Reviews van deze auteur

Zoekraken koffers

Review over TAP Portugal

Zijn op 22januari met TAP naar Sevilla gevlogen via Lissabon. In lissabon zijn wij gezien het aantal passagiers gevlogen met een klein vliegtuig , een Beechctaft 1900 Sevilla , 1koffer van onze vrienden waarmee wij op vakantie gingen zoekgeraakt. Verbleven 4dagen in sevilla Aangifte van vermissing op luchthaven Sevilla gedaan. Dinsdag 24januari werd het koffer alsnog bezorgd. Hebben voor die dagen wel kleding moeten kopen (noodgedwongen).
Terugreis wederom maar nu van ons beiden koffers weg, weer aangifte van vermissing gedaan. Aldaar werd ons verteld dat de koffers te zwaar waren 16,5kg en 21 kg (in dit koffer zaten ook de gekochte kleding) en men vertelde ons dat het laadruim vol was . Naar onze mening was dit niet mogelijk , gezien het feit dat het vliegtuig maar voor de helft vol was. Ook wil ik mededelen dat wij als 2e hadden ingecheckt. Omdat de baliemedewerkst er ons vetelde dat bij de eerste incheck wel eens iets fout kon gaan. .


Bij deze wil ik een klacht indienen omtrent bovengenoemd voorval, ik hoop bij deze dat ik Uvoldoende heb geinformeerd. Gezien bovegenoemde ervaring hebben wij geen vertrouwen meer in de luchtvaartmaatshappij TAP

familie Weichelt en familie van Bijnen


Ticketnummer: 0822160255611
Vluchtnummer TP611 en TP618
Vluchtnummer TP1058 en TP1057.

Sterke punten
Goede verzorging en vriendelijke stewardessen

Zwakke punten
Zeer slecht grondpersoneel

reacties: