Turkish Airlines - 5 Reviews

Last updated: 11 november 2018
Turkish Airlines Logo

14.3% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Turkish Airlines
  2. Turkish Airlines Video
  3. Turkish Airlines Reviews
  4. Schrijf ook een review over Turkish Airlines

Niet tevreden over Turkish Airlines? Probeer dan eens Vueling Airlines.

Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanboel. Het is de nationale maatschappij van Turkije en vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, noord- en zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De thuisbasis is Luchthaven Istanbul Atatürk (IST) in Istanbul. Verder gebruikt ze als knooppunt Luchthaven Ankara Esenboga (ESB) in Ankara.

Turkish Airlines Details

Hits: 322

URL: http://www.turkishairlines.com/

Categorieën: Zuid-Europa

Reviews: 5

Turkish Airlines Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/p_gv6fRejLM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


claimingo 486x60

Turkish Airlines reviews (5):

Turkish Airlines - Nooit meer Turkish Airlines

0

Review:
Op 11 november hadden wij een vlucht van Istanbul naar Amsterdam. Wij hebben ingecheckt en als gezin stoelen gereserveerd naast elkaar. Eenmaal in het toestel kregen we verschillende plekken aangeboden omdat het toestel veranderd zou zijn. Mijn vrouw heeft een ernstige angststoornis en is hiervoor onder behandeling van een psychiater. Zij kan niet zonder een vertrouwenspersoon reizen. Dit is door ons meerdere malen aangekaart. Om ons koest te houden gaven ze aan dat we moesten gaan zitten, en zodra het vliegtuig zou opstijgen zouden ze wat regelen voor ons. Eenmaal in de lucht begon de arrogantie. Mijn vrouw heeft hierdoor ernstige problemen gekregen en bij terugkomst heb ik noodgedwongen de crisisdienst moeten bellen. Het ergste van alles is dat de stoelen die wij gereserveerd hebben leeg waren gedurende de vlucht. Wij mochten er enkel niet zitten omdat ze deze stoelen “business seats” noemen. Dit was onze eerste keer met turkish Airlines en dit was tevens onze laatste keer. Ik raad iedereen die dit leest, ABSOLUUT GEEN TICKETS VIA DEZE SMERIGE MAATSCHAPPIJ TE BOEKEN. Genoeg maatschappijen die naar Turkije vliegen en die vele malen beter zijn.

Sterke punten:
Helemaal niks 0.0

Zwakke punten:
Arrogant
Smerig eten
Respectloos
Leugenaars
Dieven

Ali G. beveelt Turkish Airlines NIET aan bij vrienden/bekenden

Turkish Airlines - zij betalen kosten niet terug

0

Review:
Op 18/01/17 wordt ons gemeld dat onze terugvlucht van Dar Es Salaam op 15/02/17 is geannuleerd en vervangen door de vlucht van volgende dag. (Men mag er van uitgaan dat de oorzaak geen technisch mankement kan zijn waarschijnlijk om de vlucht te vullen wat economisch in hun voordeel is maar niet voor de passagiers).
Mits verschillende internationale telefoongesprekken wordt ons geen oplossing aangeboden. Dan maar een hotel geboekt op onze kosten want mijn vrouw en ik hadden geen zin om op 67 jaar de nacht door te brengen op straat voor een luchthaven in Afrika.
Bij het inchecken vragen wij een “faire” compensatie voor de kosten. Dit zou geen probleem mogen zijn als we ons zouden melden bij de TK-desk bij aankomst in Brussel. Daar hoort men het in Keulen donderen.
Vandaag 18/03/17 krijg ik het volgende bericht:
“As we have stated on our message when we have checked your ticket details we have seen that deperture date of your TK0604 Dar Es-Salam(DAR)/Istanbul(IST) flight was altered from 15th of February 2017 to 16th of February 2017. In addition with this, it has been determined that you have been informed about these schedule changes via e-mail on 18th of January 2017.
Accordingly we are unable to meet your reimbursment requests.”

Dit betekend dat ik zelf moet opdraaien voor kosten tbv 340€.

En zij beweren dat ze de beste Europese Airline zijn. Mag ik dit in twijfel trekken?

Sterke punten:
vriendelijk boord en incheck personeel

Zwakke punten:
traag en (intentioneel) complex reclamatie procedure

Eddy Schue beveelt Turkish Airlines NIET aan bij vrienden/bekenden

Turkish Airlines - geen teruggave gemaakte kosten

0

Review:
ondanks dat ik op schiphol na overleg een boarding pass kreeg voor de vlucht naar jakarta met een overstap in istanboel ben ik in istanboel geweigerd om verder te vliegen omdat mijn paspoort niet zes maanden meer geldig was maar zes maanden min 1 dag. was ik op schiphol geweigerd dab had ik daar een nood document kunnen regelen en geen extra kosten moeten maken.

johan beveelt Turkish Airlines NIET aan bij vrienden/bekenden

Turkish Airlines - Geen ticket en geen geld!!!

0

Review:


Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik mijn klacht melden en u verzoeken mijn geld terug te betalen.

Vandaag 22 augustus 2014 heb ik een reis geboekt bij de turkish airlines, het bedrag is afgeschreven van mijn rekening en na contact met de bank heb ik begrepen dat het bedrag door u is ontvangen. Het probleem is dat mijn reis niet is gereserveerd, turkish airlines heeft dit bedrag niet ontvangen en hierdoor heb ik geen ticket.
Mijn geld is weg en ik heb geen ticket, en door dit heb ik vandaag ruim een uur met de bank en de turkish airlines gesproken zonder resultaat dus hierbij verzoek ik u mijn geld op korte termijn terug te storten. Mijn reis moet doorgaan en hoe langer het duurt hoe duurder de ticket wordt, en ik hoop dat u begrijpt dat dit heel erg vervelend is.

Omschrijving van afschrijving:

678100611279 0030000911192833 UVDUL 81300570

Datum: 22-08-2014 Tijd: 09:27

Bedrag: 579,04 euro

Hoogachtend,

E.Sevimli Akyüz

Zwakke punten:
Schandalig zei nemen de moeite niet om te reageren ik voel mij opgelicht en machteloos !!

Emine soyyig beveelt Turkish Airlines NIET aan bij vrienden/bekenden

Turkish Airlines - Opgelicht voor 1200 euro

0

Review:
Zeer schandalig behandeld door deze vlucht maatschappij.

Met mijn gehandicapte vriendin vloog ik vanuit Istanbul terug naar nederland. Onze vlucht was overboekt, waarna wij net zo lang tussen verschillende balies heen en weer zijn gestuurd tot wij te laat waren met inchecken. Hierdoor zelf nieuwe tickets moeten betalen voor 200 pp, verder de 400 euro pp waar we recht op hadden als compensatie voor overboekte vlucht niet gekregen. Op brieven en klachten achteraf geen gehoor.

Sterke punten:
Net vliegtuig, vlucht zelf netjes

Zwakke punten:
Schandalig behandeld na overboekte vlucht, 1200 euro verlies voor mij en mijn partner.

BartvandeW beveelt Turkish Airlines NIET aan bij vrienden/bekenden

claimingo 486x60

Schrijf ook een review over Turkish Airlines

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Turkish Airlines aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Turkish Airlines aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Turkish Airlines


Home » Zuid-Europa » Turkish Airlines