Reviews van deze auteur

snap niet waar die slechte commentaren vandaan komen

Review over Tailwind Airlines

ik had echt heel veel schrik om met deze maatschappij te vliegen door de slechte commentaren die je leest. We zijn sinds gisteren terug uit Antalya en ik moet zeggen dit was de beste vlucht die we al gehad hebben. Dit was de eerste keer dat we niet met jetair opreis gingen dus anders hadden we altijd met jetairfly gevlogen. We hadden exit seats besteld omdat we allebei groot zijn dus beenruimte hadden we allesinds genoeg. Het personeel is heel vriendelijk. In het doorgaan was er inderdaad maar 1 iemand van het personeel die nederlands kon, maar in de terugvlucht spraken ze allemaal Nederlands. Het eten was in de doorvlucht ratatouille en in de terugvlucht kip met aardappelen en erwtjes en wortelen. We hebben dus 2x warm eten gekregen. Tailwind is echt een aanrader om mee te vliegen. De kindjes kregen in de doorvlucht ook een petje van tailwind.

Sterke punten
- veel beenruimte bij de exit seats
- heel vriendelijk personeel
- veiligheid boven alles. Vrouwen en kinderen mochten niet aan de exit plaatsvinden en de mannen kregen nog extra uitleg wat ze moesten doen in geval van nood. Indien het gezelschap enkel uit vrouwen bestond werden ze verplaats en kwam er een gezelschap met een man in de plaats.

Zwakke punten
- geen animatie aan boord (bij jetairfly heb je zo tv schermen waar ze een film op tonen of waar je kan zien boven welk land je vliegt)

reacties: