Noord-Amerika

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over United Airlines

United Airlines

United Airlines, vaak afgekort tot United, is één van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Sinds 1 oktober 2010 is United Airlines gefuseerd met Continental Airlines tot één luchtvaartmaatschappij met de naam van United en het logo van Continental. Het bedrijf heeft een waarde van 3,2 miljard Amerikaanse dollar. Het "nieuwe" United Airlines zal naar verwachting 144 miljoen passagiers per jaar vanuit tien hubs naar 370 bestemmingen in 59 landen vervoeren.
Lees verder »

Bezoek United Airlines

2

Reviews en Ervaringen over Delta Airlines

Delta Airlines

Delta Airlines, met het hoofdkantoor in Atlanta, vervoert jaarlijks meer dan 160 miljoen passagiers. Delta en de Delta Connection-luchtvaartmaatschappijen bieden met hun globale netwerk, dat het meest uitgebreid is binnen de sector, vluchten naar 356 bestemmingen in 65 landen op zes continenten. Delta Airlines heeft wereldwijd circa 80.000 werknemers in dienst en heeft een vloot van meer dan 700 toestellen. Samen met wereldwijde alliantiepartners biedt Delta Airlines passagiers meer dan 13.000 dagelijkse vluchten.

Delta Airlines is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder »

Bezoek Delta Airlines

3

Reviews en Ervaringen over Air Canada

Air Canada

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Het hoofdkantoor staat in Montréal (Québec). Het bedrijf kent 160 bestemmingen, zowel lijndienst als charter voor passagiers en vracht. Naar 90 bestemmingen worden vakantiepakketten aangeboden. Air Canada voorziet ook in onderhoud, grondafhandeling en opleiding van concurrerende luchtvaartmaatschappijen. Het belangrijkste knooppunt, of hub, is Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport. De maatschappij heeft daarnaast knooppunten te Toronto Pearson International Airport en Vancouver International Airport. Calgary Internat
Lees verder »

Bezoek Air Canada

4

Reviews en Ervaringen over Air Transat

Air Transat

Air Transat is een luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Montréal in de provincie Québec in Canada, die chartervluchten en lijndiensten uitvoert naar 90 bestemmingen in 25 landen. Tijdens het zomerseizoen voert Air Transat vooral vluchten uit tussen Canada en Europa om Canadese vakantiegangers naar Europa te vliegen, en Europese vakantiegangers naar Canada. In de zomer maken ze ook binnenlandse vluchten in Canada. In het winterseizoen wordt het verkeerspatroon veranderd, en vliegen ze vooral toeristen van Canada naar het Caribisch gebied, Mexico, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.
Lees verder »

Bezoek Air Transat

5

Reviews en Ervaringen over American Airlines

American Airlines

American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van de wereld gemeten naar het aantal gevlogen passagierskilometers (het aantal betalende passagiers vermenigvuldigd met het gemiddelde aantal kilometers dat ze vliegen). De maatschappij is de op een na grootste in de wereld, na Air France-KLM, als je naar de verkoopcijfers kijkt. Het hoofdkantoor van de maatschappij is in Fort Worth, Texas, vlakbij Dallas-Fort Worth International Airport (DFW). American Airlines beschikt thans over een vloot van 615 vliegtuigen, en vliegt naar 157 bestemmingen in de Verenigde staten.
Lees verder »

Bezoek American Airlines

6

Reviews en Ervaringen over US Airways

US Airways

US Airways of USAir is een Amerikaanse low-budget luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Tempe in Arizona. Het is een onderdeel van de US Airways Group, Inc.. Dit is de zevende luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten. De maatschappij heeft een vloot van 360 vliegtuigen en bedient 240 bestemmingen in Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Caraïbisch gebied en Europa. Het huidige US Airways is ontstaan na overname van het voormalige, in financiële problemen geraakte, US Airways door America West Airlines in september 2005.
Lees verder »

Bezoek US Airways