Arkia

Arkia Israeli Airlines is een luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Tel Aviv in Israël. Het is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij in Israël die binnenlandse diensten verleent en ook charters naar west Europa en het Middellandse Zeegebied. Arkia is gestationeerd op Ben Gurion International Airport vlakbij Tel Aviv en heeft een hub op Sde Dov Airport in Tel Aviv.

Arkia Reviews

  onbeschoft

  Diverse mails gestuurd met een simpele vraag over onduidelijkheid nav online boeking. Geen enkele reaktie. Blijkbaar gaan lage prijzen gepaard met gebrek aan fatsoen.

  Sterke punten
  lage prijzen
  uitgebreide site met veel keus

  Zwakke punten
  totaal geen communicatie mogelijk per mail.

  Geen serives Arkia

  Op initiatief van Arkia is onze deal hotel+vlucht geannuleerd, echter doen zij lijken dat het op initiatief van ons was. Mails gestuurd, maar de reactie van Arkia blijft uit en telefonisch afhandelen is een drama(lees kosten die oplopen tot €70). Voorafgaand aan dit alles hadden wij eigenlijk een ander hotel geboekt bij de vlucht maar deze zat vol. Argument van Arkia " jullie hebben nog niet betaald". Resultaat alles is nu zo duur of volgeboekt dat onze vakantie niet doorgaat. Kosten aan de boeking zijn er alleen indirect gemaakt, maar de nasmaak is zuur!

  Sterke punten
  Op het oog betaalbare deals

  Zwakke punten
  Aanbieden van een aanbod dat ook beschikbaar is. Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid onder de maat. Nakomen van afspraken doen ze niet. Ik kan nog wel even doorgaan, erg teleurstellend.

Bezoek Arkia

Schrijf een review