Qatar Airways

Qatar Airways is een luchtvaartmaatschappij uit Doha, Qatar. Ze werkt met een hub-en-spoke-netwerk met als basis Doha, naar 69 internationale bestemmingen. Qatar Airways heeft bij 'The World Airline Awards 2008' de prijs gewonnen voor beste maatschappij in het Midden-Oosten en voor de beste cabin crew in het Midden-Oosten. Tevens is ze één van de zes maatschappijen wereldwijd (en de enige in de regio) met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax.

Qatar Airways Video


Qatar Airways Reviews

  Cabin crew een 9 customer care een 0

  Paar keer met Qatar airways gevlogen en zolang alles volgens plan gaat heb je geweldige ervaringen maar.... na onze laatste vlucht 24 uur vertraging omdat zo men zei vanaf Singapore onze aansluiting op Doha naar Amsterdam niet meer haalbaar was. We hadden op Singapore al een vertraging van ruim 2,5 uur maar ondanks dat hadden we nig bijna 60 min om op onze aansluitende vlucht te stappen op Doha Airport. Nee men had al besloten dat we 24 uur vertraging hadden en alles wat er gezegd werd op de luchthaven, sorry, schrijft u uw klacht maar naar customor service van Qatar Airways en ook na tig mailtjes met onvrede en vele reacties op hun Facebook site zegt men alleen, sorry, onze excuses , niets meer en niets minder. Nou ja ze noemen mij zwaar gefrustreerd maar dat ben ik niet, ik ben zwaar teleurgesteld in de after sales want zo ga je iet met je klanten om !!! Heb zelf het voorstel gedaan dat ze een geste kunnen maken van bv 25% korting op volgende ticket boeking of 2e ticket gratis bij boeking maar niets, 0,0 als geste naar de klant. Iedereen mag van mij/ons dan ook horen dat het cabinepersoneel geweldig is maar after sales, de zogenaamde customer care ecnt waardeloos is. Ze hebben wat dat betreft echt MALING aan hun klant en dat heeft ons er toe gebracht om onze 2 volgende vakanties , tickets, met andere luchtvaartmaatschappijen te boeken die meer en betere after sales service bieden dan Qatar Airways waarschijnlijk ooit zal doen. Het gehele plaatje , van vlucht, cabine personeel als wanneer nodig de after sales, maakt toch het gevoel van en naar de luchtvaartmaatschappij. Lees alle negatieve reviews maar eens op hun fb site. Schandalig !!!!

  Sterke punten
  Cabine personeel !!!?

  Zwakke punten
  After sales, klanten service, uiteindelijke service .

  De beste, niet alleen in de lucht, maar ook op de grond.

  Na heel veel vliegervaringen met andere maatschappijen, is dit buitencategorie. Over de vlucht, het personeel, en het eten, niets dan goeds. De zesde ster die ze verdienen kwam na mijn terugvlucht. Ik ben tijdens de tussenstop in Doha een plastic tasje vergeten mee te nemen. Niet heel veel waarde,maar toch emotioneel spul wat er in zat. En wat blijkt, na wat mailverkeer heb ik het twee weken later op kunnen halen in Brussel. Helemaal geen moeite, gewoon vanzelfsprekend lijkt het wel. Nou ik kan zeggen, dat zulk soort voorvallen vaak anders worden opgelost. (dus niet)

  Sterke punten
  Alles, vliegtuigen, personeel, service, eten, drinken, beenruimte.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

Bezoek Qatar Airways

Schrijf je eigen review