El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël. Het hoofdkantoor bevindt zich op Ben Gurion International Airport nabij Tel Aviv. El Al gebruikt het IATA aangegeven symbool LY. El Al werd opgericht eind 1948, vlak na de oprichting van de staat. El Al was aanvankelijk geheel staatseigendom, maar vanaf 12 juni 2003 worden er ook aandelen verhandeld op de beurs van Tel Aviv. Sinds 1 januari 2005 is El Al een privébedrijf.

El Al Israel Airlines Video


El Al Israel Airlines Reviews

  betaling voor extra beenruimte

  We wilden plaatsen boeken met extra beenruimte, bij de incheckbalie dit aangegeven en er werd gezegd dat er kosten aan verbonden waren (80 dollar). We hebben dit betaald. Bleek achteraf dat 4 reisgenoten van ons ook beenruimte hadden aangevraagd bij de incheckbalie naast ons en die hoefden niets te betalen, ik heb dit gemeld bij El al en aangegeven dat de andere reisgenoten niets hoefden te betalen voor extra beenruimte en wij wel. El al gaf aan dat wij beenruimte hadden gekregen en ze weigerden uit te zoeken waarom wij wel hadden betaald en de andere niet

  verborgen kosten en slechte service van El Al

  Voor mijn dochter van 14 jaar een ticket geboekt naar Tel Aviv. Op Schiphol bleek dat wij opeens 88 euro toeslag moesten betalen omdat zij minderjarig was.

  Tijdens de boeking en de bevestiging was niet aangegeven dat er voor minderjarigen een toeslag werd berekend. Bij andere maatschappijen was het nooit een probleem.

  Op onze argumenten (kosten niet aangegeven, dochter vliegt vaker alleen) werd niet ingegaan. We hebben betaald, maar zullen niet meer gebruik maken van El Al.

Bezoek El Al Israel Airlines

Schrijf een review