Onur Air

Onur Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die gestationeerd is in Istanboel, Turkije. De thuisbasis is Luchthaven Atatürk International (IST), Istanbul. In Nederland wordt de naam Komfly gebruikt, in Turkije heeft het bedrijf de naam Onur Air gehouden.

Onur Air Video


Onur Air Reviews

  Prima prijsvechter

  In april 2015 voor het eerst met Onur Air gevlogen. Ik heb een aangename ervaring. Ok, als je gewend bent om met een luxere maatschappij te vliegen is het even schrikken, maar dat is bij alle prijsvechters zo. Vriendelijke medewerkers, vlotte service, verzorgd vliegtuig. Top!

  Niet zo verkeerd

  Onlangs terug gekomen van een heerlijke vakantie in Bodrum. Na sommige ervaringen te hebben gelezen, maakte ik me best veel zorgen om mijn vlucht naar en van Turkije. Als ik eerlijk ben, is mij dit reuze meegevallen. Mijn vlucht vertrok 2x op tijd en 2x ruim op tijd geland. De service van de cabin crew was normaal, wat je gewoon verwacht. Helaas waren de prijzen voor eten en drinken aan de hoge kant. Wat ik bij veel vakantie airlines vindt. Daardoor eet en drink ik wat op het vliegveld, ook niet goedkoop maar mag het meenemen in het vliegtuig. Ik heb niks op of aan te merken over Onur air. Gelukkig zat ik bij de passagiers die wel een goede ervaring met Onur air heb gehad. Soms klagen mensen om de kleinste dingen, weinig betalen, maar wel behandeld willen worden als Business class passagiers.

  Sterke punten
  - Beenruimte - Prijsverhouding - Nette inrichting - Vertrekken en landen op tijd

  Zwakke punten
  - Gebrekkig Engels - Prijzen voor eten en frisdrank - Geen entertainment (geen film en geen vluchtmap)

  Prima vlucht gehad!

  Wat een gezeur allemaal op deze site over Onur Air. Wij hebben een prima vlucht naar Turkije gehad. Op de heenweg hadden we een kleine vertraging van 20 minuten, maar dit hebben we in-gevlogen, want we zijn zelf nog voor de geplande eindtijd geland. De stewardessen spreken idd wat gebrekkig Engels, maar heb je daar nu zoveel last van? De prijzen in het vliegtuig voor artikelen en consumpties zijn hoger, maar dit is bij iedere maatschappij en dat weet je van te voren. Wil je dit niet betalen, zorg dat je zelf e.e.a. bij je hebt! De beenruimte op de heenweg was beter als op de terugweg. Heen hadden we een groter vliegtuig als terug. Heen was prima, terug was het wat krap met mijn lengte van 183cm, maar ach, zo lang zit je nu ook weer niet opgesloten. Al met al: prima waar voor je geld!

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Wat minder beenruimte

  Prima vlucht!

  We zijn net terug uit Turkije, zowel heen als terug gevlogen met Onur air en we zijn heel tevreden. Vliegtuigen vertrokken keurig op tijd, beenruimte is niet riant maar genoeg, personeel is vriendelijk en geeft behalve in Turks ook duidelijke uitleg in Engels. De prijzen in het vliegtuig voor drankjes e.d. zijn wel heel hoog, beter koop je na de douane drinken en laat dat sealen, makkelijk genoeg. Kort en goed: Onur air is een prima vliegmaatschappij!

  Sterke punten
  Goedkoop Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Beenruimte iets krap Drankjes duur

  Prima maatschappij

  Ben net terug uit Turkije, zowel de heen als de terug vlucht prima op tijd redelijke zit ruimte, de ene kant groter als de andere ,niks te klagen daar is de prijs ook naar. Ontzettend slecht Engels sprekende gezagvoerder, purser deed het veel beter.

  Sterke punten
  Aardige bemanning, bij andere maatschappijen zijn ze ook niet altijd vriendelijk.

  fantastisch!!!!!!

  de survice aan boord was goed we kregen eten en gingen op, tijd weg naar marmaris daar met bus. vriendlijk personeel en goed personeel op schiphol heel erg ok!!!!!!! aaleen been ruinte wijnig maar ok

  Sterke punten
  personeel

  Zwakke punten
  nee

  Mijn eerste vliegreis

  Voor het eerst in mijn leven in een vliegtuig. Ik was al vreselijk zenuwachtig, maar toen ik hoorde dat we met Onur Air zouden vliegen waar ik de verschrikkelijkste dingen over gehoord en gelezen had, werd ik echt vreselijk bang. Maar wat viel het mee ! schoon vliegtuig, aardig personeel, rustige vlucht en landig. Ja de beenruimte is wat krap, maar het was maar een korte vlucht, dus ach.. Geen vertraging, alles verliep volgens schema. Volgende keer ga ik zo weer met Onur Air (Y)

  Sterke punten
  Prima toestel, prettige vlucht, geen vertraging, vriendelijk personeel. en natuurlijk de prijs.

  Zwakke punten
  Weinig beenruimte.

  super

  Wij zijn net terug van een super vakantie naar turkije. Van te voren alle negatieve reakties over onur air gelezen, we wilden bijna thuisblijven !!!!! Nou wij hebben nergens last van gehad, schoon vliegtuig, vriendelijk personeel, kindvriendelijk, niet meer of minder beenruimte dan bij andere maatschappijen, dus al die negatieve verhalen kunnen wij ons beslist niet bij aansluiten. Volgend jaar zeker weer met onur air.

  Ervaring met Onur Air

  Na veel horrorverhalen op internet te hebben gelezen toch een beetje met Knikkende knie?n op 1-8 in Eindhoven bij Onur Air ingestapt. Gelukkig bijna geen enkel negatief puntje kunnen ontdekken. Het was een modern vliegtuig en redelijk vriendelijk personeel, je moet betalen voor eten en drinken maar dat is al bijna overal. Het eten was alleen toen wij aan de beurt waren bijna op! Verder een rustige vlucht gehad en een zachte landing in Alanya. Bij de terugreis met Pegasus heel wat meer peentjes gezweet.

  Sterke punten
  Prima modern toestel, prettige vlucht, geen vertraging .

  Zwakke punten
  Te weinig eten aan boord (dat je overigens zelf moet betalen)

  Prima

  Met Onur naar Antalya gevlogen en alles was prima. Stewardessen spraken matig Engels maar goed Duits, dus geen probleem.

  Sterke punten
  Keurig op tijd en aan boord goed georganiseerd.

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Onur Air

Schrijf je eigen review