Reviews van deze auteur

Afschuwelijk

Review over Air Europa

Ik heb gereageerd op het voorgaande review maar mijn reis was later en wel 1december.
Amsterdam - Madrid ging goed, maar in Madrid zijn we slecht behandeld.De begeleiding was nergens te vinden en behulpzaam zijn ze daar helemaal niet.
Zelf moesten we er achter komen dat we meer dan 5 uur vertraging hadden en nergens kregen we antwoord op onze vragen,laat staan een kop koffie.
Ook de 20dollar ,,uitreisvisum" wordt agressief en onbeschoft uit je portemonee gepraat,dollar heb je waarschijnlijk niet meer dus het wordt 20euro, want wisselgeld hebben ze niet.
Air europa verzorgd toch de vlucht van europeanen?? Lachend worden de euro's aangenomen,dan weet je nog niet dat je de later tax free gekochte vloeistoffen in Madrid mag dumpen,weer met dat gemene glimlachje.
Ik hoop dat ze oudejaarsavond goed dronken zijn geworden van onze (en nu spreek ik voor het hele vliegtuig)vloeistoffen en nu nog een kloppende koppijn hebben.
NOOIT NOOOIT MEER AIR EUROPA al ga ik zeker in december weer naar die ontzettend vriendelijke dominicanen.

Sterke punten
Zijn er echt niet,de ,,engels sprekende piloot is zelfs niet te verstaan'' in het vliegtuig

Zwakke punten
Zeer slecht georganiseerde vlucht van begin tot eind.

reacties:

Review: Nooit meer

Helemaal mee eens.Geen begeleiding,geen service en ook nog eens 5uur vertraging op de heenreis.De terugreis is goed omschreven met de grissende onvriendelijk spaans sprekende ,,dame". Wij nederlanders spreken geen spaans en met een beetje engels van beide kanten kom je heel ver.Je moet echt vechten en betalen om je instapkaart te krijgen en eenmaal in het vliegtuig land je op madrid om over te stappen naar schiphol,alleen wordt je naar een gate geleid waar je weer door de douane moet, dus..... Al je belastingvrije parfum en drank gekocht op punta cana moeten in de grijze ton, uitgelachen door de douane.Er moet een weg gevonden worden om overstappers niet 2keer door de douane te leiden.

Review: Nooit meer

100 procent mee eens, ben 5 keer naar de dominicaanse republiek geweest maar deze reis was afschuwelijk.
Meer dan 5uur vertraging en je moest zelf maar uitzoeken waar en hoe je weg kwam.
NOOIT NOOIT NOOIT meer met AIR EUROPA