West-Europa

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Brussels Airlines

Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. De maatschappij heeft zijn thuisbasis op Brussels Airport en zijn hoofdkantoren in het b.house vlak bij de luchthaven. In 2010 vervoerde Brussels Airlines 4,89 miljoen passagiers.
Lees verder »

Bezoek Brussels Airlines

2

Reviews en Ervaringen over Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines is een Britse chartermaatschappij gevestigd in Manchester, Engeland. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit vanaf 11 luchthavens in het Verenigd Koninkrijk.

De luchtvaartmaatschappij vervoerde in 2009 8.202.534 passagiers en had in dat jaar een vloot van meer dan 40 Boeing en Airbus toestellen, waardoor het de op vier na grootste Britse luchtvaartmaatschappij was.
Lees verder »

Bezoek Thomas Cook Airlines

3

Reviews en Ervaringen over Hahn Air

Hahn Air

Hahn Air is een luchtvaartmaatschappij met een basis op luchthaven Frankfurt-Hahn, gelegen in de buurt van de plaatsen Simmern en Kirchberg in Duitsland. Het bedrijf beheert tevens een vliegschool. De luchtvaartmaatschappij is ontstaan op 1 januari 1994 als SAL Airlines en is geherstructureerd in 2000. Later adopteerde het de naam Hahn Air en vervolgens Südwestflug, om de naamswijziging terug te draaien tot Hahn Air in 2002.
Lees verder »

Bezoek Hahn Air

4

Reviews en Ervaringen over Jetairfly

Jetairfly

Jetairfly is een Belgische luchtvaartmaatschappij die gebaseerd is in Zaventem, Brussel en lijnvluchten uitvoert naar 84 bestemmingen. Deze luchtvaartmaatschappij is ook de huiscarrier voor touroperator Jetair.
Lees verder »

Bezoek Jetairfly

5

Reviews en Ervaringen over Condor

Condor

Condor (voluit: Condor Flugdienst) is een Duitse luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kelsterbach. Condor heeft haar belangrijkste hub in de luchthaven van Frankfurt en heeft daarnaast een secundaire hub op de luchthaven München.
Lees verder »

Bezoek Condor

6

Reviews en Ervaringen over EasyJet

EasyJet

Het bedrijf easyJet is een Britse low-budget luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door de Griekse zakenman Stelios Haji-Ioannou.
Lees verder »

Bezoek EasyJet

7

Reviews en Ervaringen over TUIfly

TUIfly

TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in januari 2007 als gevolg van de fusie van Hapagfly en HLX.com. Ze opereren nu onder de gezamenlijke naam TUIfly.com. De namen Hapagfly en HLX.com verdwijnen van de toestellen. De rechtspersonen (bedrijven) Hapag Lloyd Express GmbH (HLX.com) en Hapag Lloyd Flug GmbH (Hapagfly) blijven bestaan, maar werken beiden onder dezelfde merknaam. Opvallend is dat bij de nieuw ontstane maatschappij de toestellen worden opgespoten in de gele HLX-kleur, met het TUI logo. De kenmerkende blauwe kleur van TUI is zodoende niet terug te vinden in d
Lees verder »

Bezoek TUIfly

8

Reviews en Ervaringen over Aer Lingus

Aer Lingus

Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. De kleuren van de vliegtuigen zijn groen en wit, en in het logo zit een klaverblad, de Seamróg, het (niet-officiële) nationale symbool van Ierland.

De naam Aer Lingus is Iers-Gaelisch en betekent "luchtvloot". Eigenlijk had het Aerloingeas moeten zijn, maar kennelijk heeft men de gecompliceerde Ierse spelling voor de duidelijkheid aangepast. Let op de spelling 'Aer', niet 'Air'.

opvakantie
Lees verder »

Bezoek Aer Lingus

9

Reviews en Ervaringen over Austrian Airlines

Austrian Airlines

Austrian Airlines is de grootste Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij en voert vluchten uit vanaf de luchthaven Wenen.

Austrian Airlines is een lid van Star Alliance en vormt samen met Austrian Arrows en Lauda Air de Austrian Airlines Group.

Deze groep werd in september 2009 opgekocht door Lufthansa.
Lees verder »

Bezoek Austrian Airlines

10

Reviews en Ervaringen over Germanwings

Germanwings

Germanwings is een Duitse low-cost luchtvaartmaatschappij. De maatschappij is in bezit van Eurowings Luftverkehrs AG, waarvan ook Lufthansa voor 49% aandeelhouder is.
Lees verder »

Bezoek Germanwings

11

Reviews en Ervaringen over Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa (Deutsche Lufthansa AG) is de grootste Duitse vliegmaatschappij, met een hoofdkwartier gelegen in Keulen. De belangrijkste luchthaven waarvan Lufthansa opereert is Frankfurt International Airport in Frankfurt am Main. Andere passagiershubs van het bedrijf bevinden zich op Franz Josef Strauß International Airport in München en Luchthaven Düsseldorf International.

Lufthansa is een van de oprichters van Star Alliance, een van 's werelds belangrijkste samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen. De Lufthansa Groep opereert met 432 vliegtuigen en biedt wereldwijd werk aan on
Lees verder »

Bezoek Lufthansa

12

Reviews en Ervaringen over Ryanair

Ryanair

Ryanair is de grootste low-fare luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in Europa. Daarnaast is het een van de weinige prijsvechters die daadwerkelijk winstgevend is. Het Ierse bedrijf werd opgericht in 1985 door de Ierse zakenman Tony Ryan. Men startte als een "reguliere" maatschappij, maar veranderde enkele jaren later van koers en richtte zich op de in Europa nieuwe markt van low-cost vluchten volgens het zogenoemde no frills-concept.
Lees verder »

Bezoek Ryanair

13

Reviews en Ervaringen over British Airways

British Airways

British Airways is a full service global airline, offering year-round low fares with an extensive global route network. Our airline flies to and from centrally located airports and offers flights around the world. Book flights, great value hotels and car rental, as well as check-in online, view the latest offers and manage your booking with one of the world's most popular airlines at britishairways.com
Lees verder »

Bezoek British Airways

14

Reviews en Ervaringen over CityJet

CityJet

CityJet is een luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Dublin in Ierland. Air France-KLM is eigenaar van CityJet. De luchtvaartmaatschappij heeft naast haar thuisbasis in Dublin ook een hub op Londen City. Het voormalige VLM Airlines is in de loop van 2009 en 2010 geïntegreerd in CityJet.
Lees verder »

Bezoek CityJet

15

Reviews en Ervaringen over FlyBe

FlyBe

Flybe is een low-fare luchtvaartmaatschappij met als basis Exeter International Airport, Engeland. Het is de grootste onafhankelijke regionale luchtvaartmaatschappij in Europa en vliegt via 180 routes op 65 luchthavens.
Lees verder »

Bezoek FlyBe

16

Reviews en Ervaringen over French Bee

French Bee

French bee, 1ère compagnie low cost et long courrier | French bee

Réservez votre vol à prix mini pour La Réunion, Tahiti, San Francisco et Punta Cana au départ de Paris Orly avec French bee, compagnie sœur d’Air Caraïbes!
Lees verder »

Bezoek French Bee

17

Reviews en Ervaringen over Germania

Germania

Germania is een Duitse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Berlijn. De maatschappij voert momenteel vluchten uit in een zogenaamde wet lease-constructie voor andere Duitse luchtvaartmaatschappijen, zoals TUIfly en voert daarnaast een beperkt aantal vluchten zelf uit onder de merknaam Germania Express.
Lees verder »

Bezoek Germania

18

Reviews en Ervaringen over Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zwitserland. Zij levert reguliere diensten in Europa en naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Haar belangrijkste hub is Zürich Airport (ZRH).
Lees verder »

Bezoek Swiss International Air Lines

19

Reviews en Ervaringen over Virgin Atlantic

Virgin Atlantic

Virgin Atlantic Airways, meestal Virgin Atlantic genoemd, is een van de luchtvaartmaatschappijen van Richard Branson's Virgin Group, dat langeafstandsvluchten uitvoert tussen Londen en Noord-Amerika, de Caraïben, Afrika, Azië en Australië. De basis is Londen Heathrow, met een hub op Londen Gatwick en Manchester Airport.
Lees verder »

Bezoek Virgin Atlantic

20

Reviews en Ervaringen over VLM Airlines

VLM Airlines

VLM Airlines (Vlaamse Luchttransportmaatschappij) is een Belgische luchtvaartmaatschappij. VLM is in 100% eigendom van Air France-KLM dochter Cityjet. Ze voert vaste lijnvluchten uit naar hoofdzakelijk regionale luchthavens. Alle activiteiten worden ontplooid onder de naam Cityjet en de vloot is dan ook geheel uitgerust in de huisstijl van die maatschappij. VLM mikt voornamelijk op businesspassagiers die snel en efficiënt ter plaatse willen zijn.
Lees verder »

Bezoek VLM Airlines

21

Reviews en Ervaringen over XL Airways

XL Airways

XL Airways is een Franse low budget luchtvaartmaatschappij
Lees verder »

Bezoek XL Airways

22

Reviews en Ervaringen over BA CityFlyer

BA CityFlyer

BA CityFlyer is a wholly-owned subsidiary of British Airways operating a network of UK domestic and European services from London City airport.
Lees verder »

Bezoek BA CityFlyer

23

Reviews en Ervaringen over BMI British Midland

BMI British Midland

BMI British Midland is een Engelse luchtvaartmaatschappij met haar thuisbasis in Nottingham.
Lees verder »

Bezoek BMI British Midland

24

Reviews en Ervaringen over bmibaby

bmibaby

bmibaby is een Britse low-cost luchtvaartmaatschappij. Er wordt gevlogen naar bestemmingen in Europa vanaf thuisbasis Nottingham East Midlands Airport en ook vanaf Manchester International Airport, Cardiff Airport, Durham Tees Valley Airport and Birmingham International.
Lees verder »

Bezoek bmibaby

25

Reviews en Ervaringen over Jet2.com

Jet2.com

Jet2.com is een low cost luchtvaartmaatschappij (prijsvechter) uit het noorden van Engeland (Verenigd Koninkrijk) en werkt volgens het no frills-concept. De toevoeging .com werd pas iets na de start doorgevoerd in de volledige naam.
Lees verder »

Bezoek Jet2.com