Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanboel. Het is de nationale maatschappij van Turkije en vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, noord- en zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De thuisbasis is Luchthaven Istanbul Atat�rk (IST) in Istanbul. Verder gebruikt ze als knooppunt Luchthaven Ankara Esenboga (ESB) in Ankara.


Turkish Airlines Video


Turkish Airlines Reviews

  Misleid

  Zeer slechte ervaringen: bij de balie op het vliegveld misleid rondom tussenstop en tickets (werd gesteld dat dingen die eerder waren verteld zoals shuttlebus en overnachting zelf te bepalen niet konden) waardoor een extra ticket geboekt moest worden om op plaats van bestemming te komen. Hierover gebeld en werd ook bevestigd dat we waren misleid en via de site klachten konden indienen. Dit hebben we herhaaldelijk gedaan maar kwamen in de reacties (door diverse mensen van hen) niets verder en ook onze advocaat een brief laten schrijven - toen vrij vlot reactie dat we niet de waarheid spraken en vooraf hadden kunnen weten. Normaliter schrijf ik geen review maar we hebben aangegeven dit wel te doen als we niet fatsoenlijk behandeld worden - dus hierbij.

  Zwakke punten
  Vage en elkaar tegensprekende communicatie en beticht worden van het spreken van onwaarheden i.p.v. fatsoenlijk in gesprek.

  Veel tijd en geld verspild wegens hun schuld

  Door Turkish airlines heb ik uren van mijn vakantie dagen moeten verspillen. De service was super slecht, er werd niet naar mij geluisterd en ik kreeg heel veel verkeerde informatie. Ik ben echt niet moeilijk, maar dit heb ik heel erg gevonden, zeker hoe Turkish airlines nu met mijn klacht om gaat. Ik had ze een hele brief geschreven over mijn belevenis met hun bedrijf en hoe slecht alles is verlopen. Uit hun reacties terug kan ik al zien dat ze mijn klacht niet eens hebben doorgenomen en mij niet serieus nemen.
  De fouten die zij hebben gemaakt:
  - wijziging van vlucht met tussenstop van 26 UUR.
  - verkeerde wijziging data ingevoerd.
  - verbinding brak enkele keren tijdens het bellen, als je terug belt krijg je een andere collega en moet je helemaal opnieuw je verhaal doen.
  - werd niet naar mij geluisterd, waardoor ze me verkeerd door verwezen.
  - door hun fout moest ik opnieuw datum wijzigen en werden de kosten op mij gerekend, ik kreeg 4 verschillende prijzen te horen variërend van 130-200 euro.
  - ik moest minimaal 4 uur van te voren aanwezig zijn op de AirPort in Gazipasa om mijn tickets te betalen en zorgen dat mijn tickets in orde zouden zijn, zonder betaling geen garantie voor de tickets. Mijn vlucht was om 04:15. Ik was 23:30 aanwezig, niemand van Turkish airlines te bekennen, zij kwamen pas om 02:15 aan. Ik heb uren moeten wachten voor niks in heel veel stres.
  - Nu ik een klacht heb ingediend heb ik al 2x een onzin reactie terug gekregen, ik word niet serieus genomen.

  Ik ben verre van tevreden, dit is echt een verschrikking geweest.

  Sterke punten
  Hun sterke punt is super slechte service geven

  Zwakke punten
  Service, luisteren naar hun klanten, klanten helpen, klanten serieus nemen.

  ticket gekocht en geannuleerd door TA en mijn geld niet trug gekregen.

  ik heb boeking van 2018 die geannuleerd is en nog hebben ze niet terug betaald , nog andere boeking van 7 maanden geleden die ook door TA geannuleerd is, ze zeggen elke keer ja je krijgt je geld over twee weken terug maar doen ze niet. ze zijn echt oplichters.

  Zwakke punten
  100000

  vlucht geannuleerd door TA, geen geld terug

  Ik had een vlucht geboekt business Class Amsterdam-Bangkok. Ik zou op 14 mei vertrekken maar door Corona zijn alle vluchten geannuleerd.
  Daar ik mijn ticket had geboekt via GATE1.NL kan ik niet met TA communiceren omdat ze mij telkens naar GATE1.NL terug verwijzen. Als ik GATE1.NL aanspreekt verwijzen ze mij weer naar TA.
  Vicieuze cirkel dus. Nu 2 maanden verder nog steeds geen 1600 euro terug gekregen.
  Schandalig gewoon. Ik ben me nu aan het orienteren hoe ik mijn geld wel snel terug kan krijgen. Deurwaarder, advocaat ???
  Onbegrijpelijk dat dit zomaar kan. Ik vind het gewoon diefstal. Nooit meer met TA.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  klanten zijn niet belangrijk voor TA. Alleen geld.

Bezoek Turkish Airlines

Schrijf je eigen review