Pegasus Airlines

Pegasus Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij gestationeerd in Istanboel, Turkije. De maatschappij vliegt vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar het noorden en westen van Europa. De thuisbasis is Luchthaven Sabiha Gökçen, Istanbul met daarnaast een hub op Luchthaven Antalya (AYT).

Pegasus Airlines Video


Pegasus Airlines Reviews

  Slechte vliegmaatschapij

  Laat je niet gek maken door de wat goedkopere tickets!!!! Je betaalt liever wat meer en vlieg beter met een ander vliegmaatschapij.

  Pegasusun taa AMK, orospu çocukları!!!

  BAD!!!!!!!

  Sterke punten
  Goedkoop is duurkoop!

  Zwakke punten
  SLECHTE SERVICE!!!!!!

  Vertraging

  Vliegtuug vertrekt niet optijd, personeel wil je niet te woord staan en is onvriendelijk. Nooit meer deze maatschapij. Kind van 3 is nog stipter.

  Sterke punten
  Te laat vertrekken
  Slecht engels praten

  Zwakke punten
  Optijd aankomen.
  Engels praten
  Vriendelijkheid

  Geld kwijt bij Pegasus!

  Een dag voordat ik zou vliegen met deze maatschappij, vond de couppoging in Turkije plaats (16 juli 2016) en was het vliegverkeer verstoord.
  Noodgedwongen een nieuwe vlucht bij een andere maatschappij moeten boeken, die geen stop in Istanboel had.

  Via hun website bood Pegasus een terugbetaling aan. Ondanks aandringen, nooit iets ontvangen. E-mails worden niet meer beantwoord. En een rechtszaak in Turkije beginnen is natuurlijk zinloos.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geld kwijt!

  terugbetaling

  Op 18 mei 2015 een boeking gegaan, maar de Ideal-betaling werd niet goed gekoppeld. Na veel heel en weer gebel (met Turkije) en mail (in het Turks of Engels) kregen we op 24-06-2015 verzoek om onze bankgegevens te sturen, zodat er de betaling teruggestort zou gaan worden. Weer eens gebeld waar het geld blijft. Tot nu toe nog niets ontvangen. Wie o wie weet hoe je bij Pegasus je geld terugkrijgt?

  Zwakke punten
  Geen contactadres in Nederland. Hoge telefoonkosten. Spreken geen Nederlands

  slechtste maatschappij

  wacht al vanaf 18-6-12 op een vergoeding ivm koffer 3 volle dagen kwijt met voor een volwassen en een baby kleding enz erin. koffer ook helemaal kapot is niet meer te gebruiken

  Sterke punten
  geen een

  Zwakke punten
  reageren totaal nergens op

Bezoek Pegasus Airlines

Schrijf een review