Onur Air - 37 Reviews

Last updated: 11 juni 2019
Onur Air Logo

32.4% aanbevolen, 37 Reviews

  1. Onur Air
  2. Onur Air Video
  3. Onur Air Reviews
  4. Schrijf ook een review over Onur Air

Niet tevreden over Onur Air? Probeer dan eens Vueling Airlines.

Onur Air

Onur Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die gestationeerd is in Istanboel, Turkije. De thuisbasis is Luchthaven AtatŁrk International (IST), Istanbul. In Nederland wordt de naam Komfly gebruikt, in Turkije heeft het bedrijf de naam Onur Air gehouden.

Onur Air Details

Hits: 2358

URL: https://www.onurair.com/en/

CategorieŽn: Zuid-Europa

Reviews: 37

Onur Air Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/E6eU0KClh1I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


claimingo 486x60

Onur Air reviews (37):

Onur Air - Waardeloos

0

Review:
Ik moest vliegen vanuit dusseldorf, moest een uur eerder aanwezig zijn om in te checken. Had autopech in Duitsland, uiteindelijk via anwb opgelost, kwam een uur en 5 minuten van te voren bij incheckbalie aan maar de personeel was al klaar met werken. Vriendelijk gevraagd of ze me konden helpen, werdt netjes doorgestuurd naar een infobalie die 8 minuten verderop zat en werdt me duidelijk gemaakt dat ik te laat was! Daar gaat je vlucht en sta je in Duitsland met een kleine kind, klantenservice opgebeld in Turkije maar nee hoor niemand die je wilt helpen en niemand die begrip toont! De mensen van de incheckbalie waren al klaar om te vertrekken terwijl ik nog 5 min had, dankjewel heeft me 700euro extra gekost, maar ben wel met Turkish Airlines gevlogen waar ze je wel helpen en ook nog eens klantvriendelijk zijn.

Voor mij en me hele familie en omgeving nooit meer onur air, elke x van de kastje naar de muur gestuurd en niet eens begrip kunnen tonen.

WAARDELOZE MAATSCHAPPIJ
WEGGEGOOID GELD
WAARDELOZE SERVICE

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Mehmet beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - Ervaring onur air Dusseldorf Antalya mei 2018

0

Review:
Heenvlucht met oude Airbus A 320, stoelen en opklaptafeltje met verfkwast bijgewerkt, wel genoeg beenruimte ( ben zelf 1.85 mtr.) cabinepersoneel ongeïnteresseerd sprak nauwelijks Engels. Is duidelijk georiënteerd op Turks publiek. Terugreis geboekt bij operator om 11 uur smorgens, werd enkele dagen vervroegd naar 7.20 dus om 4.20 vertrek uit hotel.
Tijdens inchecken verzoek om stoelen gangpad, was geen probleem.... nadat we door douane waren bleek dat we aan het raam zaten. Stoelruimte rampzalig, we konden de benen niet voor ons plaatsen. Vervolgens kantelden voorpassagiers stoel naar achter waarbij deze relatief korte mensen met de benen over elkaar konden zitten.Deze mensen zeiden dat we maar ergens anders moesten gaan zitten, terwijl alle stoelen bezet waren. Kabinepersoneel hier vriendelijk op aangesproken, werd genegeerd. Vervolgens werd ons 30 minuten voor landing op niet misteverstane wijze duidelijk gemaakt tafeltjes op te klappen, en iPad uit te zetten, en stoelen recht te zetten. We gaven hieraan gevolg, de passagiers voor ons lieten de stoelen in de slaapstand staan tot na de landing. Ons verzoek aan kabinepersoneel om de passagiers voor ons te verzoeken stoelen rechtop te zetten werd wederom genegegeerd. De armleuningen werkten niet goed en zaten los.
Voor ons geen Onur Air meer.

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Zwak ongeïnteresseerd kabinepersoneel
Houden zich niet aan veiligheidseisen (stoelen recht voor landing)
Weinig beenruimte
Afspraken plaatsreservering vertrektijden worden niet nagekomen.
Duidelijke voorkeur voor reizigers met Turkse nationaliteit.

Rob Nijsse beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - ONUR AIR OK!

0

Review:
Ik zie hier enorm veel klachten rond ONUR air. Wij vertrokken in juli 2015 met Onur Air richting Bodrum. Vriendelijke hostessen, uitleg ook in het Frans én het Nederlands zowel op heen als terugvlucht. Er was geen Whiskey te koop aan boord zoals in de catalogus vermeld (ik had graag een paar flessen meegenomen met mijn gezelschap) Prijzen zijn absoluut normaal voor maaltijden bij een low cost maatschappij. Bediening is niet erg vlug maar je krijgt altijd koeken naar je geld. Ik ben Qatar Airways gewend en dat is natuurlijk onvergelijkbaar.

Sterke punten:
Vriendelijke hostessen
Taalkennis
Goede vlucht, tijden gerespecteerd

Zwakke punten:
Weinig beenruimte
Geen entertainment (normaal bij low cost)

Onur Air - Vreemde stewardessen

0

Review:
Op 18-9 van antalya naar keulen gevlogen. Bij binnenkomst van het vliegtuig kreeg ik erg arrogante blikken van de stewardessen naar me geworpen, waarna ze tegen elkaar zeiden, in het engels zodat ik het ook zou horen: look at her, I dont like her she thinks she is pretty.... Ik wist niet wat ik meemaakte, stond helemaal versteld. Uiteindelijk maar mijn mond gehouden en een prima vlucht gehad. Maar door deze ervaring voor mij geen onur air meer.

Sterke punten:
Netjes, schoon vliegtuig. Vertrok optijd

Zwakke punten:
Vreemde stewardessen, erg weinig beenruimte

Anne beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - Eigenlijk niet meer.

0

Review:
Vertrek op tijd maar met 20 cm beenruimte wel erg weinig.
Slechts Engels spreken maar wel vriendelijk.
Duur catering maar hebben wij ook gehad bij andere maatschappijen.
Voorste stoelen op heenvlucht tot 6x verkocht...
Onze stoelen doorgezakt en de leuningen konden niet worden open geklapt.
Stoelverstelling stuk.
Interieur in belabberte staat.
Verder toch een goede vlucht gehad.
Terugvlucht geen A320 maar A 321 in veel betere staat.
Als laatste ingeschekt en zoals altijd gevraagd voor extra beenruimte, dat was ok vertelde ze.
De boardingcart ontvangen en daar stond 12 e en f op.
Verdorie,dacht ik, zetten ze mij nog aan de binnenkant.
Vertrek was vertraagd van 23.59 naar 01.30 wat uiteindelijk 2.40 werd zonder ook maar iets van informatie te ontvangen.
Ingestapt en tot onze grote verbazing plaatsen op de vleugels en zowat liggend naar huis gevlogen.

Kortom, normaal erg weinig beenruimte, bij die andere uit Nederland toch een stuk meer ruimte.

Zwakke punten:
Bij vertraging geen info
Weinig beenruimte
Prijzen zoals bij iedere maatschappij erg hoog.

Onur Air - Meest onbeschoft personeel ooit

0

Review:
We zijn een gezin met 2 kleine kinderen van anderhalf en vijf jaar. Op 10/08/2015 vlogen we terug van antalya naar Brussel met Onur Air. Toen we one bagage wilden inchecken in antalya, kregen we te horen dat onze uitgeprinte vliegtuig tickets niet geldig waren en dat onze namen niet in hun systeem stond. De verantwoordelijke van Onur Air begon tegen ons in het Turks te roepen en daarna in het Engels om te zeggen dat we onze bagage moesten nemen en dat we moesten oprotten. Letterlijk als honden werden we weggejaagd van de check in balie door deze mevrouw van Onur air. Aan de check in balie stond iemand van sunweb waarbij we onze reis hadden geboekt. Zij heeft dan ervoor gezorgd dat we onze vliegtuig tickets kregen maar op voorwaarde dat we moesten wachten totdat iedereen ingechecked was. Toen we uiteindelijk konden inchecken, stonden we nog even na te praten met de sunweb medewerkster. Op dat moment onderbrak iemand van onur air ons gesprek en was tegen ons, met de nodige onvriendelijke gebaren, in Turks aan het praten en liet ons duidelijk weten dat we moesten verdwijnen uit haar zicht. Kortom, dit is geen opgeleid personeel maar meest onbeschoft en ongemanierd personeel ooit. Mijd deze maatschappij als de pest.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Mister x beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - Prima prijsvechter

0

Review:
In april 2015 voor het eerst met Onur Air gevlogen. Ik heb een aangename ervaring. Ok, als je gewend bent om met een luxere maatschappij te vliegen is het even schrikken, maar dat is bij alle prijsvechters zo. Vriendelijke medewerkers, vlotte service, verzorgd vliegtuig. Top!

Ilse de Br beveelt Onur Air aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - HORROR

1

Review:
in de terminal ruim 15!!!! uren opgesloten, geen info en eten/drinken.
piloot weigerde te vliegen.
daarna vervangend vliegtuig met motorische problemen, iedereen was histerisch en gilde.

ONUR AIR is een onbetrouwbare en klantonvriendelijke maatschappij.

ADVIES: betaal iets meer voor een betrouwbare maatschappij.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

T. Inia beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - Stoelreservering altijd problemen

0

Review:
We weren dat Onur air een budget charter maatschappij is en door het prijsvechten niet de hoogste prijs rekend maar als je toch iets meer wilt en daarvoor betaald dan ga je ervan uit dat je dat ook geleverd krijgt. Stoelreservering is voor mij en mijn vriendin noodzakelijk daar onze lengte en bijkomende claustofobie. Het is ons dan ook deze ker weer overkomen dat de stoelreservering wederom verloren is gegaan op de terugreis vanuit Dalaman.
Dit betekend dus dat deze stoelen dubbel betaald zijn. Onur air maakt namelijk wel reclame over de extra mogelijkheden . Zelf op de incheckbalie staat dit volop aangegeven.
Klagen heeft naar mijn inzien geen enkele zin . Een telefoonnummer in Turkije. Dan weet ik al genoeg . Het is dat ik beter weet over hoe de Turkse bevolking zich zeer gastvrij gedraagt maar luchtvaartmaatschappijen en personeel op vliegvelden maken kennelijk geen deel uit van deze cultuur.
Fluiten naar je centen dus ook voor mij geld dat als het even kan, GEEN ONUR AIR.

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Slecht Engels sprekend personeel.
Slechte service.
Stoelreservering een grote aanfluiting.
Slechte klachten afhandeling.
Hoge prijzen aan boord.
Slechte kwaliteit eten.
Veiligheid.
Etc. Etc.

Kees V beveelt Onur Air NIET aan bij vrienden/bekenden

Onur Air - Niet zo verkeerd

0

Review:
Onlangs terug gekomen van een heerlijke vakantie in Bodrum. Na sommige ervaringen te hebben gelezen, maakte ik me best veel zorgen om mijn vlucht naar en van Turkije. Als ik eerlijk ben, is mij dit reuze meegevallen.

Mijn vlucht vertrok 2x op tijd en 2x ruim op tijd geland. De service van de cabin crew was normaal, wat je gewoon verwacht. Helaas waren de prijzen voor eten en drinken aan de hoge kant. Wat ik bij veel vakantie airlines vindt. Daardoor eet en drink ik wat op het vliegveld, ook niet goedkoop maar mag het meenemen in het vliegtuig. Ik heb niks op of aan te merken over Onur air. Gelukkig zat ik bij de passagiers die wel een goede ervaring met Onur air heb gehad.

Soms klagen mensen om de kleinste dingen, weinig betalen, maar wel behandeld willen worden als Business class passagiers.

Sterke punten:
- Beenruimte
- Prijsverhouding
- Nette inrichting
- Vertrekken en landen op tijd

Zwakke punten:
- Gebrekkig Engels
- Prijzen voor eten en frisdrank
- Geen entertainment (geen film en geen vluchtmap)

Louis beveelt Onur Air aan bij vrienden/bekenden

claimingo 486x60

Schrijf ook een review over Onur Air

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Onur Air aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Onur Air aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Onur Air


Home Ľ Zuid-Europa Ľ Onur Air