Reviews van deze auteur

onbetrouwbare partner arkefly de vakantiediscounter

Review over TUIfly

Wij hebben in april een reis naar Curacao geboekt voor het gehele gezin. Dit gewoon on-line via de site van de vakantiediscounter onderdeel van Elmar reizen! Na een aanbetaling ontvingen we een bevestiging.
Sofar So good,echter later kwamen we erachter dat we een tussenlanding op Aruba zouden maken en er by Arkefly aanzienlijk veel kosten bijkomen. Immers je betaalt geld als je naast elkaar wil zitten,voor extra maaltijd niet gek toch als je 9 uur of 10 uur vliegt,entertainment set, slaapgerei, drankjes. Vijf mensen komt er gewoon 10% reissom bij en dan doe je niets geks!

Eerste reactie van Vakantie discounter alles staat netjes vermeld, echter dit is apert niet het geval.

Na boeking krijg je een bevestiging (2 weken later per mail) met een tekst in hele kleine lettertjes dat er mogelijke tussenlanding kan worden gemaakt.

Hadden we toen geweten dat we niet rechtstreeks zouden vliegen met de extra kosten hadden we niet geboekt,overigens onderzoek heeft uitgewezen dat de KLM zelfs goedkoper zou zijn,geen betaling voor extra en rechtstreeks.

Overigens een concurrent Kras.nl vermeld alles wel helder op haar site!

Als je simpel vraagt waarom meldt u niet tijdens boeken deze essentiële informatie krijg je allerlei ontwijkende antwoorden.

De rest is voorspelbaar ontwijkend gedrag,wijzen naar voorwaarden achteraf geen verantwoordelijkheid nemen.

Ik adviseer u om de site van de vakantiediscounter te bezoeken en te boeken naar de antillen, u zult zien dat er geen informatie wordt verstrekt over tussenlanding en extra kosten.

Arkefly hoe kun je zo'n partner je produkt laten aanbieden en stellen dat je duurzaam bent.

Sterke punten
Geen enkel sterkpunt.

Zwakke punten
Als je gaat Googlen ontdek je dat Arkefly al vanaf 2007 een tevredenheid van 5,7 heeft, er geklaagd wordt over vertragingen,storingen, oude vliegtuigen,slechte service. Wist u dat Arkefly de maatschappij is waar de meeste uitkeringen zijn gedaan ivb vertragingen.
Ik zal nooit meer via Tui een reis boeken of vliegen via Arkefly. Wij vliegen voortaan KLM.
Ook daar gebeurt natuurlijk wel eens wat maar men is eerlijk over wat men aanbiedt.

Mensen ik heb een behoorlijk dure les geleerd,maar let op goedkoop is duurkoop.Laat dit een les zijn voor een ieder die denkt even een reis te boeken.

reacties: