Reviews van deze auteur

Bekende verhaal

Review over Corendon Airlines

Als velen op deze site. Je wordt gelokt met mooie vluchttijden. Eindigt op vluchten waarvoor je 's nachts moet reizen. Zalniet meevallen met de trein. Slecht verhaal. Had iets eerder op deze site moeten kijken.

Sterke punten
Nog niet ervaren

Zwakke punten
Niet erg betrouwbaar

Bekende klacht blijkbaar

Review over Corendon Airlines

Als meerderen op deze site ervaren dat aanvankelijk aantrekkelijke vluchttijden (denk om klanten te trekken) worden gewijzigd in de werkelijke vluchttijden. Voor mij betekent dat op heen- en terugweg reizen midden in de nacht. Erg handig als je met de trein van en naar de luchthaven reist. Slecht verhaal. Had ik deze site beter eerder bezocht.

Sterke punten
Nog geen ervaren

Zwakke punten
Onbetrouwbaar blijkbaar

zij betalen kosten niet terug

Review over Turkish Airlines

Op 18/01/17 wordt ons gemeld dat onze terugvlucht van Dar Es Salaam op 15/02/17 is geannuleerd en vervangen door de vlucht van volgende dag. (Men mag er van uitgaan dat de oorzaak geen technisch mankement kan zijn waarschijnlijk om de vlucht te vullen wat economisch in hun voordeel is maar niet voor de passagiers). Mits verschillende internationale telefoongesprekken wordt ons geen oplossing aangeboden. Dan maar een hotel geboekt op onze kosten want mijn vrouw en ik hadden geen zin om op 67 jaar de nacht door te brengen op straat voor een luchthaven in Afrika. Bij het inchecken vragen wij een “faire” compensatie voor de kosten. Dit zou geen probleem mogen zijn als we ons zouden melden bij de TK-desk bij aankomst in Brussel. Daar hoort men het in Keulen donderen. Vandaag 18/03/17 krijg ik het volgende bericht: “As we have stated on our message when we have checked your ticket details we have seen that deperture date of your TK0604 Dar Es-Salam(DAR)/Istanbul(IST) flight was altered from 15th of February 2017 to 16th of February 2017. In addition with this, it has been determined that you have been informed about these schedule changes via e-mail on 18th of January 2017. Accordingly we are unable to meet your reimbursment requests.” Dit betekend dat ik zelf moet opdraaien voor kosten tbv 340€. En zij beweren dat ze de beste Europese Airline zijn. Mag ik dit in twijfel trekken?

Sterke punten
vriendelijk boord en incheck personeel

Zwakke punten
traag en (intentioneel) complex reclamatie procedure

Niks mis mee

Review over Air Europa

Gevlogen AMS-MAdrid, Madrid-LasPalmas en LasPalmas-Madrid met 2 volwassenen en 2 kinderen. Drie keer prima. Genoeg beenruimte (1.89m) ook in de Boeing 737. Vriendelijk personeel, sprak goed Engels. Comfortabele vlucht, ondanks vertraging heenvlucht de aansluiting wel gehaald.

Very poor service of Alitalia

Review over Alitalia

To check in online on a paid for Alitalia flight is virtually impossible. The relevant Alitalia website does not react after the necessary information has been typed in. On a joint KLM-Alitalia flight Amsterdam-Rome I managed to confirm my flight only by telephoning KLM. Digitally I could not obtain a boarding pass from the Alitalia website. It was also impossible to call them during the weekends and after 7 PM. Such "service" is completely unacceptable. In the future I will think twice - to put it positively - before even considering flying with Alitalia.

Sterke punten
At Rome Airport the Alitalia staff was helpful and courteous.

Zwakke punten
Many. See review.

Alles voor geld

Review over CityJet

Wat een waardeloze maatschappij. Je merkt aan alles dat het enkel om geld verdienen gaat. Online inchecken krijg je constant foutmeldingen waardoor je dit op het vliegveld moet doen. Daarnaast betaal je onnodig voor ruim baggage. Mag je eindelijk het vliegtuig in moet je handbagage inleveren want de vlucht is zo vol. Eenmaal in het vliegtuig heeft bijna iedere rij een lege stoel in het midden? Bij aankomst op Schiphol blijkt dat iedereen nog 25 minuten moet wachten tot de bagage uitgeladen wordt. Ik vlieg dezelfde route minstens 1x per maand, dit was de eerste en laatste keer met Cityjet.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Klantonvriendelijk

Onze eerste maar tegelijkertijd laatste vluchtervaring met Air Europa

Review over Air Europa

AIR EUROPA zou beter no-air Europa heten. Tijdens de vlucht vanuit Madrid naar Peru heen en terug hebben wij ons niet gestoord aan de beperkte beenruimte en het niet zo lekkere eten, anders moet men inderdaad maar business gaan vliegen. Wel hebben wij last gehad van een gebrek aan frisse lucht. Ik overdrijf niet. Tijdens een vlucht is het normaal vrij fris en is er de mogelijkheid om je eigen luchttoevoer te regelen. Nu was het zeer warm en er bestond geen enkele mogelijkheid om wat extra lucht naar jezelf te laten blazen. Wij hebben ons echt niet goed gevoeld en met een barstend hoofd de vlucht moeten doorstaan. Dit vinden wij alvast de moeite om aan de andere reizigers als informatie mee te geven. .

Sterke punten
- bagage is goed aangekomen

Zwakke punten
- geen manuele luchttoevoer mogelijk, maar vooral vrij warm en geen frisse lucht - vertraging van 2,5u in de heenreis zonder enige verklaring over het waarom - weinig beenruimte - geen persoonlijk tv-scherm

geen euro waard

Review over Air Arabia Maroc

:(((6) 29/01/2012 vlucht Brussel Tanger vertrek 10:35 dan 11:15 . Om half twee geen vliegtuig in zicht. Bon van 12 euro om iets te eten zal 15:30 worden. Inmiddels 16:30 geen vliegtuig in zicht. Vliegen we nog vandaag? Niemand weet het, om 22 h begint hier een staking. Het minste is de reizigers correcte informatie geven. Heb getelefoneerd met kantoor in Casa, ja mevrouw, uitzonderlijk 4 uur vertraging. Is vliegtuig vertrokken? antwoord: weet niet. ben op site luchthaven Tanger gaan kijken. Hun vlucht naar Barcelone vertrek 11:10 stond nog zo, niet vertrokken, geen voorzien uur van vertrek. Brussel 12.25, niet vertrokken, geen voorzien uur van vertrek. Er zijn genoeg andere maatschappijen, verspil uw geld en tijd niet met Air Arabia

Sterke punten
gemakkelijk

Zwakke punten
niet bekend

Het zal mij benieuwen

Review over EasyJet

Morgen vlieg ik naar Londen en ik probeer nu online in te loggen. Tot nu toe lukt dat voor geen meter. De website van Easyjet is volkomen ruk en nergens contact informatie te vinden. Ik hou mijn hart vast voor de vlucht morgen...

Zwakke punten
Slechte website Geen contactinformatie te vinden Online inchecken werkt niet

Nooit problemen met KLM

Review over KLM

Ik heb in mijn leven al tientallen keren met KLM gevlogen, zowel korte vluchten als intercontinentale vluchten. De service is mij altijd goed bevallen. Een keer was mijn bagage zoekgeraakt, maar deze werd een dag later alsnog bezorgd. Slechts één keer heb ik vertraging gehad, alle andere keren keurig netjes op tijd vertrokken en geland.

Sterke punten
Al jaren goede service

Zwakke punten
De prijs is soms wat hoger dan andere maatschappijen