United Airlines

United Airlines, vaak afgekort tot United, is ��n van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Sinds 1 oktober 2010 is United Airlines gefuseerd met Continental Airlines tot ��n luchtvaartmaatschappij met de naam van United en het logo van Continental. Het bedrijf heeft een waarde van 3,2 miljard Amerikaanse dollar. Het "nieuwe" United Airlines zal naar verwachting 144 miljoen passagiers per jaar vanuit tien hubs naar 370 bestemmingen in 59 landen vervoeren.


United Airlines Video


United Airlines Reviews

  Klant onvriendelijk cabine personeel

  Wij hebben business class gevlogen naar New Orleans met united Airlines.
  Het eten en vliegen was perfect. De verzorging en begrip van het cabine personeel was heel erg arrogant.Je moest maar meteen begrijpen wat ze bedoelen als ze je aanspreken anders ontstaat er een geïrriteerde blik.Beslist niet klantvriendelijk.
  We hebben nu 2 keer met united gelogen maar daar komt beslist geen 3e vlucht met hen bij.

  Sterke punten
  Op tijd vliegen
  Het eten en de zit in het toestel.

  Zwakke punten
  Snel geïrriteerd cabine personeel.Beslist niet begripvol.

  slechte service

  vlucht gecanceld, alternatief was trein, deskmedewerker wist niet hoe dit te boeken, werd vlucht van ander vliegveld, ook die vlucht werd vertraagd met 1,5 uur.Extra gemaakte kosten niet vergoed, baggage vertraagd,steeds uitstel van wanneer het zou arriveren. Al met al 7 uur later op plaats van bestemming.
  Reactie op klacht was standaard nietszeggende inhoud wat meer ging over hoe het bedrijf kon profiteren van feedback.

  Zwakke punten
  service verlening
  informatie verstrekking

  Bagage klacht

  Beste,
  Ik ben naar Colorado springs geweest voor een week.
  Ik heb 2 keren mijn bagage te laat gekregen, toen naar Amerika was het een dag te laat en bij het terug komen ook, maar ik heb mijn bagage nog altijd niet toe gekregen. Ik vind dit niet kunnen en vraag voor een vergoeding.

  Zwakke punten
  Leveren van bagage.

Bezoek United Airlines

Schrijf je eigen review