West-Europa

Jetairfly

18 Reviews

Jetairfly is een Belgische luchtvaartmaatschappij die gebaseerd is in Zaventem, Brussel en lijnvluchten uitvoert naar 84 bestemmingen. Deze luchtvaartmaatschappij is ook de huiscarrier voor touroperator Jetair.Lees verder »
claimingo 486x60
Condor

8 Reviews

Condor (voluit: Condor Flugdienst) is een Duitse luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kelsterbach. Condor heeft haar belangrijkste hub in de luchthaven van Frankfurt en heeft daarnaast een secundaire hub op de luchthaven München.Lees verder »
Austrian Airlines

6 Reviews

Austrian Airlines is de grootste Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij en voert vluchten uit vanaf de luchthaven Wenen. Austrian Airlines is een lid van Star Alliance en vormt samen met Austrian Arrows en Lauda Air de Austrian Airlines Group. Deze groe

Lees verder »

6 Reviews

Het bedrijf easyJet is een Britse low-budget luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door de Griekse zakenman Stelios Haji-Ioannou.

Lees verder »
Aer Lingus

4 Reviews

Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. De kleuren van de vliegtuigen zijn groen en wit, en in het logo zit een klaverblad, de Seamr�g, het (niet-offici�le) nationale symbool van Ierland. De naam Aer Lingus is Iers-Ga

Lees verder »
claimingo 486x60
Ryanair

4 Reviews

Ryanair is de grootste low-fare luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in Europa. Daarnaast is het een van de weinige prijsvechters die daadwerkelijk winstgevend is. Het Ierse bedrijf werd opgericht in 1985 door de Ierse zakenman Tony RyanLees verder »
TUIfly

4 Reviews

TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in januari 2007 als gevolg van de fusie van Hapagfly en HLX.com. Ze opereren nu onder de gezamenlijke naam TUIfly.com. De namen Hapagfly en HLX.com verdwijnen van de toestellen. De rechtsLees verder »
British Airways

2 Reviews

British Airways is a full service global airline, offering year-round low fares with an extensive global route network. Our airline flies to and from centrally located airports and offers flights around the world. Book flights, great value hotels andLees verder »

2 Reviews

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Belgi�. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagie

Lees verder »
claimingo 486x60
Germanwings

2 Reviews

Germanwings is een Duitse low-cost luchtvaartmaatschappij. De maatschappij is in bezit van Eurowings Luftverkehrs AG, waarvan ook Lufthansa voor 49% aandeelhouder is.Lees verder »
Hahn Air

2 Reviews

Hahn Air is een luchtvaartmaatschappij met een basis op luchthaven Frankfurt-Hahn, gelegen in de buurt van de plaatsen Simmern en Kirchberg in Duitsland. Het bedrijf beheert tevens een vliegschool. De luchtvaartmaatschappij is ontstaan op 1 januari 1Lees verder »

2 Reviews

Lufthansa (Deutsche Lufthansa AG) is de grootste Duitse vliegmaatschappij, met een hoofdkwartier gelegen in Keulen. De belangrijkste luchthaven waarvan Lufthansa opereert is Frankfurt International Airport in Frankfurt am Main. Andere passagiershubs

Lees verder »
CityJet

1 Review

CityJet is een luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Dublin in Ierland. Air France-KLM is eigenaar van CityJet. De luchtvaartmaatschappij heeft naast haar thuisbasis in Dublin ook een hub op Londen City. Het voormalige VLM Airlines is in de loop Lees verder »
claimingo 486x60
Fly Edelweiss
FlyBe

1 Review

Flybe is een low-fare luchtvaartmaatschappij met als basis Exeter International Airport, Engeland. Het is de grootste onafhankelijke regionale luchtvaartmaatschappij in Europa en vliegt via 180 routes op 65 luchthavens.Lees verder »

1 Review

French bee, 1ère compagnie low cost et long courrier | French bee Réservez votre vol à prix mini pour La Réunion, Tahiti, San Francisco et Punta Cana au départ de Paris Orly avec French bee, compagnie sœur d'Air Caraïbes!Lees verder »
Swiss International Air Lines

1 Review

Swiss International Air Lines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zwitserland. Zij levert reguliere diensten in Europa en naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Haar belangrijkste hub is Zürich Airport (ZRH).Lees verder »
claimingo 486x60
Virgin Atlantic

1 Review

Virgin Atlantic Airways, meestal Virgin Atlantic genoemd, is een van de luchtvaartmaatschappijen van Richard Branson's Virgin Group, dat langeafstandsvluchten uitvoert tussen Londen en Noord-Amerika, de Caraïben, Afrika, Azië en Australië. De basisLees verder »
VLM Airlines

1 Review

VLM Airlines (Vlaamse Luchttransportmaatschappij) is een Belgische luchtvaartmaatschappij. VLM is in 100% eigendom van Air France-KLM dochter Cityjet. Ze voert vaste lijnvluchten uit naar hoofdzakelijk regionale luchthavens. Alle activiteiten worden Lees verder »
Air Glaciers
Air Zermatt

Zermatt-Matterhorn: Ferien in den Bergen & Alpen

Die offizielle Seite von Zermatt Tourismus bietet Hotels & Ferienwohnungen sowie alle Informationen für Urlaub in den Bergen der Schweizer Alpen.

Lees verder »
claimingo 486x60
BA CityFlyer

BA CityFlyer is a wholly-owned subsidiary of British Airways operating a network of UK domestic and European services from London City airport.Lees verder »
Comlux
Darwin Airline
Heliswiss International

Heliswiss International AG Speziallist Lastenflüge

Heliswiss International AG Transporte Montagen Logging Holztransport Lastenflüge Präzisionsarbeit Grosshelikopter fünf Tonnen ganze Welt

Lees verder »
claimingo 486x60