Reviews van deze auteur

Slechter als Ryanair

Review over Air Europa

Eerlijk is eerlijk. Ervaren vliegers zijn we niet. Enkele keren per jaar met Ryanair naar bestemmingen in Europa. Voor het eerst verder gevlogen namelijk naar New York. Heen met een overstap in Madrid met KLM en Delta. Hier was niet negatiefs te vermelden.

Retour helaas met Air europa. Vertrokken met een uur vertraging. Toen wij de airbus A330 binnenliepen viel ons meteen op dat het vliegtuig oud uitzag. De stoelen waren echt keihard en doorgezakt. Er was geen prive entertainment aanwezig en het gezamenlijk TV-scherm toonde een film voorzien van een laag sneeuw. Het eten was in vergelijking met Delta en KLM waardeloos. Ook was in deze budget airbus geen regelbare airco aanwezig. Je kon er zelf dus niets aan veranderen. Daardoor was de temperatuur in het vliegtuig zeg hoog en de lucht heel droog. Het eten was helaas niet beter. Zeer klein maaltje met enkele stukjes pasta en een champignon. Geen cola oid maar alleen water koffie en thee.

Vervolgens de crew: Waardeloos. Zeer bot en willen eigenlijk niets anders dan Spaans spreken.

Samenvattend vinden wij zelf een budgetmaatschappij zoals Ryanair beter dan Air Europa ondanks dat je bij Ryanair zelf je eten moet betalen.

Tip: Moet je langer vliegen betaal dan iets meer en vleig met bijv Delta of KLM.

Sterke punten
prijs

Zwakke punten
Eten (niet te eten)
Personeel (erg bot en kort)
Vliegtuig (budgetkist)

reacties: