!

  Slechtste klantenservice ooit

  Ik ben zondag 16/07/17 van Amsterdam naar Caro gevlogen met een overstap in Wenen. De vlucht ging prima. Iets t koude vliegtuig, personeel was niet echt bepaald klantvriendelijk (maar ook niet weer onvriendelijk, voor de lage prijs zeur ik wat dat betreft niet.) Alleen, bij mijn aankomst in Caro bleek dat mijn baggage niet mee waren gegaan met de overstap. Nu, 5 dagen later, heb ik nog steeds geen baggage. Ook is de social-media team laks met het helpen. Mijn vragen worden totaal niet beantwoord, zelfs nog ontweken. De telefoonnummers werken niet of is een voice-band met 'n Duits stem. Ik zal nooit meer met Austrian Air vliegen en kijk zelfs heel erg tegenop mijn terugvlucht.

  Sterke punten
  - ???? - ????

  Zwakke punten
  - Klantenservice - Vriendelijkheid - Service - Bereikbaarheid (werkelijk een issue, ik werd namelijk letterlijk van kast naar muur en weer terug gewezen. Ik ben tot op heden zelfs nog steeds NIET geholpen!

  Onverantwoorde vlucht

  Op 31-05 j.l. vloog ik terug van Wenen naar Amsterdam. Normaal vliegen ze met Airbus, maar nu met Fokker 100. Vliegtuig zat tot de laatste stoel vol. Echter, er wordt niet gecontroleerd op handbagage. Sommige mensen veel te grote koffers en tassen en ook wel 2 stuks. Bagagebakken daarom snel vol. Captain kwam in de cabine en zei, "dan zit er niets anders op dan het onder en voor u neer te zetten. Levensgevaarlijk, wat in geval je snel het toestel moet verlaten, dan breekt er paniek uit. Hele koffers hadden mensen voor hun voeten, of liever naast hun voeten. Dat geeft een onveilig gevoel, en bovendien werkte de airco niet of nauwelijks. Ik zie er daarom tegenop om een volgende keer met Austrian te vliegen.

  Sterke punten
  Mensen aardig, service bij inchecken goed, prima confort op luchthaven Wenen.

  Zwakke punten
  Er wordt niet op de handbagage gelet, en dat is onverantwoord.

  Langeafstandsnachtmerrie in te smalle stoelen!

  Gekozen van wegen de prijs en de op TIX aangeprezen 4ster rating. Bleek dat de stoelen voor de langeafstandvlucht [wenen bankok en terug economy] gewoon te smal waren. Beenruimte is niet alles! Ik ben 1m75 en weeg 80kg, dus echt geen reus of dikkert maar, gezeten met twe ander mannen van vergelijkbare grootte konden wij niet naast mekaar zitten. Het eten was ook niet te vreten. Drinken [water] moest je zelf halen [naast de voermomenten] het mag duidelijk zijn dat Austrian gewoon n slaatje uit slaat door te veel te smalle stoelen in hun fliegtuigen te stoppen. Economy mag dan niet alles wezen maar dit hoef je niet te pikken, dus gewoon NIET MET AUSTRIAN VLIEGEN op de lange afstand.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  te smalle stoelen, dus te veel stoelen.

Bezoek Austrian Airlines

Schrijf je eigen review