Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Thuishaven is Dubai International Airport van Dubai. Vanaf 27 juni 2010 maakt Emirates ook gebruik van de nieuwe luchthaven in Dubai: Al Maktoum International Airport. Deze nieuwe luchthaven met vijf parallelle start- en landingsbanen zal wanneer deze is voltooid 160 miljoen passagiers per jaar kunnen afhandelen en zal daarmee de grootste ter wereld zijn.

Emirates Video


Emirates Reviews

  No refund ticket COVID 19

  Emirates is the worst airliner where you can book

  We hooked for Amsterdm to bali 3 juli 2020 and call every day if our flight would go and the day of flyibg they cancel

  Now already waiting for 5 Monti’s for refund

  They are a crininal and we neven Gonny fly with them even when it is free

  Dont book your ticket theire

  Sterke punten
  They dont have and lie on the phone about out refund

  Zwakke punten
  Everything

  Goede deal, perfecte vlucht

  Een goede deal gevonden bij Emirates: Amsterdam naar Jakarta, via Dubai. Gevlogen met de airbus A380, wat een luxe! Ruime stoelen, goede kwaliteit van de beeldschermen, met veel opties aan entertainment. Ook konden we meekijken waar we vlogen dmv 3 camera's aan het vliegtuig. Het eten was goed, zelfs een vers opgewarmd croissantje bij het ontbijt. Je kon zo veel eten en drinken bestellen als je wilde, ze komen regelmatig langs om te checken of alles naar wens was (er wordt zelfs goede wijn geschonken). Vriendelijke mensen.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, lekker eten en drinken, voldoende entertainment voor verschillende interesses, relaxte ruime stoelen.

  Geen eerlijke info en arrogant personeel

  Het begon al met het boeken van de vlucht online, er kon alleen met creditcard geboekt worden wat voor 2 personen €30,- extra kost.
  We hadden een vlucht geboekt van Singapore naar Dubai en vervolgens Dubai naar Amsterdam, dit zouden volgens de gegevens die wij kregen beide rechtstreekse vluchten zijn maar helaas in Singapore horen we dat de vlucht via Colombo gaat, waar mensen in- en uitstappen en je 1 1/5 in het vliegtuig moet wachten, dit bleek de normale route te zijn maar je word er niet over ingelicht, als dat wel het geval was geweest hadden we deze vlucht niet geboekt.

  Verder is de service waardeloos en wat een arrogant personeel, wie denken ze wel niet dat ze zijn? Op de 2de vlucht was het iets beter.

  Maar geen Emirates meer voor ons, Etihad en Singapore airlines zijn veel beter in alle opzichten en de prijs ligt ongeveer gelijk.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  prijs
  personeel
  eerlijkheid over vluchtinfo

  Carefull booking flight Emirates!

  Pas op met boeken van een vlucht met Emirates.
  Diverse malen geprobeert een vlucht voor mijn echtgenoot te boeken met een creditcard. Helaas niet gelukt. Dan maar betalen met IDEAL.
  Resultaat .... vlucht geboekt waarop mijn gegevens.
  Direct gebeld.
  En ga dat maar een rechtzetten!
  Waardeloze service!

  Zwakke punten
  Very bad customer service!

Bezoek Emirates

Schrijf een review