Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Belgi�. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagiers.


Brussels Airlines Video


Brussels Airlines Reviews

 • Wij kochten 4 tickets + 1 reiskoffer heen en terug Brussel - Zagreb. Dit alles samen voor 320 euro. Daags voor vertrek merkten we dat we een typefouten hadden gemaakt in de voornaam van één van onze kinderen. Bijgevolg diende de voornaam van één passagier te worden gecorrigeerd. Dat hiervoor een faire fee wordt aangerekend vormt voor ons geen enkel probleem. Toch willen wij jullie graag informeren dat Brussels Airlines hiervoor 480 euro aanrekent bovenop de reeds betaalde prijs! Ter vergelijking bij Ryan Air kost deze rechtzetting 15 euro. De onverschilligheid van de dame aan de lijn kregen we er wel gratis bij. Alleszins ons zien ze nooit meer terug.

  Door Ann op 14 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij boeken voortijdig een vlucht bij BrusselsAirlines voor een bepaalde datum en tijdstip van vertrek heen en terug. Voor de derde keer worden de vluchttijden gewijzigd i.v.m planning. Dat had men van tevoren al lang kunnen regelen. Voor mij de laatste keer dat ik met deze maatschappij zal vliegen.

  Zwakke punten
  Vluchttijden en BrusselsAirlines incheckbalie op Malaga. Anderhalf uur voor vertrek komen de medewerkers aan de balie.

  Door Ruud op 8 augustus 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Brussels Airlines

Schrijf je eigen review