TAP Portugal - 4 Reviews

Last updated: 10 oktober 2018
TAP Portugal Logo

16.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. TAP Portugal
  2. TAP Portugal Video
  3. TAP Portugal Reviews
  4. Schrijf ook een review over TAP Portugal

Niet tevreden over TAP Portugal? Probeer dan eens Vueling Airlines.

TAP Portugal

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met als basis Lissabon. Het vliegt op bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

TAP Portugal Details

Hits: 456

URL: http://www.flytap.com/

CategorieŽn: Zuid-Europa

Reviews: 4

TAP Portugal Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/24_Mmu_HIwY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


claimingo 486x60

TAP Portugal reviews (4):

TAP Portugal - Geweigerd op vlucht TAP vanwegen systeemfout van T

0

Review:
Op 23 juli 2018 van Amsterdam naar Lissabon gevlogen (Tap 663), vervolgens 7u.15 min. gewacht (overstaptijd) voor onze aansluitende vlucht. Wij staan in de rij om in te stappen voor de vlucht Tap 1909 (die bijna een uur vertraging had) naar Faro, wordt er gezegd dat we even moeten wachten er is een probleempje maar dat lossen ze op. Vervolgens stapt iedereen in en wordt er gezegd jullie mogen niet mee, ga maar naar de Tap service balie die niet te vinden was. Na lang zoeken en iedereen vragen vond ik de customer service balie, die nog net open was, en krijg ik een nieuwe vlucht voor de volgende morgen en moet ik met mijn zoontje van 6 maar op het vliegveld slapen. Ik heb geen recht op een hotelvergoeding omdat het door een fout in het systeem komt dat wij niet mee mochten vliegen. Dat kon volgens Tap soms gebeuren en dan heb je pech en nergens recht op. Vervolgens toch maar naar het dichstbijzijnde hotel gegaan en 170 euro aan een kamer moeten uitgeven.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer onbeschoft personeel, geen vergoeding voor hotel omdat de fout aan het systeem lag en volgens TAP niet aan TAP, het woord klantenservice kennen ze niet

anoniem beveelt TAP Portugal NIET aan bij vrienden/bekenden

TAP Portugal - 2 dagen vertraagd, geen reactie van TAP op ingestu

0

Review:
Van Marokko naar Amsterdam met een stop in Lissabon. Eerst na uren (minstens 5 uur) wachten 's avonds laat pas naar een hotel gebracht terwijl 's middags al bleek dat we die dag/avond niet meer zouden vliegen. Communicatie/informatie zeer slecht van het grondpersoneel in Marokko, de vrouwen bij de desk schreeuwden naar gestrande reizigers en liepen boos weg, zonder enige excuses voor al het ongemak. In het hotel ontbijtvoucher voor hotel ernaast, hier bedorven omelet. Bij attenderen van de bedorven stukken en dat de omelet niet blauw hoort te zijn (het smaakte ook bedorven, helaas al in mijn mond gedaan) begon de de floormanager mij zeer respectloos uit te kafferen. Die dag weer vertraging en verplichte overnachting in Lissabon, leuk als je 's middags de stad zou kunnen bekijken maar door vertraging (wederom in Marokko zonder informatie afwachten totdat er een vliegtuig ergens bij een gate verschijnt...) niet meer mogelijk. Twee dagen later dan gepland in Amsterdam. Overigens waren er andere reizigers die rechtstreekse vlucht bij een andere maatschappij aangeboden hebben gekregen, toen wij hier om vroegen zijn we voorgelogen dat ook de andere reizigers in hetzelfde vliegtuig zouden komen te zitten als ons. Klacht over twee dagen vertraagd ingediend bij TAP en hierop geen reactie gekregen, niet eens een excuus.

Sterke punten:
prijs, hoewel ik volgende keer liever meer betaal en krijg waar ik voor betaal.

Zwakke punten:
gebrek aan communicatie/informatie, geen verantwoordelijkheid nemen, onbeleefd klantonvriendelijk personeel, slechte vervangende vluchtoptie

n.v.t. beveelt TAP Portugal NIET aan bij vrienden/bekenden

TAP Portugal - Altijd vertraging

0

Review:
Twee keer een vakantie met TAP naar Portugal gereisd. Beide keren Lissabon. Twee keer stevige vertraging, resp. 2,5 en 4 uur, beide pas aangekondigd kort voor de oorspronkelijke vertrektijd (laatste keer pas tegen boardingtijd!). Vertrekt de vlucht eindelijk, spreekt de crew zeer slecht, onbegrijpelijk Engels.

Wat ook opviel is dat op het vertrekbord in Lissabon ongeveer 80% van de TAP-vluchten vertraging had, variërend van een uurtje tot een hele dag.

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Vaak te laat. Slecht Engels sprekende crew die je niet begrijpt.

nvt beveelt TAP Portugal NIET aan bij vrienden/bekenden

TAP Portugal - Zoekraken koffers

0

Review:
Zijn op 22januari met TAP naar Sevilla gevlogen via Lissabon. In lissabon zijn wij gezien het aantal passagiers gevlogen met een klein vliegtuig , een Beechctaft 1900 Sevilla , 1koffer van onze vrienden waarmee wij op vakantie gingen zoekgeraakt. Verbleven 4dagen in sevilla Aangifte van vermissing op luchthaven Sevilla gedaan. Dinsdag 24januari werd het koffer alsnog bezorgd. Hebben voor die dagen wel kleding moeten kopen (noodgedwongen).
Terugreis wederom maar nu van ons beiden koffers weg, weer aangifte van vermissing gedaan. Aldaar werd ons verteld dat de koffers te zwaar waren 16,5kg en 21 kg (in dit koffer zaten ook de gekochte kleding) en men vertelde ons dat het laadruim vol was . Naar onze mening was dit niet mogelijk , gezien het feit dat het vliegtuig maar voor de helft vol was. Ook wil ik mededelen dat wij als 2e hadden ingecheckt. Omdat de baliemedewerkst er ons vetelde dat bij de eerste incheck wel eens iets fout kon gaan. .


Bij deze wil ik een klacht indienen omtrent bovengenoemd voorval, ik hoop bij deze dat ik Uvoldoende heb geinformeerd. Gezien bovegenoemde ervaring hebben wij geen vertrouwen meer in de luchtvaartmaatshappij TAP

familie Weichelt en familie van Bijnen


Ticketnummer: 0822160255611
Vluchtnummer TP611 en TP618
Vluchtnummer TP1058 en TP1057.

Sterke punten:
Goede verzorging en vriendelijke stewardessen

Zwakke punten:
Zeer slecht grondpersoneel

Weichelt beveelt TAP Portugal NIET aan bij vrienden/bekenden

claimingo 486x60

Schrijf ook een review over TAP Portugal

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TAP Portugal aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TAP Portugal aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TAP Portugal


Home Ľ Zuid-Europa Ľ TAP Portugal