Norwegian.com

Norwegian.com is een Noorse goedkope luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar hoofdkantoor in Fornebu, bij de vroegere luchthaven, direct ten zuiden van Oslo. De basis is Gardermoen, de luchthaven van Oslo. De maatschappij werd in 1993 opgericht onder de naam Norwegian Air Shuttle. Oorspronkelijk vloog het bedrijf vooral in opdracht van Braathens op lijnen in het westen van Noorwegen. Daarbij werd gebruikgemaakt van de Fokker 50.

Norwegian.com video


Norwegian.com Reviews

  Do not book. Do not book Don’t. Please don’t

  I have booked a flight which had been cancellen die to covid-19. I just received an e-mail from Norwegian airlines (do not book!!!) saying they van hide themselves behind Norwegian rules implicating they do not Refund my cancelled flight.
  So you can choose between throwing your money in a garbage can or norwegian airlines. Norwegian airlines is an illusion.

  Sterke punten
  Creating illusions
  Irresponsible

  Zwakke punten
  No cure you do pay

  Niet normaal slecht en onbetrouwbaar

  Mijn zoon uit Stockholm had op de heen EN terugreis naar Amsterdam 3 uur vertraging en hiervan 2 uur laten zitten in het vliegtuig aan de grond zonder überhaupt een flesje water te krijgen. De aankomsttijden veranderden van 23 uur naar 2 uur in de nacht. Heel klant onvriendelijk en er moet snel een compensatie voor komen.
  Deze maatschappij is anders niet aan te bevelen.

  Sterke punten
  Geen ster

  Zwakke punten
  geen ster niet betrouwbaar en klant onvriendelijk

Bezoek Norwegian.com

Schrijf een review