Aeroflot

Aeroflot is de belangrijkste en grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. De maatschappij werd op 9 februari 1923 opgericht door de Russische overheid. Daarmee is het een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en een van Ruslands bekendste merken. Aeroflot ging in 1989 als eerste Russische luchtvaartmaatschappij deel uitmaken van de International Air Transport Association (IATA). Aeroflot is onderdeel van SkyTeam. boek-uw-vakantie


Aeroflot Video


Aeroflot Reviews

  Erg basic

  Vertraging naar Moskou. Er werd hier geen informatie over verstrekt. Tenauwernood aansluiting naar New Delhi kunnen halen. Opnieuw vertraging. De maaltijden zijn echt beroerd, neem zelf wat mee. Geen alcohol aan boord, mag je ook niet meenemen. Wel redelijk vriendelijk cabinepersoneel.
  Groot nadeel voor rokende lange afstandsreizigers met lange overstaptijd: op SVO zijn geen rookplekken. Vliegveld is erg duur.
  Boek deze maatschappij niet als je aansluitende vluchten hebt met andere maatschappij.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Groot risico op vertraging en missen aansluitingen
  Slechte/geen informatieverstrekking
  Geen alcohol aan boord
  Niet roken op vliegveld

  Nooit meer met Aeroflot

  Op 21 december via Moskou naar Hong King en op 4 januari retour.
  Beide keren vertraging, beroerde maaltijden en op Moskou behandeld als vee. Bij transit maar 1 loket open (volgens stewardess heeft de secret service haar eigen regels), moesten voordringen om volgende vlucht te halen die ook was vertraagd. In Hong Hong misten 3! koffers. Pas bij doorreizen naar Hanoi 3 dagen later laatste koffer op luchthaven boven water. Terugreis zelfde verhaal. Ook idee dat er aan de sloten is geprutst en wiel van 1 koffer kapot. Op vlucht van Moskou naar Amsterdam echt oncomfortabele stoelen. 1x maar nooit meer weer.

  Sterke punten
  Priority check in met kleine kinderen en vriendelijk cabinepersoneel.

  Zwakke punten
  Alles verder.

  Nooit meer Aeroflot

  Half november van Amsterdam via Moskou naar Bangkok gevlogen. Het vliegtuig vertrok met bijna een uur vertraging. In Moskou aangekomen lag er sneeuw en moesten de passagiers (in zomerse outfit) het vliegtuig via een glibberige trap verlaten. Vanuit Moskou vertrokken we opnieuw te laat. Met als gevolg dat we zo'n twee uur te laat in Bangkok aankwamen. Daar aangekomen ontbrak in eerste instantie een deel van de bagage. Toen die opeens ergens in een hoekje werd aangetroffen, waren we een uur verder en miste ik mijn vlucht naar Chiang Rai. Daardoor moest ik een nieuw ticket kopen wat Aeroflot weigert te vergoeden.
  Op de terugvlucht opnieuw vertraging - ook van mijn bagage die een dag later werd nabezorgd

  Sterke punten
  maaltijden zijn ok, maar er wordt geen alcohol geschonken

  Zwakke punten
  vertraging vlucht en bagage
  oude muziek aan boord

  bagage al vier dagen spoorloos en geen vergoeding voor eerste nood

  Afgelopen week: mijn dochter en haar vriendin komen aan in Hanoi via overstap in Sjeremetjovo (Moskou). Hun bagage en die van een heleboel andere reizigers komt niet aan. PIR-formulieren ingevuld. Er wordt geen vergoeding voor eerste noodaankopen verstrekt. Nu 4 dagen later: nog geen bericht over waar de bagage is.

  Zwakke punten
  Geen goede communicatie via bijvoorbeeld sms over zoekgeraakte ruimbagage
  Je betaalt voor ruimbagage, maar je kunt ernaar fluiten
  Geen vergoeding voor eerste behoeften na kwijtmaken bagage

  gestolen

  iemand heeft 6 dingen van mijn bagage gestolen

Bezoek Aeroflot

Schrijf een review