TUIfly

TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in januari 2007 als gevolg van de fusie van Hapagfly en HLX.com. Ze opereren nu onder de gezamenlijke naam TUIfly.com. De namen Hapagfly en HLX.com verdwijnen van de toestellen. De rechtspersonen (bedrijven) Hapag Lloyd Express GmbH (HLX.com) en Hapag Lloyd Flug GmbH (Hapagfly) blijven bestaan, maar werken beiden onder dezelfde merknaam. Opvallend is dat bij de nieuw ontstane maatschappij de toestellen worden opgespoten in de gele HLX-kleur, met het TUI logo. De kenmerkende blauwe kleur van TUI is zodoende niet terug te vinden in de kleurstelling van de vliegtuigen.

TUIfly Reviews

  Eindeloos de kluit belazeren

  Wij vlogen met 10 man met TUI naar Mallorca en kregen in de bus naar het hotel twee enveloppen met reclame-shit. Dat was alles! We hebben "Anneke" slechts virtueel ervaren zelfs het receptiepersoneel kende haar niet. Toch durft TUI staande te houden dat er een goede samenwerking is met "Anneke" en dat deze receptiemedewerk(st)ers de map actueel houden. Pertinente onwaarheid! Niemand kon ons in contact brengen met "Anneke", we mochten zelf uitzoeken hoe laat de bus ons weer zou ophalen. Zelfs de in de map beschreven contacten o.a. sms, [email protected], [email protected], en het 06-nummer reageerden niet. Ook het bezochte TUI-center was volgens de omringende winkels nooit open. Op deze zaken heb ik een klacht ingediend. Wat heb ik bereikt? Nulkommanul! TUI-medewerkster Dajenne komt niet verder dan een eindeloze ontkenning hoezeer 10 klanten + 4 receptiemedewerk(st)ers ook gedegen de waarheid weergeven. TUI blijkt slecht zr bedreven in het s

  Sterke punten
  Uiterst bedreven in het weergeven van onwaarheid.

  Zwakke punten
  Het maar niet willen toegeven.

  Vliegen met Tui Fly

  Vakantiereis geboekt bij Tui,tickets ontvangen en wat schetst mijn verbazing we vliegen met de Roemeense prijsvechter Blue Air die onder de vlag van Tui opereerd. Toestel ongeveer 20 jaar oud heeft een Roemeense bemanning met 1Tui medewerker voor de vertaling. Heb geprobeerd om een dag eerder of later te vertrekken met een eigen toestel maar dit kan alleen tegen 50% annuleringskosten. Er valt met de klantenservice niet te onderhandelen, voor mij nooit meer met Tui op vakantie.

  Sterke punten
  Geen

  Een soort Easy jet

  Het personeel is alleen maar bezig met afrekenen van ieder drankje. Dit gaat ten koste van de service. Van Orlando via Miami naar Amstedam 2x een klein bekertje water en een kopje thee. Bij een nachtvlucht de temp. Op 25 gr. Zetten en de passagier worden vanzelf duf en uitgedroogd. Vraag 25 euro pp meer en bied soda's gratis aan. Dit verbeterd de service enorm. Ook miste ik s'nachts een rondlopende stewardess met een dienblad met water voor passagiers die wakker zijn en iets willen drinken. De vliegtuigen zijn mooi en modern. Maar het blijft een soort van easy jet naar de VS. Wij vliegen liever Delta-KLM voor de betere service en geen gedoe met voor alles bij te betalen. De enige reden om met Tuifly te vliegen is een aanbieding waarbij het prijsverschil te groot wordt, niet voor ons plezier

  Sterke punten
  Mooie moderne vliegtuigen.

  Zwakke punten
  Service

  tuifly.com onbereikbaar

  Ikhad een vlucht geboekt en moest dat na een paar dagen omboeken. nu wil het geval dat ze dat dubbel berekend hebben. maar ik kan ze niet bereiken. alle nrs. zeggen No connextion en het contactformulier wordt ook niet beantwoord. Hoe krijg ik mijn geld terug???

Bezoek TUIfly

Schrijf je eigen review