Norwegian.com

Norwegian.com is een Noorse goedkope luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar hoofdkantoor in Fornebu, bij de vroegere luchthaven, direct ten zuiden van Oslo. De basis is Gardermoen, de luchthaven van Oslo. De maatschappij werd in 1993 opgericht onder de naam Norwegian Air Shuttle. Oorspronkelijk vloog het bedrijf vooral in opdracht van Braathens op lijnen in het westen van Noorwegen. Daarbij werd gebruikgemaakt van de Fokker 50.

Norwegian.com video


Norwegian.com Reviews

  Keihard opgelicht

  M'n vliegtuig vanaf Los Angeles naar Oslo was overboekt (4 plaatsen) en omdat ik niet was ingecheckt (vanaf een andere terminal achter security gedropt) hebben ze me geweigerd bij het instappen (terwijl ik dit 2 uur daarvoor nagevraagd heb bij Norwegian personeel omdat ik een beetje zenuwachtig van de situatie werd) vervolgens telefonisch een nieuwe vlucht moeten boeken waarvoor het geld niet op naam van Norwegian is afgeschreven maar op naam van een malafide (ogenschijnlijk) Chinese webshop.. en bij de bevestiging in de email wordt niet gerept over het betaalde bedrag van 513 euro..
  Verder moest ik het maar 5 dagen uitzoeken in Los Angeles waarvoor ik ook nog geen cent gezien heb.

  Vlieg niet met Norwegian.. mocht je dat wel willen doen (het is nog steeds vet goedkoop) neem dan absoluut een "Seat reservation" en besef je dat je al het eten moet je zelf betalen dus je kan beter wat meenemen zelf anders kost dat je zo weer 100 euro

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Duurkoop

  low budget

  Hoi met Norwegian naar New York.
  Heen vertraging excuus excuus etc. Bagage en rest in orde.
  Terug van JFK New York vertraging.excuus excuus etc. Tevens staat mijn voornaam ipv doopnaam op reis papieren. Ze hebben daar geen computer om te controleren dus ff €125.00 af tikken. Geen afrekening die komt per mail. Lekker handig zonder internet. Als toetje €40.00 voor extra koffer die ik niet had excuus excuus van Norwegian. Zo een klote maatschappij mag vaak sorry zeggen maar als de klant een fout maakt mag je dokken.De arrogante kwal op JFK was 5 minuten bezig dus 15 euro per letter.Conclusie van Norwegian vertraging kan gebeuren en geld afboeken óók. Maar de klant wordt gestraft. Al moet ik fietsen nooit meer met deze klote maatschappij met dit beleid. Mijn tip betaal 200 meer voor KLM OF DELTA.

  LET OP: max. 10 kg handbagage toegestaan ! Er overheen ? Inchecken a $ 200,- !

  LET OP: je mag maar 10 kg handbagage meenemen, alles werd gewogen incl. schoudertas / laptop etc dus ze tellen echt alles bij elkaar op. Ik zat hierom totaal op 12 kg en moest mijn handbagage inchecken. Even $ 200,- aftikken graag ! Dit vond ik echt een afknapper, dit is heel duidelijk het verdienmodel van Norwegian airlines. En natuurlijk na de aankomst op Schiphol een uur op je koffer staan wachten grrrrr.
  De volgende keer vlieg ik weer met Delta Airlines naar New York, geen limiet op gewicht handbagage.

  Zwakke punten
  Handbagage mag maar 10 kg zijn. Norwegian Airlines doen erg hun best om hierop veel te verdienen. Bij overgewicht veel bijbetalen !

Bezoek Norwegian.com

Schrijf een review