Reviews van deze auteur

Awesooome

Review over Freebird Airlines

Onlangs vloog ik naar Antalya, vanuit Brussels Airport te Zaventem.

Dit is de tweede maal dat ik heb gevlogen met Free Bird Airlines.

Er is niets op aan te merken. Je kan op voorhand tijdens de boeking een eigen maaltijd bestellen voor tijdens de vlucht, voor maar liefst €9,99. Of je nu een moslim bent, vegitariër,...

Wat ik wel minder vond, was dat de vlucht een half uur later de lucht inging dan het huidige vertrekuur, zowel op het vliegticket als op de Brussels Airport-app. En de luidsprekers waren een soort van een beetje te luid, waardoor ik persoonlijk niks van begreep. Of de bemanning zit met hen mond tegen de telefoon te praten (haha).

Voor zo'n klein probleempje ben ik niet van plan om een klacht in te dienen. Elk maatschappij heeft wel een minpunt. ;-)

Wat het leukste was, dat je een rechthoekig vragenlijst kreeg, waarop je de vlucht moest beoordelen. Heel interessant!

Go, Free Bird!

Sterke punten
~ Zeer vriendelijke bemanning en behandeling (zowel bij het inchecken als tijdens de vlucht)
~ Lekkere portie eten, voor herhaling vatbaar. ;-)
~ Geweldige landing, vroeger dan het uur die werd aangegeven. 't woordvoerder gaf volle gas (hahaha)!
~ Lage prijzen. Zie je ook nii vaak é.

Zwakke punten
~ Niet tijdig opgestegen (kan gebeuren)!

reacties:

Review: HORROR

Onur Airlines is een van mijn favorieten tussen de top 10, t.: 7.

Waarom jullie geen informatie kregen is waarschijnlijke omdat er technische problemen bekend of dergelijke waren. Het personeel van een vliegtuigmaatschappij of vliegveld zou hun klanten niet bang willen maken. Nietwaar?

Bij problemen, vertraging of een ander element krijgt geen enkel passagier eten en-/of drinken. Of je nu met Onur Airlines of iets anders wilt vliegen. ;-)

En het laatste: Geen enkel vlucht is betrouwbaar. Er kan elk moment iets gebeuren. Voorzie de volgende keer zelf voeding, voor je vertrek (geen vloeistof: cola,...) zoals de meerderheid van de passagiers doen.

Gr.