Freebird Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Istanboel. Het is een chartermaatschappij die op veel bestemmingen in Europa vliegt. De thuisbasis van Freebird Airlines is Luchthaven Atatürk International, en daarnaast maakt men gebruik van haar hubs Luchthaven Antalya en Luchthaven Dalaman.

Freebird Airlines Reviews

 • Meer dan 3 uur vertraging gehad vlucht Bodrum Brussel . Nauwelijks info gekregen over de vertraging. Vlucht was gecharterd voor TUI. Moest eten en drinken op het vliegveld . Normaal gesproken moest de kosten vergoed worden maar als je ze dit aankaart weigeren ze .Hun uitleg was simpel wij opereren vanuit Turkije en EE regels geldt of interesseert ons niet. TUI speelt de bal naar hun ,zij schuiven de probleem aan TUI. Mooi spelletje en uiteindelijk de klant wordt benadeeld. Ergste van allemaal dat TUI een mail stuurt dat de probleem afgesloten is volgens hun met 100% tevredenheid ????

  Sterke punten
  Geen te vinden

  Zwakke punten
  Slecht service Slechte communicatie

  Door E.Y. op 10 november 2019 Reageer
 • Nauwelijks verstaanbare info vanuit crew, slecht Engels en zacht. Ik vond het personeel matig vriendelijk. Hadden er niet zo wel zin in leek het. Met karretje tegen mijn knie gereden, kon nauwelijks sorry van af. Zeer beroerde beenruimte ( (Airbus A 320) Technisch goede vlucht. Vrouwelijke ( co)piloot die het vliegtuig keurig van en asn de grond kreeg

  Sterke punten
  Vlekkeloze start en landing, niks op aan te merken

  Zwakke punten
  Nauwelijks verstaanbare info vanuit crew, slecht Engels en zacht. Ik vond het personeel matig vriendelijk. Hadden er niet zo wel zin in leek het. Met karretje tegen mijn knie gereden, kon nauwelijks sorry van af. Zeer beroerde beenruimte ( (Airbus A 320)

  Door FrankBrabant op 22 september 2019 Reageer
 • Onlangs van Antalya naar Keulen gevlogen. Mijn koffer komt totaal kapot op de bagageband aan. Natuurlijk een rapport op de luchthaven laten opstellen. Daarna - volgens procedure - alle papieren + foto's gemaild naar het aangegeven mailadres. Tot nu toe al drie keer gemaild echter GEEN REACTIE van deze maatschappij, zelfs nog geen bevestigingsmail. Hoezo betrouwbaar !!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geven NIET THUIS op vragen

  Door Curvers LHG op 31 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Toch al redelijk wat gevlogen in mijn leven ,steeds met verschillende maatschappijen . Op Freebird niets slechts aan te merken ,vriendelijk personeel,"lekker" (vliegtuigeten) eten, goede service aan boord TOP !!! een van de betere....

  Sterke punten
  Nette vliegtuigen ,vriendelijk personeel ,goede service...

  Zwakke punten
  GEEN

  Door Jan op 18 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Onlangs vloog ik naar Antalya, vanuit Brussels Airport te Zaventem. Dit is de tweede maal dat ik heb gevlogen met Free Bird Airlines. Er is niets op aan te merken. Je kan op voorhand tijdens de boeking een eigen maaltijd bestellen voor tijdens de vlucht, voor maar liefst €9,99. Of je nu een moslim bent, vegitariër,... Wat ik wel minder vond, was dat de vlucht een half uur later de lucht inging dan het huidige vertrekuur, zowel op het vliegticket als op de Brussels Airport-app. En de luidsprekers waren een soort van een beetje te luid, waardoor ik persoonlijk niks van begreep. Of de bemanning zit met hen mond tegen de telefoon te praten (haha). Voor zo'n klein probleempje ben ik niet van plan om een klacht in te dienen. Elk maatschappij heeft wel een minpunt. ;-) Wat het leukste was, dat je een rechthoekig vragenlijst kreeg, waarop je de vlucht moest beoordelen. Heel interessant! Go, Free Bird! <'33

  Sterke punten
  ~ Zeer vriendelijke bemanning en behandeling (zowel bij het inchecken als tijdens de vlucht) ~ Lekkere portie eten, voor herhaling vatbaar. ;-) ~ Geweldige landing, vroeger dan het uur die werd aangegeven. 't woordvoerder gaf volle gas (hahaha)! ~ Lage prijzen. Zie je ook nii vaak é.

  Zwakke punten
  ~ Niet tijdig opgestegen (kan gebeuren)!

  Door Moo op 9 augustus 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Prima -

  Prima vlucht, niks op aan te merken

  Door Stijn op 4 juli 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Freebird Airlines

Schrijf je eigen review