Freebird Airlines

Freebird Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Istanboel. Het is een chartermaatschappij die op veel bestemmingen in Europa vliegt. De thuisbasis van Freebird Airlines is Luchthaven Atatürk International, en daarnaast maakt men gebruik van haar hubs Luchthaven Antalya en Luchthaven Dalaman.

Freebird Airlines Reviews

  Vertraging

  Niet online inchecken. Zowel heen als terugvlucht meer dan 2 uur vertraging. Ook andere vluchten met andere bestemmingen veel vertraging.

  Slecht

  Checkin balie op Schiphol is pas 2 uur voor de vlucht open. Online inchecken is niet mogelijk. Na het inchecken moet je nog door de douane (met mogelijke wachttijden van 1 uur of meer).

  Verschrikkelijke medepassagiers

  Ik weet dat je niet teveel mag verwachten van low-budget airlines, maar dit was wel echt een absoluut dieptepunt, mede mogelijk gemaakt door hondsbrutale en asociale medepassagiers. Passagiers (meerdere) die de gehele vlucht weigeren een masker te dragen, tijdens het opstijgen nog van stoel wisselen vanuit elders in het vliegtuig, tijdens het taxiën al in de gangpand staan zodat ze eerder het vliegtuig uit kunnen en daarbij met hun oversized tas in je gezicht duwen. En stewardessen die na 10 minuten maar besloten om de strijd op te geven.

  Sterke punten
  Vliegen voor een laag tarief

  Zwakke punten
  Kapotte stoelen, asociale medepassagiers, gebrek aan safety, te laat vertrekken vanwege te weinig incheckbalies, 45 minuten staand in een bloedhete bus moeten wachten.

  Slechtste ervaring ooit

  Ik ben vandaag met freebird airline gevlogen van Al hoceima naar Rotterdam. Aller eerst wil ik zeggen dat toen ik geboekt heb er bij stond dat het een directe vlucht was maar niks was minder waar we vlogen van al hoceima naar Nador en daar zat ik toch bijna 1,5 uur te wachten tot iedereen is in en uitgestapt. En toen nog de vlucht naar Rotterdam koffers zijn kapot nat en niet meer bruikbaar aangekomen ook zijn de spullen die erin waren beschadigd. Dit nooit meer dit was mijn eerste keer en gelijk ook de laatste keer. Probeer al de hele tijd contact op te nemen met ze maar lukt dat helaas niet zeer slechte ervaring. Ik zou het zeker niet aanraden.

  Zwakke punten
  Als het lukte zou ik 0 sterren geven

  Een van de slechte charter

  Meer dan 3 uur vertraging gehad vlucht Bodrum Brussel . Nauwelijks info gekregen over de vertraging. Vlucht was gecharterd voor TUI. Moest eten en drinken op het vliegveld . Normaal gesproken moest de kosten vergoed worden maar als je ze dit aankaart weigeren ze .Hun uitleg was simpel wij opereren vanuit Turkije en EE regels geldt of interesseert ons niet. TUI speelt de bal naar hun ,zij schuiven de probleem aan TUI. Mooi spelletje en uiteindelijk de klant wordt benadeeld. Ergste van allemaal dat TUI een mail stuurt dat de probleem afgesloten is volgens hun met 100% tevredenheid ????

  Sterke punten
  Geen te vinden

  Zwakke punten
  Slecht service
  Slechte communicatie

Bezoek Freebird Airlines

Schrijf een review