Complete lijst met luchtvaartmaatschappijen

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Brussels Airlines

(25% aanbevolen)

Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagiers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Czech Airlines

(50% aanbevolen)

Czech Airlines

Czech Airlines biedt als dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Tsjechische Republiek verbindingen vanuit Praag, en in toenemende mate ook via Praag, naar belangrijke bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dankzij meer dan tachtig jaar ervaring in luchttransport is deze maatschappij tevens een veelgevraagde dienstverlener voor andere luchtvaartmaatschappijen. Czech Airlines biedt momenteel verbindingen naar 63 bestemmingen in 38 landen.

Czech Airlines is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Corendon Airlines

(22% aanbevolen)

Corendon Airlines

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit België, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in Brussel, Düsseldorf, Nederland, Bodrum en Istanboel. Corendon Airlines is onderdeel van Corendon Holding.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Iberia

(25% aanbevolen)

Iberia

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel regionale vluchten worden uitgevoerd door Air Nostrum onder Iberia-vluchtnummer.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Smart Wings

(33.3% aanbevolen)

Smart Wings

Smart Wings is een Tsjechische low-cost luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Praag. Het is een dochter van de chartermaatschappij Travel Service. Naast een hub in Praag opereert zij ook vanuit Boedapest, Brno en Ostrava.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Thomas Cook Airlines

(33.3% aanbevolen)

Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines is een Britse chartermaatschappij gevestigd in Manchester, Engeland. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit vanaf 11 luchthavens in het Verenigd Koninkrijk.

De luchtvaartmaatschappij vervoerde in 2009 8.202.534 passagiers en had in dat jaar een vloot van meer dan 40 Boeing en Airbus toestellen, waardoor het de op vier na grootste Britse luchtvaartmaatschappij was.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over TUIfly

(23.5% aanbevolen)

TUIfly

TUIfly is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. De maatschappij vormt een onderdeel van de grootste Nederlandse reisorganisatie: TUI Nederland NV. Ze voert voornamelijk vluchten uit voor de vakantiegangers van TUI Nederland, die hun reizen geboekt hebben bij vakantiemerken als Holland International, Arke, KRAS of Sunrise.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Vueling Airlines

(28.6% aanbevolen)

Vueling Airlines

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Adria Airways

(50% aanbevolen)

Adria Airways

Adria Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Slovenië. De maatschappij begon in 1961 begonnen als charteraar. In de jaren tachtig werd dit uitgebreid met vaste routes, hoofdzakelijk door Europa.

Zonvakantie
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aegean Airlines

(50% aanbevolen)

Aegean Airlines

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij.

In 1987 werd Aegean Aviation opgericht door Antonis en Nikolaos Simigdalas uit Griekenland. Hieruit werd in maart 1999 Aegean Airlines opgericht. De eerste vluchten binnen Griekenland vinden plaats met twee AVRO RJ-100's. Langzamerhand breidt het netwerk van Aegean Aviation zich uit met nieuwe bestemmingen en vliegtuigen. In april 2001 worden de krachten gebundeld met Cronus Airlines en komen er internationale vluchten op het vluchtplan te staan.

Luchtvaartmaatschappijen

Welke zeilboot past het best bij jou?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aer Lingus

(20% aanbevolen)

Aer Lingus

Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. De kleuren van de vliegtuigen zijn groen en wit, en in het logo zit een klaverblad, de Seamróg, het (niet-officiële) nationale symbool van Ierland.

De naam Aer Lingus is Iers-Gaelisch en betekent "luchtvloot". Eigenlijk had het Aerloingeas moeten zijn, maar kennelijk heeft men de gecompliceerde Ierse spelling voor de duidelijkheid aangepast. Let op de spelling 'Aer', niet 'Air'.

opvakantie
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aeroflot

(25% aanbevolen)

Aeroflot

Aeroflot is de belangrijkste en grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. De maatschappij werd op 9 februari 1923 opgericht door de Russische overheid. Daarmee is het een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en een van Ruslands bekendste merken. Aeroflot ging in 1989 als eerste Russische luchtvaartmaatschappij deel uitmaken van de International Air Transport Association (IATA).

Aeroflot is onderdeel van SkyTeam.

boek-uw-vakantie
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aerolineas Mas

(50% aanbevolen)

Aerolineas Mas

Aerolineas MAS ::: Home


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aeromexico

(50% aanbevolen)

Aeromexico

Aeromexico, een van de oprichters van SkyTeam en de grootste transcontinentale luchtvaartmaatschappij van Mexico, vliegt naar meer dan 40 bestemmingen in Mexico en naar grote steden in de Verenigde Staten, Canada, Midden- en Zuid-Amerika en Europa. Daarnaast biedt Aeromexico als enige Latijns-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij passagiers rechtstreekse lijnvluchten naar Azië.

Aeromexico is onderdeel van SkyTeam.

actieve-vakanties
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Algérie

(50% aanbevolen)

Air Algérie

Air Algérie is de nationale luchtvaartmaatschappij van Algerije, met als basis Algiers. Het vliegt nationale en internationale vluchten, alsook chartervluchten.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Antilles

(50% aanbevolen)

Air Antilles

Accueil || AIR ANTILLES, Compagnie aérienne régionale


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Arabia

(50% aanbevolen)

Air Arabia

Air Arabia - Book cheap flights and value for money services | Air Arabia

Air Arabia - Book cheap flights and value for money services

vakantie
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Arabia Maroc

(50% aanbevolen)

Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc is een Joint venture van Regional Air Lines en Air Arabia met de basis in Casablanca, Marokko.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Astana

(50% aanbevolen)

Air Astana

Air Astana is een Kazachse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Astana. Ze fungeert als de nationale luchtvaartmaatschappij voor Kazachstan.

Air Astana werd opgericht in 2001 door de Kazachse overheid en BAE Systems.

Luchthaven parkeerplaatsen vergelijken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Baltic

(33.3% aanbevolen)

Air Baltic

Air Baltic is de Letse nationale luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Riga. De belangrijkste basis is Riga International Airport, met een tweede hub in Vilnius, Litouwen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Belgium

(50% aanbevolen)

Air Belgium
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Burkina

(50% aanbevolen)

Air Burkina

Air Burkina


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Cairo

(50% aanbevolen)

Air Cairo

Air Cairo is een Egyptische luchtvaartmaatschappij met haar thuisbasis in Caïro.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Canada

(33.3% aanbevolen)

Air Canada

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Het hoofdkantoor staat in Montréal (Québec). Het bedrijf kent 160 bestemmingen, zowel lijndienst als charter voor passagiers en vracht. Naar 90 bestemmingen worden vakantiepakketten aangeboden. Air Canada voorziet ook in onderhoud, grondafhandeling en opleiding van concurrerende luchtvaartmaatschappijen. Het belangrijkste knooppunt, of hub, is Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport. De maatschappij heeft daarnaast knooppunten te Toronto Pearson International Airport en Vancouver International Airport. Calgary International Airport is een overstappunt in West-Canada.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Air Caraibes

(50% aanbevolen)

Air Caraibes

Air Caraïbes : Votre compagnie aérienne des Antilles

Avec Air Caraïbes, voyagez au meilleur prix sur un large choix de vols vers Les Antilles, Guadeloupe, Martinique, Guyane. Réservez votre vol dès maintenant.
Lees verder »