Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Belgi�. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagiers.Brussels Airlines VideoBrussels Airlines Reviews

  Woekerprijzen

  Wij kochten 4 tickets + 1 reiskoffer heen en terug Brussel - Zagreb. Dit alles samen voor 320 euro. Daags voor vertrek merkten we dat we een typefouten hadden gemaakt in de voornaam van n van onze kinderen. Bijgevolg diende de voornaam van n passagier te worden gecorrigeerd. Dat hiervoor een faire fee wordt aangerekend vormt voor ons geen enkel probleem. Toch willen wij jullie graag informeren dat Brussels Airlines hiervoor 480 euro aanrekent bovenop de reeds betaalde prijs! Ter vergelijking bij Ryan Air kost deze rechtzetting 15 euro. De onverschilligheid van de dame aan de lijn kregen we er wel gratis bij. Alleszins ons zien ze nooit meer terug.

  Geboekt en vluchttijden veranderen

  Wij boeken voortijdig een vlucht bij BrusselsAirlines voor een bepaalde datum en tijdstip van vertrek heen en terug. Voor de derde keer worden de vluchttijden gewijzigd i.v.m planning. Dat had men van tevoren al lang kunnen regelen. Voor mij de laatste keer dat ik met deze maatschappij zal vliegen.

  Zwakke punten
  Vluchttijden en BrusselsAirlines incheckbalie op Malaga. Anderhalf uur voor vertrek komen de medewerkers aan de balie.

Bezoek Brussels Airlines

Schrijf je eigen review