Transavia.com

De luchtvaartmaatschappij Transavia.com is een Nederlandse low cost lijndienst- en chartermaatschappij met de Luchthaven Schiphol als thuisbasis. Transavia.com opereert daarnaast vanaf Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en heeft een Franse tak die vliegt vanaf Parijs-Orly (transavia.com France). Tot april 2011 vloog transavia.com ook vanaf het Deense Kopenhagen. Tot de overname door de KLM, in 1991, was het een zelfstandige luchtvaartmaatschappij met zowel Europese en intercontinentale lijndiensten, als vracht- en chartervluchten, alsook een eigen cateringbedrijf.


Transavia.com Video


Transavia.com Reviews

  Verschrikkelijke ervaring, feitelijk opgelicht

  Verschrikkelijke ervaring. Ten eerste letterlijk anderhalf uur in de wacht gestaan, en geen reactie gekregen via Whatsapp.

  Wij wilden onze tickets omboeken, waar we in eerste instantie 200 euro voor betaald hebben. De tickets die we nu wilden zijn 50 euro per stuk (via hun website). Nu blijkt dat als wij willen omboeken, we zogenaamd in een "hoge prijsklasse" zaten, en voor ons de tickets dus 240 euro per stuk zijn. Oftewel, we moeten 40 euro BIJBETALEN om een ticket te krijgen die normaal 50 euro per stuk is.

  Het is gewoon je reinste diefstal en oplichterlij. De prijs was namelijk exact hetzelfde, voor welke datum we ook wilden boeken. Oftewel, het had niks met prijsklasses voor vluchten te maken, maar ze proberen je gewoon waar mogelijk geld afhandig te maken. Ik mag hopen dat ze snel failliet gaan.

  De man van de klantenservice (Martijn) was ook nog eens erg onbeleefd en kon het niet goed uitleggen, behalve wat schermen met prijsklasses en voorwaarden. Het was echt hopeloos.

  Wij vliegen nooit maar dan ook nooit meer met Transavia.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review, het was verschrikkelijk.

  gereserveerde stoel zonder raam

  de gereserveerde en betaalde stoelen bleken op een plek waar geen raam was!Indien we dit geweten hadden dan hadden we wel andere stoelen van te voren gereserveerd.
  reaktie van transavia: de gereserveerde stoelen hebben jullie gekregen en inderdaad jammer dat er geen raam was.geen reden voor coulanceregeling of terugbetaling

  Zwakke punten
  niet service gericht
  geen informatie van te voren

Bezoek Transavia.com

Schrijf een review