AziŽ

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Mahan Air

Mahan Air

Mahan Air is een luchtvaartmaatschappij uit Teheran, Iran. De maatschappij is verantwoordelijk voor binnenlandse en internationale lijnvluchten naar Europa, India, Pakistan en het Verre Oosten. Tevens verzorgt Mahan Air vrachtvluchten en gecharterde vluchten naar Rusland en het Midden-Oosten. De hub is het Imam Khomeini International Airport (IKA) in Teheran.
Lees verder Ľ

Bezoek Mahan Air

2

Reviews en Ervaringen over China Southern

China Southern

Al meer dan 32 jaar is China Southern Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van de Volksrepubliek China. Het hoofdkantoor van deze maatschappij bevindt zich op het ultramoderne Guangzhou Baiyun International Airport. China Southern beschikt over een vloot van 413 moderne toestellen en bedient 183 bestemmingen over de hele wereld vanuit een uitgebreid netwerk met Kanton en Beijing als middelpunt.

China Southern is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder Ľ

Bezoek China Southern

3

Reviews en Ervaringen over China Airlines

China Airlines

Al sinds haar oprichting in 1959 is China Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij van Taiwan en inmiddels ook een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen van AziŽ. China Airlines vliegt vanaf Taoyuan International Airport (TPE) in Taiwan. In juni 2011 bestaat de vloot van China Airlines uit 68 toestellen, waaronder 49 passagiersvliegtuigen en 19 vrachtvliegtuigen. De CAL-vloot bestaat uit de modernste toestellen in de wereld die gemiddeld slechts 8,3 jaar oud zijn. China Airlines biedt een uitmuntende, comfortabele en veilige dienstverlening aan boord van haar vluchten naar 98 beste
Lees verder Ľ

Bezoek China Airlines

4

Reviews en Ervaringen over Emirates

Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Thuishaven is Dubai International Airport van Dubai. Vanaf 27 juni 2010 maakt Emirates ook gebruik van de nieuwe luchthaven in Dubai: Al Maktoum International Airport. Deze nieuwe luchthaven met vijf parallelle start- en landingsbanen zal wanneer deze is voltooid 160 miljoen passagiers per jaar kunnen afhandelen en zal daarmee de grootste ter wereld zijn.
Lees verder Ľ

Bezoek Emirates

5

Reviews en Ervaringen over Arkia

Arkia

Arkia Israeli Airlines is een luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Tel Aviv in IsraŽl. Het is de op ťťn na grootste luchtvaartmaatschappij in IsraŽl die binnenlandse diensten verleent en ook charters naar west Europa en het Middellandse Zeegebied. Arkia is gestationeerd op Ben Gurion International Airport vlakbij Tel Aviv en heeft een hub op Sde Dov Airport in Tel Aviv.
Lees verder Ľ

Bezoek Arkia

6

Reviews en Ervaringen over El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van IsraŽl. Het hoofdkantoor bevindt zich op Ben Gurion International Airport nabij Tel Aviv. El Al gebruikt het IATA aangegeven symbool LY.

El Al werd opgericht eind 1948, vlak na de oprichting van de staat. El Al was aanvankelijk geheel staatseigendom, maar vanaf 12 juni 2003 worden er ook aandelen verhandeld op de beurs van Tel Aviv. Sinds 1 januari 2005 is El Al een privťbedrijf.
Lees verder Ľ

Bezoek El Al Israel Airlines

7

Reviews en Ervaringen over Malaysia Airlines

Malaysia Airlines

Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van MaleisiŽ.
Lees verder Ľ

Bezoek Malaysia Airlines

8

Reviews en Ervaringen over Singapore Airlines

Singapore Airlines

About Singapore Airlines

Singapore Airlines has come a long way since our founding in 1972, evolving from a regional airline to one of the most respected travel brands around the world. We fly one of the youngest aircraft fleets in the world to destinations spanning a network spread over five continents, with our Singapore Girl as our internationally-recognisable icon providing the high standards of care and service that customers have come to expect of us.
Lees verder Ľ

Bezoek Singapore Airlines

9

Reviews en Ervaringen over Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways is een Aziatische luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongkong. De thuishaven is Hong Kong International Airport, wat ook wel bekend staat onder de naam Chek Lap Kok Airport. De luchtvaartmaatschappij opereert met een vloot van passagier- en vrachttoestellen naar 114 bestemmingen in 36 landen wereldwijd.
Lees verder Ľ

Bezoek Cathay Pacific Airways

10

Reviews en Ervaringen over Etihad Airways

Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi. De maatschappij vliegt op bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa en het Indiase subcontinent. De luchthaven is Abu Dhabi International Airport.
Lees verder Ľ

Bezoek Etihad Airways

11

Reviews en Ervaringen over EVA Air

EVA Air

EVA Air is een luchtvaartmaatschappij die in 1989 opgericht is op Taiwan. De thuisbasis voor de onderneming is Taiwan Taoyuan International Airport wat in de buurt ligt van Taoyuan en Taipei.

EVA Air is een volle dochter van de Evergreen Group, een grote rederij. Begin jaren '90 zette EVA Air voet op de binnenlandse luchtvaartmarkt. Het bedrijf nam het toenmalige Makung International Airlines over, gevolgd door Great China Airlines en Taiwan Airways. Op 1 juli 1998, fuseerden alle drie de maatschappijen onder het merk Uni Air. Tegelijkertijd nam de maatschappij de binnenlandse vluchten van
Lees verder Ľ

Bezoek EVA Air

12

Reviews en Ervaringen over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van IndonesiŽ. Thuishaven is de luchthaven Soekarno-Hatta International Airport in Tangerang Jakarta.
Lees verder Ľ

Bezoek Garuda Indonesia

13

Reviews en Ervaringen over Japan Airlines

Japan Airlines

Japan Airlines (JAL) is een Japanse nationale luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf heeft twee dochterbedrijven, namelijk Japan Airlines International, dat een groot internationaal netwerk bedient rondom de luchthaven Narita bij Tokio, en Japan Airlines Domestic, dat zijn basis heeft in het eigenlijke Tokyo International Airport in Tokio. Beide maatschappijen functioneren echter als ťťn geheel.
Lees verder Ľ

Bezoek Japan Airlines

14

Reviews en Ervaringen over Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways is een luchtvaartmaatschappij uit Doha, Qatar. Ze werkt met een hub-en-spoke-netwerk met als basis Doha, naar 69 internationale bestemmingen. Qatar Airways heeft bij 'The World Airline Awards 2008' de prijs gewonnen voor beste maatschappij in het Midden-Oosten en voor de beste cabin crew in het Midden-Oosten. Tevens is ze ťťn van de zes maatschappijen wereldwijd (en de enige in de regio) met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax.
Lees verder Ľ

Bezoek Qatar Airways

15

Reviews en Ervaringen over Air Arabia

Air Arabia

Air Arabia - Book cheap flights and value for money services | Air Arabia

Air Arabia - Book cheap flights and value for money services

vakantie
Lees verder Ľ

Bezoek Air Arabia

16

Reviews en Ervaringen over Air China

Air China

Air China is een luchtvaartmaatschappij uit China. De Chinese staat is de eigenaar van Air China. De thuisbasis is de Internationale Luchthaven van Peking.
Lees verder Ľ

Bezoek Air China

17

Reviews en Ervaringen over ANA

ANA

All Nippon Airways is een Japanse luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Tokio.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van Japans grootste binnenlandse luchtvaartmaatschappij tot Japans tweede gecombineerde binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappij, na Japan Airlines. Het is ook bekend bij de afkorting ANA, die meestal als naam wordt gebruikt buiten Japan. ANA is lid van de Star Alliance, een van de allianties tussen internationale luchtvaartmaatschappijen.
Lees verder Ľ

Bezoek ANA

18

Reviews en Ervaringen over Armavia

Armavia

Armavia is de nationale luchtvaartmaatschappij van ArmeniŽ. De thuisbasis van Armavia is de luchthaven Zvartnots International Airport gelegen in de hoofdstad van ArmeniŽ, Jerevan. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 35 bestemmingen in Europa, Rusland voormalige landen van de Sovjet-Unie en India.
Lees verder Ľ

Bezoek Armavia

19

Reviews en Ervaringen over Asiana Airlines

Asiana Airlines

Asiana Airlines is een van de twee belangrijkste luchtvaartmaatschappijen van Zuid-Korea. De maatschappij is jonger en kleiner dan concurrent Korean Air, de nationale maatschappij. Asiana's hoofdkantoor ligt dichtbij diens internationale hub Incheon International Airport. Asiana's binnenlandse hub is Gimpo Airport, voor de bouw van de nieuwe Incheon luchthaven bekend als "Kimpo International Airport". Asiana maakt deel uit van de Star Alliance.
Lees verder Ľ

Bezoek Asiana Airlines

20

Reviews en Ervaringen over Hainan Airlines

Hainan Airlines

Hainan Airlines is een Chinese luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Haikou, Hainan. Het is qua grootte van de vloot de vierde grootste luchtvaartmaatschappij van China. Ze voert voornamelijk binnenlandse vluchten uit maar begint ook hoe langer, hoe meer internationale vluchten aan het aanbod toe te voegen.
Lees verder Ľ

Bezoek Hainan Airlines

21

Reviews en Ervaringen over Iran Air

Iran Air

Iran Air of Airline of the Islamic Republic of Iran is de nationale luchtvaartmaatschappij van Iran. De maatschappij heeft vluchten naar in totaal 60 bestemmingen, waarvan 35 international vluchten en 25 binnenlandse vluchten. De vrachtvloot vliegt op 20 lijndienstbestemmingen en 5 charter bestemmingen.
Lees verder Ľ

Bezoek Iran Air

22

Reviews en Ervaringen over Jet Airways

Jet Airways

Jet Airways is een internationale luchtvaartmaatschappij uit India, met als thuisbasis Bombay.
Lees verder Ľ

Bezoek Jet Airways

23

Reviews en Ervaringen over Korean Air

Korean Air

Korean Air, medeoprichter van SkyTeam, beschikt over een vloot van 133 moderne toestellen en behoort daarmee tot de twintig grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Korean Air voert circa 400 passagiersvluchten per dag uit naar 112 steden in 39 landen.
Lees verder Ľ

Bezoek Korean Air

24

Reviews en Ervaringen over Lion Air

Lion Air


LION AIRLees verder Ľ

Bezoek Lion Air

25

Reviews en Ervaringen over PIA Pakistan Airlines

PIA Pakistan Airlines

Pakistan International Airlines of PIA is een Pakistaanse luchtvaartmaatschappij met haar thuisbasis in Karachi.
Lees verder Ľ

Bezoek PIA Pakistan Airlines