Vueling Airlines

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt.

Vueling Airlines Video


Vueling Airlines Reviews

  WEL CANCELLEN, NIET TERUGBETALEN!

  Voor hele familie hadden we terugvlucht geregeld met Vueling van Malaga naar Amsterdam. 1/2 uur voor vertrek werd er op de informatieborden gemeld, dat de vlucht gecancelled was. Er was geen Vueling-medewerker te bekennen. We hebben zelf vervangende vluchten geboekt naar Nederland. We hebben schadeloosstelling geclaimd bij Vueling. Vergeet het maar, geen enkele reactie. Dus we zien elkaar wel voor de rechter :-). Kortom: Kansloze Airline En geen Vueling meer dus!

  Sterke punten
  - Kleur van de vliegtuigen :-)

  Zwakke punten
  - Klantenservice van een onvoorstelbaar laag niveau. - Als het Vueling vliegtuigonderhoud van hetzelfde niveau is als hun klantenservice, dan ben ik bang dat we er nog veel van gaan horen.

  Compensatie.....daarvoor heeft Vueling een goede 'vlucht'

  Vlieg niet met Vueling. Het is onmogelijk om op bij hen compensatie te krijgen voor een vlucht die zij zelf hebben laten vervallen. Er is geen formulier dat je kunt invullen via de site. Je belt ze schrijft dan zelf een brief. Vervolgens hoor je niets. Je belt weer, ze hadden gemaild (??? niet ontvangen) want willen nog een kopie paspoort. Je mailt kopie. Je hoort weer niets. Je belt weer. Ze hadden gemaild.... oh verkeerd mailadres. Je moet nog een formulier invullen met je rekening nummer dat je in je eerste brief uiteraard allang gegeven hebt. Je wil het invullen maar de termijn is verstreken. Je belt weer. Tja ze zullen opnieuw een formulier versturen. Maand later niets ontvangen. Je belt weer: vreemd de compensatie is gesloten, vervelend. Ze gaan hem weer openen en ja de dame heeft geen idee hoe lang dat gaat duren. Inmiddels een berg frustratie en een enorme telefoonrekening rijker ...... maar Vueling is gevlogen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oerwoud aan regels en niemand vertelt je hoe compensatie te regelen is.

  Wel cancelen, niet terugbetalen!

  Wacht al weken op mijn geld terug van een gecancelde vlucht. Ze beloven steeds zsm contact op te nemen en het in orde te maken. Valse beloftes en leugens. Ontwijk Vueling als de ziekte!

  Zwakke punten
  Helpdesk kost een euro per keer. Als het te druk is, verbreken ze na 3 minuten de verbinding. Weg euro! Support via telefoon/email/twitter slaat nergens op. Ze beloven contact, maar je hoort nooit meer wat.

  contact onmogelijk

  Via de website gebooked en van de mogelijkheid gebruik gemaakt ( ad €10 pp per stoel) om stoelen te booken voor heen en terug. Daar ook voor betaald. Bij controleren op de site ( je eigen booking checken) was dit niet terug te vinden en het aankoop bedrag is ook 40€ lager. Via chat een medewerker kunnen bereiken. Die maakte het ter plekke in orde, nee dus. Er is niets veranderd. Het telefoonnummer voor NL ( 09007770005) is geblokkeerd. Het andere nummer 09002530253 is niet doorheen te komen). Wat nu?

  Sterke punten
  nog niet ontdekt, dit is de eerste keer dat ik Vueling vlieg

Bezoek Vueling Airlines

Schrijf je eigen review