Lufthansa

Lufthansa (Deutsche Lufthansa AG) is de grootste Duitse vliegmaatschappij, met een hoofdkwartier gelegen in Keulen. De belangrijkste luchthaven waarvan Lufthansa opereert is Frankfurt International Airport in Frankfurt am Main. Andere passagiershubs van het bedrijf bevinden zich op Franz Josef Strau� International Airport in M�nchen en Luchthaven D�sseldorf International. Lufthansa is een van de oprichters van Star Alliance, een van 's werelds belangrijkste samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen. De Lufthansa Groep opereert met 432 vliegtuigen en biedt wereldwijd werk aan ongeveer 97.000 mensen.


Lufthansa Video


Lufthansa Reviews

  Klantendienst - welke klantendienst ????

  Probleem : ik betaal online maar krijg geen bevestiging van boeking dus : geld kwijt maar geen boeking en geen tickets. Na ettelijke mails te hebben gestuurd, telefoontjes naar verschillende servicenummers, meer dan 2 u luisteren naar bandjes die mij om geduld vragen met belofte mij snel te helpen en na 5 verschillende medewerkers te hebben gesproken is er na 4 dagen nog niks ondernomen om probleem te bekijken of op te lossen. Op mails wordt niet geantwoord buiten de standaard- ontvangstmails.

  Sterke punten
  - doen alsof ze klantvriendelijk zijn - hokjesdenken en doorverwijzen

  Zwakke punten
  - betalende servicenummers - onduidelijke opties bij bellen - eindeloze wachttijden (na 30 minuten nog altijd een bandje) - geen service

  Nog minder dan Ryanair!

  Vlucht naar Mnchen geboekt met tussenlanding in Frankfurt, zittend in het vliegtuig op Schiphol mailtje vlucht geannuleerd, en zoek het maar uit. In Frankfurt megarij bij servicedesk, antwoord u kunt met uw boardingkaart opnieuw inchecken voor de volgende vlucht. Ieder uur gaat er een vlucht en wat denken je wat, over 5 uur kan ik door. Dat riekt naar ticket fraude!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen hun beloftes niet, en communiceren niet tijdig en compleet.

Bezoek Lufthansa

Schrijf je eigen review