Reviews van deze auteur

prima ervaring

Review over Wizz Air

Nu voor de vierde keer met Wizzair: Eindhoven Cluj en terug. Als je alles doet zoals ze instrueren, dan loopt het prima. Goede ervaring. Aanrader.

Sterke punten
Op tijd! Ze doen er erg hun best voor. Cabincrew is goed. Het geheel geeft een professionele uitstraling. Ik kan vergelijken met KLM Delta Avianca Lufthansa.

Zwakke punten
Dat gedoe met die bussen, maar ja wat wil je.

reacties:

Review: Internet site onbereikbaar waardoor we niet on-line konden bevestigen

tickets hoeven niet geprint te worden! Wel de instapkaart(en) en die krijg je niet via de site maar gewoon in je email. Dus die moet je printen en klaar. Wel zorgen dat je paspoort naam en de naam op boarding pass het zelfde zijn en je hebt geen enkel probleem. Dus in het vervolg goed lezen wat er staat en hopla!

Review: Internet site onbereikbaar waardoor we niet on-line konden bevestigen

Ik denk dat Gerard het echt niet begrijpt hoor. Rob snapt het ook. Tickets hoeven nooit uitgeprint. B passes wel. Of in de smartphone. Ik print ook altijd een kopietje voor het geval. Met Wizz is het net als EasyJet. Makkelijker kan t niet.

Review: Goed lezen

Dat is zo. Ik heb de indruk dat er veel passagiers met Wizz vliegen, die niet kunnen lezen. Ik heb ook goede ervaringen, omdat ik lees....

Review: NOOIT MEER

Tja, ik meet alles op en doe precies wat er staat. Nooit problemen gehad met Wizzair. Ze zijn gewoon erg goedkoop, maar dan moet je hun instructies nauwkeurig opvolgen.

Review: extra 's betalen

Nou nou, wat een taal. Je had gewoon moeten doen wat er staat, dan was alles goed gekomen. Ik heb al veel gereisd met allerlei arirlines, maar hoe lager de prijs, hoe stricter de regels, ik raad jullie aan... ga gewoon met klm ofzo, dan kun je vast weer op iets snders mopperen.....