American Airlines

American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van de wereld gemeten naar het aantal gevlogen passagierskilometers (het aantal betalende passagiers vermenigvuldigd met het gemiddelde aantal kilometers dat ze vliegen). De maatschappij is de op een na grootste in de wereld, na Air France-KLM, als je naar de verkoopcijfers kijkt. Het hoofdkantoor van de maatschappij is in Fort Worth, Texas, vlakbij Dallas-Fort Worth International Airport (DFW). American Airlines beschikt thans over een vloot van 615 vliegtuigen, en vliegt naar 157 bestemmingen in de Verenigde staten.


American Airlines video


American Airlines Reviews

  Perfecte trip met American Airlines

  Samen met mijn vrouw en onze dochter vlogen wij op donderdag 9 mei met een rechtstreekse vlucht van Ams naar DFW. Deze vlucht is perfect verlopen, de crew was vriendelijk, vertrek op tijd en de verzorging aan boord perfect, incl een lekker smakende maaltijd. Het vliegtuig was driekwart vol, zodat ieder van ons een ruime plek mocht kiezen na take off. Ook de terugvlucht, rechtstreeks op zondag 19 mei was perfect, zij het dat het vliegtuig was volgeboekt zodat er geen extra vrij stoel meer over was. Ook hier was de crew zeer vriendelijk en de verzorging zoals je mag verwachten, incl een Jack Daniels voor het
  slapen. Zou volgende keer absoluut weer voor American Airlines kiezen

  Sterke punten
  Verzorging aan boord en de vriendelijkheid van de crew

  Zwakke punten
  Mensen met hoortoestellen hebben aan de gratis verstrekte koptelefoons niets.
  Als service aan mensen met hoorproblemen zouden koptelefoons moeten worden verstrekt die over de bestaande hoortoestellen heen kunnen. Zelf mee nemen kan natuurlijk ook.

Bezoek American Airlines

Schrijf een review