Reviews van deze auteur

Prima vliegmaatschappij!!

Review over Tailwind Airlines

Ik heb met Tailwind Airlines gevlogen van Dusseldorf naar Antalya en weer terug. Van te voren heb ik deze reviews gelezen en maakte me toen wel een beetje zorgen aangezien er veel negatieve reviews tussen zitten. Ik heb daarom besloten om ook een review te schrijven.

De vlucht was echt een dikke prima! Heen- en terugweg op tijd vertrokken, klein beetje turbulentie gehad maar verder ging alles hartstikke goed. Vriendelijk personeel en schoon vliegtuig. De vliegtuigen zijn inderdaad wel iets ouder, er is bijvoorbeeld geen tv-scherm of iets aanwezig maar dat was geen probleem.

Mijn vriend is 2 meter lang dus ik heb stoelen geboekt met extra beenruimte bij de nooduitgang. Dit was wel nodig aangezien de normale stoelen niet veel beenruimte hebben. De stoelen bij de nooduitgang hebben meer dan genoeg ruimte voor een persoon van 2 meter.

Ik heb eerder met TUI gevlogen, een aardig dure vliegmaatschappij en hier ging alles mis. Veel last gehad met opstijgen en dalen (omdat de piloot te snel ging dalen), op de terugweg zijn we helemaal niet vertrokken, pas de volgende dag.

Het maakt dus echt niets uit of je nu een dure of goedkope vliegmaatschappij hebt.

Ik zal zeker nog een keer met Tailwind vliegen!

Sterke punten
Vriendelijk, op tijd vertrokken, schoon vliegtuig

Zwakke punten
geen

reacties: