China Southern - 4 Reviews

Last updated: 26 april 2019
China Southern Logo

16.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. China Southern
  2. China Southern Video
  3. China Southern Reviews
  4. Schrijf ook een review over China Southern

China Southern

Al meer dan 32 jaar is China Southern Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van de Volksrepubliek China. Het hoofdkantoor van deze maatschappij bevindt zich op het ultramoderne Guangzhou Baiyun International Airport. China Southern beschikt over een vloot van 413 moderne toestellen en bedient 183 bestemmingen over de hele wereld vanuit een uitgebreid netwerk met Kanton en Beijing als middelpunt.

China Southern is onderdeel van SkyTeam.

China Southern Details

Hits: 473

URL: http://www.csair.com/en/

CategorieŽn: AziŽ

Reviews: 4

China Southern Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/38crp3AfCHM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


claimingo 486x60

China Southern reviews (4):

China Southern - Totale knoei maatschappij

0

Review:
Een verschrikkelijke maatschappij die alle rechten van klanten volkomen negeert. Een vertraging van 14 uur gehad in die ijskoude uitgestorven vluchthaven hal van Guanzhou of hoe dat gat ook mag heten. Vluchtschema spontaan veranderd ter plekke in plaats van wat ik geboekt had, BangkoK- 2.5 uur overstap tijd Guanzhou en dan Schiphol, werd nu via Londen en 14 uur later!! Verder volkomen aan ons lot overgelaten met 3 andere Nederlanders, daar in de steenkoude luchthaven de hele nacht in een temperatuur van 10 graden en niets te eten gehad terwijl we allen van Thailand terug kwamen.

Eindelijk na 16 uur later in Amsterdam aangekomen blijkt mijn koffer er niet te zijn. Hotel moeten nemen want toen ik klaar was met rapport van mijn vermiste koffer was de laatste trein naar Vlissingen vertrokken. Volgende dag wordik gebeld , koffer terug, zag al direct dat de spanband miste die ik ter herkenning had gebruikt, koffer was twee weken oud en zag dat aan de ritsluiting mijn hangslot was doorgezaagd. Toen ik de koffer opende lag alles overhoop dar en de spanband lag erbij. Ik heb 20 e-mails gestuurd om een klacht in te dienen en uiteraard een schadevergoeding.
Wordt niet op geantwoord, telefoon nummers zijn allemaal voorzien van een standaard bericht , stuur e-mail
Ik heb volgende week een gesprek van iemand met klm groundservices over hoe ze te dwingen om mij te woord te staan. In 40 jaar vliegen nooit zoiets onbeschofts meegemaakt!
Voor iedereen die naar Azie wil, NOOIT bij boeken!!
En trap niet in de goedkope prijs want met dit soort mensen is de kans van duurkoop heel groot. het regent klachten over de maatschappij en het komt allemaal op het zelfde neer, altijd urenlange vertragingen en dit volk heeft totaal geen medeleven of service.Een grote asociale maatschappij!
Naar mijn mening moet deze maatschappij verboden worden om hier in Amsterdam te opereren!
NOOIT MEE VLIEGEN!!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Volledig gebrek aan klanten service.
Spontane vlucht veranderingen.
Spreken geen woord Engels
Doen maar wat, altijd super vertragingen, verloren of beschadigde en onwettige toegang tot koffer door slot door vernieling te verwijderen en totale puinhoop na doorzoeking achter te laten!

Gerard beveelt China Southern NIET aan bij vrienden/bekenden

China Southern - Nooit bij boeken

0

Review:
Ik heb geboekt via de website, in Beijing problemen met mijn ticket (naar Auckland, Nieuw Zeeland). Geen vriendelijke service, 2 opties: terug naar Amsterdam of een nieuw ticket kopen. Ik heb ter plaatse een nieuw ticket moeten kopen a 1180 euro..geen goede start van je vakantie dus.
Dáárna nog meer gedonder met deze maatschappij: zij veranderen de vluchttijden maar mijn ticket zou 'speciaal'zijn (hier had ik geen weet van) en zodoende kon deze niet meegewijzigd worden met deze vluchttijden. Ik had dus gewoon geen vlucht toe. Ook moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Uiteindelijk heeft een reisbureau mijn ticket terug geregeld maar natuurlijk daarvoor bijbetaald.

Sterke punten:
non

Zwakke punten:
service

Heleen beveelt China Southern NIET aan bij vrienden/bekenden

China Southern - klagt

0

Review:
Had geboekt en betaald voor een stop over in beijing had een ticket no784-3530976506 op 5 september 2013 bij de desk voor de gate werd mij vertelt dat ik met bagage direct door moest naar mijn bestemming Brisbane,dus 2dagen eerder in Brisbane zonder vervoer en weg geld voor taxi+hotel +dagtocht beijing+taxi vliegveld mijn ervaring met deze CHINEES.

J.den Boer beveelt China Southern NIET aan bij vrienden/bekenden

China Southern - nog nooit gevlogen en nu al ongelofelijk slechte e

1

Review:
Absoluut nul coulant naar klant, daardoor gewoon volledig de betaling van ticket kwijt.
Vanwege verkeerde naamstelling per ongeluk op ticket.

Sterke punten:
voor geen reden vatbaar

Zwakke punten:
inhalig asociaal uiterst klant onvriendelijk.

Hans Masso beveelt China Southern NIET aan bij vrienden/bekenden

claimingo 486x60

Schrijf ook een review over China Southern

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou China Southern aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou China Southern aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek China Southern


Home Ľ AziŽ Ľ China Southern